IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nukuin pitkään.Lauantai 09.05.2015 11:44

heräsin äsken. oli ihanaa nukkua pitkään :) eilenä kulutin aikaa pajalla ja kävin kaupassa. kastoin myös animea. nichijou animea. niin paras.
poikaystävä haki mut jotain puoli kuuden aikaan. näin puolet lemmen viemästä eilenä. ostin vähän herkkuja. sipsii ja suklaata. nams :)
juomaksi ostin kivennäisvettä ja limsaa.
tänään pitää katsoa lisää animea. voisi pitää pienen maratoonin.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. mukavaa olla poikaystävän luona. <3 kohta voisi syödä kana kolmio voileivän minkä ostin eilenä. mun aamupala :D
kauppaan menii rahaa eilenä vaan 13 euroa. ei paljoa.
sain eilenä maksettua pari laskua. tilille jäi kivasti vielä rahaa. pärjää tämän kuun. ensi kuussa sitten shoppailemaan kesä vaatteita.
pitää käydä seppälässä ostamassa ne rikkinäiset farkku shortsit mitä olen himoinnut. ne maksaa nyt 20 euroo. on alennuksessa. tahtoo!
pitää mennä myös lahteen taas ostoksille. sitten vasta kun alan käymään siellä klubi talolla. ihan mukavaa mennä sinne.
olen varmaan siellä pari tuntia aina ja sitten kaupunkiin pyörimään. voisi käydä teellä jossain kahvilassa.
saa silleenkin kulutettua aikaa. ensi viikolla taas hammaslääkäriin ja psykologille. jonkin verran ohjelmaa taas. ne on heti alku viikosta kaikki. ihan hyvä niin saa ne pois alta. eilenä katsoin salkkarit.
jäi jännään kohtaan taas. eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. otin ilta lääkkeet tuossa puoli yhdeksän aikaa. nukuin ihan hyvin. tänään valvon taas ja nukun huomenna pitkään.
ihanaa kun voi ottaa vaan rennosti. mukava olla taas lomilla.
toivon että tää hyvä fiilis jatkuu vielä pitkään. mutta. kyllä noita huonojakin kausia vielä tulee. se on varma. mutta. olen aina onneksi selvinnyt niistä. nyt aijon vaan nauttia elämästä. kaikki mun asiat on aika tasapainossa. ei mitään hätää.
ensi viikolla menen todellakin sinne kuntosalille koska tällä viikolla en käynyt. saa vähän liikuntaa siinäkin. keskiviikon pajalla mennään tonne vääksyyn. mennään kahville sinne. mä juon varmaan teetä koska en juo kauheasti kahvia. ihan mukava reissu varmasti tulee. ihan kiva käydä jossakin. silloin pitäisi paistaa myös aurinko.
ensi viikolla pitäisi olla hyvät ilmat. pääsee lenkkeilemään.
ja kesä vaan lähenee :) ihanaa. pääsee käyttämään kesä vaatteita. mini hameita ja farkku shortseja. pitää ostaa sitten kesä kuussa noita uusia toppeja. ja varmaan taas yhdet rintaliivit.
no katsoo sen sitten. mutta. kohta syön sen leivän minkä ostin.
alkaa olla taas nälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.