IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi viikko jälleen.Maanantai 18.05.2015 07:49

arki alkaa taas. hyvällä fiiliksellä :) oli mukava viikonloppu vanhempien luona. eilenä kävin kaupassa, katsoin animea ja pari leffaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse vielä illalla. katsottiin hauskoja koti videoita. tänään on jonkin verran ohjelmaa taas. aijon aamulla katsoa lemmen viemää uusinnan kymmeneltä. lounaan jälkeen olen menossa kirjastoon. palautan leffat ja cd levyt mitkä lainasin. ja katson jos voisi lainata lisää leffoja.
ompelu ryhmä on taas iltapäivällä. teen sitä kaula huivia. viimeksi ei mennyt hermot sen kanssa. ei tippunut silmukoita onneksi.
illalla menen taas päivällisen jälkeen kuntosalille. pakko päästä sinne tänään. syön hyvin niin jaksan tehdä liikkeitä siellä.
animea ajattelin taas katsoa tänään. varmaan nichijouta. olen nyt katsonut sitä 14 jaksoa. niitä jaksoja on yhteensä 26. vielä on katsottavaa jäljellä. hyvä anime. eilenä jaksoin vaan katsoa sitä yhden jakson. tänään katson enemmän. tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
olen psitiivinen. näkee kavereita :) se on kiva että ne asuu ihan tuossa naapurissa. ei ole kaukana. mun kaverit on tosi tärkeitä mulle. ja poikaystävä. näen ja kuulen niitä joka päivä :) ei tarvi olla yksin.
mulla on ihan hyvä elämä tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet.
olen oppinut elämään niiden kanssa. välillä on helppoa, välillä vaikeaa. mutta nyt on hyvä kausi :) aijon nauttia siitä.
mun pitää taas kohta tiskata. ja siivota keittiö. huomenna aijon pestä pyykkiä aamulla. kun on aikaa. pitää taas lakanat pestä.
ja vaatteita. mun yhet farkut pitää myös pestä.
tänään taas jaetaan lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään lääkkeitä. riittää vielä varmasti tälle viikolle.
mulla on seuraavan kerran psykologi 9 päivä kesäkuuta.
yhdeltä. sinne on vielä aikaa. ensi kuussa pitää mennä taas verikokeisiin. alku kuusta. toivottavasti on hyvä ilma sitten kun menen kävellen terveyskeskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateenvarjo. tällä viikolla pitäisi olla ihan hyvät ilmat. pitää lenkkeillä. koitan nyt joka päivä heittää noin puolen tunnin lenkin.
se on mun tavoite nyt. ja käyn kuntosalilla. tänään ja keskiviikkona.

mukava viikonloppu :)Sunnuntai 17.05.2015 10:27

viikonloppu on mennyt mukavasti :) eilenä käytiin äidin kanssa lenkillä ja nukuin tunnin päivä unet tuossa päivällä. käytiin kaupassa ostamassa jätskiä. poikaystävä soitti eilenä ja tuli käymään :)
juotiin teetä syötiin pullaa ja jätskiä. juteltiin samalla.
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. heräsin juuri äsken. porukat vie mut takaisin tuossa yhden aikaa. pitää alkaa jossain vaiheessa pakkailemaan. animea katsoin jonkin verran. tuossa perjantaina. eilenä en jaksanut olla koneella. ajattelin että voisi mennä lenkille tänään tuossa iltapäivällä. tänään illalla on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla.
muuten olo on ollut tosi hyvä. suklaata on syöty. ja paljon. nyt en syö enempää. sain eilenä poikaystävältä taas suklaata. fazerin hasselpähkinä suklaata. se on mun lempi suklaa. syön sitten sitä suklaata ensi viikon viikonloppuna. huomenna alkaa taas uusi viikko ja arki. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja menen kuntosalille taas illalla. pitää huomenna käydä myös kaupassa.
huomenna on varmaan aika hyvä ilma. huomenna katson noita leffoja mitä lainasin kaverilta viimeksi kun olin kylässä. aijon varmaan katsoa eka sen leffan missä on cameron diaz. leffan nimeä en nyt muista. mutta varmaan ihan hyvä leffa.
lemmen viemää uusinnan katson taas huomenna aamulla. en nähnyt perjantaina. se jäi torstaina jännään kohtaan taas.
meillä on kohta ruoka jonkin ajan päästä. syödään lihaa ja perunoita. varmaan ihan hyvää ruokaa.
eilenä söin pizzaa illalla. roiske läpän. atrian pizzan. oli ihan hyvää. maksoi vaan alle euron. perjantaina söin hampurilaisen.
nyt on kyllä taas herkuteltu. nyt en herkuttele enempää. sitten taas ensi viikon viikonloppuna. koitan ensi viikolla käydä joka päivä lenkillä jos on hyvät ilmat. pitää käydä kirjastossa. palauttamassa noi leffat ja cd levyt. sitten voisi lainata vaikka lisää leffoja jos löytyy. no sen näkee sitten. kohta tulee onneksi rahaa taas. saa maksettua taas laskuja. odotan innolla noita hammaslääkäri laskuja mitkä sitten tulee. jossain vaiheessa. jos tulee tilanne että ne maksaa paljon, niin otan noista mun säästöistä sitten rahaa niin pystyn maksamaan. varaudun siihen. onneksi mulla on noita säästöjä. pystyy ottamaan rahaa sieltä jos tulee hätä tilanne.
varmaan ensi viikolla tulee ne laskut.

