IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

pääsin hammaslääkäriin.Torstai 07.05.2015 08:20

eilenä pääsin hammaslääkäriin. onneksi. mulla oli aika eilenä yhdeltä niin en mennyt pajalle. ne paikkasi pari reikää. ylhäältä ja alhaalta.
kipu onneksi loppui. saa nähdä millainen lasku sieltä sitten on tulossa.
joudun varmaan taas tänään hammaslääkäriin. söin eilenä jätskiä niin ylhäältä lähti paikka irti. kyllä vitutti. tänään ohjaajat soittaa sinne niin pääsen taas sinne. laittaa uuden paikan.
ensi viikolla menen taas hammaslääkäriin. ne ottaa kuvat noista mun hampaista ja jossain vaiheessa menen taas tarkastukseen.
eli kivasti hammas lääkäri aikoja vielä tulossa. no ei haittaa. haluan saada taas mun hampaat kuntoon niin ei tipu suusta. kävin eilenä sen jälkeen apteekista hakemassa särkylääkkeitä jos särkee. ei ole onneksi hirveästi särkenyt. tänään mulla on verikokeet taas. kahdeltatoista. kerkeän syömään ennen kun pitää mennä sinne.
pitää ottaa sateenvarjo mukaan etten kastu. siellä varmasti sataa vettä.
tänään on myös iltapäivällä toimintatunti. ei mitään tietoa että mitä tehdään. sen näkee sitten. otin eilenä yhden rauhottavan ennen kun menin hammaslääkäriin. loppu päivän olin ihan nukuksissa.
nukahdin heti kun menin sänkyyn nukkumaan. se rauhottava lääke on tosi vahva. huomenna lomille :) poikaystävän luokse. kiva mennä taas sinne. pääsee viettämään aikaa sen kanssa.
lähden taas tuossa illalla. poikaystävä hakee mut taas kun pääsee töistä. paras kaveri jää tänne viikonlopuksi.
kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivouspäivä. alan siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. eilenä kävin myös kaupassa.
ostin teetä ja puuroa. eilenä söin jätskiä. olin sen tarpeessa.
oli hyvää. pakastimessa on vielä paljon jäljellä.
tänään on tullut taas rahaa. pitää maksaa laskuja. ainakin pari laskua. maksan ne tänään. niin näkee taas paljon jää tilille rahaa.
huomenna pitää ostaa taas ruokaa kun menee poikaystävän luokse.
ja juomaksi limua ja kivennäisvettä. suklaata ei tarvi ostaa koska sitä mulla on vielä. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ja positiivinen.
ihan ok päivä tiedossa vaikka sataa. huomenna pitäisi varmaan olla parempi ilma. eilenä salkkarit jäi jännään kohtaan taas. saa nähdä suostuuko helena akin kosintaan. pitää katsoa taas tänään.
ja lemmen viemää pitää myös katsoa.
viikonloppuna pidän taas anime katsomis maratoonin. ajattelin katsoa putkeen "Nichijou" animea. olen sitä katsonut vasta ekan jakson. vielä on paljon jäljellä. hyvä anime :)
sitten pitää myös katsoa tuota "yosugano sora" animea. sekin vaikuttaa mielenkiintoiselta. sitä on 12 jaksoa. olen vasta katsonut sitäkin yhden jakson. kohta taas aamupala ja aamulääkkeet.
nyt mulla on lääkkeitä joksikin ajaksi. ei tarvi vähään aikaan hakea.
mutta. tästä on tulossa ihan ok päivä. tulee samalla lenkki heitettyä kun kävelen sinne terveys keskukseen. en mennyt eilenä salille. kun kävin hammaslääkärissä. ensi maanantaina sitten taas olen menossa sinne. ensi viikon tiistaina psykologille. kello yksi. ihan hyvä ettei se ole heti aamusta. samana päivänä mun pitää aamulla mennä sinne hammas lääkäriin. ne ottaa ne kuvat hampaista.
onneksi tonne hammaslääkäriin on lyhyt kävely matka. ei ole kaukana täältä. onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kammoa.
mulla oli teininä raudat hampaissa niin tuli ravattua hammaslääkärissä. multa on poistettu kaikki viisauden hampaat. ylhäältä ja alhaalta..porattu monta reikää..eli melkein kaikki tehty mulle. se on kyllä hyvä että sain poistettua noi kaikki viisauden hampaat. ei ole tiellä enään. ja kivasti on tullut noita laskuja hammaslääkäristä. saa nähdä monta laskua on vielä tulossa. jos en pysty maksamaan tolla tilillä mikä on käytössä niin joudun ottamaan mun säästöistä noihin hammaslääkäri laskuihin. en edes tiedä että monta laskua sieltä vielä tulee. toivottavasti ei kauheasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.