IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko jälleen.Maanantai 18.05.2015 07:49

arki alkaa taas. hyvällä fiiliksellä :) oli mukava viikonloppu vanhempien luona. eilenä kävin kaupassa, katsoin animea ja pari leffaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse vielä illalla. katsottiin hauskoja koti videoita. tänään on jonkin verran ohjelmaa taas. aijon aamulla katsoa lemmen viemää uusinnan kymmeneltä. lounaan jälkeen olen menossa kirjastoon. palautan leffat ja cd levyt mitkä lainasin. ja katson jos voisi lainata lisää leffoja.
ompelu ryhmä on taas iltapäivällä. teen sitä kaula huivia. viimeksi ei mennyt hermot sen kanssa. ei tippunut silmukoita onneksi.
illalla menen taas päivällisen jälkeen kuntosalille. pakko päästä sinne tänään. syön hyvin niin jaksan tehdä liikkeitä siellä.
animea ajattelin taas katsoa tänään. varmaan nichijouta. olen nyt katsonut sitä 14 jaksoa. niitä jaksoja on yhteensä 26. vielä on katsottavaa jäljellä. hyvä anime. eilenä jaksoin vaan katsoa sitä yhden jakson. tänään katson enemmän. tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
olen psitiivinen. näkee kavereita :) se on kiva että ne asuu ihan tuossa naapurissa. ei ole kaukana. mun kaverit on tosi tärkeitä mulle. ja poikaystävä. näen ja kuulen niitä joka päivä :) ei tarvi olla yksin.
mulla on ihan hyvä elämä tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet.
olen oppinut elämään niiden kanssa. välillä on helppoa, välillä vaikeaa. mutta nyt on hyvä kausi :) aijon nauttia siitä.
mun pitää taas kohta tiskata. ja siivota keittiö. huomenna aijon pestä pyykkiä aamulla. kun on aikaa. pitää taas lakanat pestä.
ja vaatteita. mun yhet farkut pitää myös pestä.
tänään taas jaetaan lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään lääkkeitä. riittää vielä varmasti tälle viikolle.
mulla on seuraavan kerran psykologi 9 päivä kesäkuuta.
yhdeltä. sinne on vielä aikaa. ensi kuussa pitää mennä taas verikokeisiin. alku kuusta. toivottavasti on hyvä ilma sitten kun menen kävellen terveyskeskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateenvarjo. tällä viikolla pitäisi olla ihan hyvät ilmat. pitää lenkkeillä. koitan nyt joka päivä heittää noin puolen tunnin lenkin.
se on mun tavoite nyt. ja käyn kuntosalilla. tänään ja keskiviikkona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.