IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu :)Sunnuntai 17.05.2015 10:27

viikonloppu on mennyt mukavasti :) eilenä käytiin äidin kanssa lenkillä ja nukuin tunnin päivä unet tuossa päivällä. käytiin kaupassa ostamassa jätskiä. poikaystävä soitti eilenä ja tuli käymään :)
juotiin teetä syötiin pullaa ja jätskiä. juteltiin samalla.
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. heräsin juuri äsken. porukat vie mut takaisin tuossa yhden aikaa. pitää alkaa jossain vaiheessa pakkailemaan. animea katsoin jonkin verran. tuossa perjantaina. eilenä en jaksanut olla koneella. ajattelin että voisi mennä lenkille tänään tuossa iltapäivällä. tänään illalla on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla.
muuten olo on ollut tosi hyvä. suklaata on syöty. ja paljon. nyt en syö enempää. sain eilenä poikaystävältä taas suklaata. fazerin hasselpähkinä suklaata. se on mun lempi suklaa. syön sitten sitä suklaata ensi viikon viikonloppuna. huomenna alkaa taas uusi viikko ja arki. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja menen kuntosalille taas illalla. pitää huomenna käydä myös kaupassa.
huomenna on varmaan aika hyvä ilma. huomenna katson noita leffoja mitä lainasin kaverilta viimeksi kun olin kylässä. aijon varmaan katsoa eka sen leffan missä on cameron diaz. leffan nimeä en nyt muista. mutta varmaan ihan hyvä leffa.
lemmen viemää uusinnan katson taas huomenna aamulla. en nähnyt perjantaina. se jäi torstaina jännään kohtaan taas.
meillä on kohta ruoka jonkin ajan päästä. syödään lihaa ja perunoita. varmaan ihan hyvää ruokaa.
eilenä söin pizzaa illalla. roiske läpän. atrian pizzan. oli ihan hyvää. maksoi vaan alle euron. perjantaina söin hampurilaisen.
nyt on kyllä taas herkuteltu. nyt en herkuttele enempää. sitten taas ensi viikon viikonloppuna. koitan ensi viikolla käydä joka päivä lenkillä jos on hyvät ilmat. pitää käydä kirjastossa. palauttamassa noi leffat ja cd levyt. sitten voisi lainata vaikka lisää leffoja jos löytyy. no sen näkee sitten. kohta tulee onneksi rahaa taas. saa maksettua taas laskuja. odotan innolla noita hammaslääkäri laskuja mitkä sitten tulee. jossain vaiheessa. jos tulee tilanne että ne maksaa paljon, niin otan noista mun säästöistä sitten rahaa niin pystyn maksamaan. varaudun siihen. onneksi mulla on noita säästöjä. pystyy ottamaan rahaa sieltä jos tulee hätä tilanne.
varmaan ensi viikolla tulee ne laskut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.