IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

soitto hammaslääkäriin.Keskiviikko 06.05.2015 08:13

keskiviikko. yli huomenna on taas perjantai :) sitä odotellessa. mun pitää soittaa hammaslääkäriin tänään tästä mun yhdestä hampaasta. siinä on reikä ja on kipeä. eli hammas särkyä. toivottavasti saan pian ajan sitten sinne. no sen näkee kun soittaa.
eilenä kävin apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä. leponexia ja masennuslääkkeitä. kävin myös siellä kirjastossa. lainasin muutaman leffan. ne kaikki on jotain lälly leffoja. mutta varmaan ihan hyviä.
sitten lainasin amy winehousen levyn ja beyoncen pari levyä. se amy winehousen levy oli kyllä hyvä. pitäisi ostaa kaikki sen levyt mitä siltä on tullut. eiku anttilaan katsomaan löytyykö :)
eilenä meilä oli sähly. miehet vastaan naiset. me voitettiin ;)
oli hyvä matsi. mä olin taas puolustaja. kerroin parhaalle kaverille että voitettiin. tänään on ohjelmassa paja tunti ja illalla aijon mennä salille taas kuntoilemaan. nyt mä jaksan mennä sinne. ei laiskota niin paljoa.
olen siellä sitten taas noin tunnin. tänään voisi käydä kaupassa pajan jälkeen. teetä pitää ostaa. pari pakettia. sain nyt uuden ajan sinne psykologille. se on ensi viikon tiistaina kello yksi. ja mun pitää mennä taas uudestaan verikokeisiin huomenna. oli jotain noissa mun verikokeissa niin pitää mennä taas uudestaan. menen sinne sitten taas aamulla. eilenä oli veren paine mittaus ja punnitus. paino oli pysynyt samana. painan tällä hetkellä 52,8 kg. hyvä paino. en ole onneksi lihonut. vaikka vappuna tuli syötyä aika paljoa.
veren paineet oli myös aika hyvät. kaikki siis hyvin. mun teki eilenä mieli käydä seppälässä. kävin vaan katselemassa. en ostanut mitään. siellä oli vaikka mitä kivaa. no ensi kuussa sitten käyn ostamassa jotain. saa sitten nähdä koska alan käymään sielä lahden klubi talolla. ihan kiva mennä sinne pyörimään. ja sitten voi samalla pyöriä lahdessa kaupoilla samalla reissulla. voi vaikka vähän shoppailla. eilenä pesin taas pyykkiä. sain pestyä lakanat. ja parit rintaliivit. ei menny rikki onneksi pesukoneessa. en viitsinyt laittaa niitä kuivuriin ettei mene vaan rikki. ajattelin ensi kuussa sitten taas ostaa uusia alusvaatteita. rintaliivejä ja stringejä.
eilenä sain katsottua yhden leffan aamulla. sen niminen kuin "sinä päivänä" se oli rakkaus draama leffa. oli ihan hyvä.
olen nyt innostunut katsomaan leffoja. huomenna aijon katsoa noita mitä lainasin eilenä kirjastosta. varmaan ihan hyviä. :)
animeakin pitää katsoa huomenna. pitää tänään alkaa vähän taas siivoamaan tätä kämppää. huomenna on taas siivous päivä.
siivoan puolet tänään niin huomiselle ei tule sitten paljoa siivottavaa.
salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan. pitää tänään taas katsoa.
uusi päivä sarja jäi nyt sitten kesä tauolle. nyt tulee niitä vanhoja jaksoja. kohta salkkarit jää myös kesä tauolle. se jää varmasti sitten taas tosi jännään kohtaan.
huomenna tulee taas lisää rahaa. maksan sitten noi laskut. kiva. sitten kun menen sinne hammaslääkäriin niin saa nähdä millainen lasku sieltä sitten tulee. mutta. ei voi mitään. mä haluan kyllä saada nää mun hampaat kuntoon taas. toi leponex lääkitys tekee sen että tulee helpommin reikiä hampaisiin.
onneksi täältä hammaslääkäriin on alle 10 minuutin kävely matka. ei ole onneksi kaukana. ihan hyvä että on lähellä.
kohta pitää mennä aamupalalle ja ottaa aamulääkkeet. join äsken kahvia. tänään voisi laittautua taas nätiksi. pitää meikata.
ja laittaa isot korvikset. sitten meikit pitää puhdistaa pois ennen kun menen salille pyörimään. no siinä ei mene kauaa.
hyvä tunti varmasti tänään salilla :) saa nähdä onko siellä sitten paljon porukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.