tänään kotiin :)Perjantai 15.05.2015 08:04

tänään viikonlopuksi kotiin :) isä hakee mut iltapäivällä. pitää käydä samalla kaupassa. ostan vähän limua, kivennäisvettä..mun tekee mieli lakua. pitää ostaa niitäkin. kiva mennä kyllä kotiin. eilenä sanoin poikaystävälle että olen menossa kotiin. poikaystävä sanoi että mene vaan :) olen melkein pakannut. vielä pitää pakata hammasharja ja suihku tarvikkeet. kämppä pitää laittaa kuntoon ennen kun lähtee. on sitten kiva tulla takaisin siistiin kämppään.
tänään on aamulla naisten ryhmä. ollaan menossa jonnekkin kahville. mä aijon juoda vaan teetä. äsken join kahvia.
eilenä katselin pari tuntia animea aamulla. en keksinyt muutakaan tekemistä. ore monogatari jakso oli hyvä :) odotan innolla seuraavaa jaksoa. sitten katsoin taas nichijouta. muutaman jakson.
kävin eilenä lenkillä. heitin puolen tunnin lenkin. ja menin taas kaverin luokse illalla katsomaan lemmen viemää. oli hyvä jakso. tänään en varmaan näe. paras kaverikin lähtee lomille myös :) näemme taas sunnuntaina. eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. mutta tänään taas tulee onneksi. pitää katsoa. aijon lenkkeillä äidin kanssa viikonloppuna. on hyvät ilmat varmaan. aijon nukkua pitkään lauantai ja sunnuntai aamuna. kirjoitan sitten blogia kun olen heräillyt. en mene pajalle tänään. pitää sanoa siitä kaverille koska se on menossa sinne. lainasin eilenä kaverilta muutaman leffan taas. olen innostunut katsomaan leffoja. niitä on ihan kiva katsoa ajan kuluksi. mä haluaisin jo ostaa sen täydelliset naiset toisen kauden. aijon ostaa sen sitten kun olen menossa lahteen.
katson jos se löytyy sokoksesta. tykkään siitä sarjasta.
aijon kerätä kaikki kaudet. tänään voisi kaupasta ostaa kana hampurilainen. ja syödä se vaikka tuossa illalla. se on niin hyvää.
taidan ostaa. limua mitä ostan on sprite. ostan semmoisen pikku pullon. se on sitten mun sauna juoma. pitää kysyä äidiltä että leikkaisiko vähän mun hiuksia taas. voisi vähän leikata noita latvoja.
voisi ottaa vaikka 5 senttiä pois. olisi sitten taas kevyet hiukset.
ei tarvisi mennä mihinkään parturiin.
aamupalalle taas puolen tunnin päästä. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
koitan muistaa lomilla sitten ottaa noi aamulääkkeet.
aina en muista. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä laitan päälle. pitää myös meikata. isot korvikset aijon laittaa.
laukkua en ole vielä valinnut minkä otan käyttöön.
no tässä on koko aamu aikaa miettiä. pitää taas tiskata. tiski vuori taas. kuppeja on kertynyt. onneksi pesin eilenä pyykkiä niin tänään ei tarvi pestä. nyt on taas puhtaita vaatteita joksikin ajaksi.
mutta. nyt aijon jatkaa pakkaamista ja siivota keittiö.

huomenna taas lomille :)Torstai 14.05.2015 08:09

se olisi torstai. huomenna on perjantai. viikko on mennyt äkkiä.
tänään on pyhä päivä. kaupat on kiinni. meillä on aamupala vasta yhdeksältä. eilenä jouduin menemään taas hammaslääkäriin.
ei ollut reikää hampaassa mutta muuten se hammas oli kipeä.
se lääkäri sanoi että se kipu johtuu purennasta. ne hio sitä hammasta ja laittoi fluoria. ei mennyt kauaa siinä. viisi minuuttia.
otin rauhottavan ennen kun menin sinne hammaslääkäriin.
en mennyt salille eilenä koska olin vähän lääke tokkurassa.
muuten eilinen päivä meni ihan hyvin. nyt mun hampaat on kunnossa. kaikki reiät paikattu. nyt ei tarvi sitten pariin vuoteen käydä hammaslääkärissä. olen huomenna menossa varmaan kotiin viikonlopuksi. näin olen suunnitellut. en ole pitkään aikaan käynyt kotona. ihan kiva mennä :) pääsee saunaan ja aijon ottaa vaan rennosti. syön suklaata, käyn lenkillä jos on hyvä ilma.
tänään ajattelin käydä lenkillä. menen taas tuossa ruoan jälkeen. meillä on ruoka vasta kahdelta. tänään pitää pestä pyykkiä. sitä on kertynyt kivasti. mulla on koko päivä aikaa pestä. lakanat pitää pestä samalla. on sitten taas puhtaita vaatteita. tänään voisi katsoa animea.
kun on aikaa. varmaan katson taas nichijou animea. olen katsonut sitä jo 8 jaksoa. vielä on paljon jäljellä. viikonloppuna voisi myös katsoa sitä. aijon ottaa kannettavan mukaan kotiin niin pystyy katsomaan animea jos ei keksi muuta. viikonloppu juomaksi ostan taas limua ja kivennäisvettä. sauna limu pitää ostaa. aijon saunoa. pääsee ihanaan puu saunaan. eilenä oli kokki ryhmässä hyvät ruoat.
ensi kerralla mä olen pää kokki. ruokaa mitä teen ensi kerralla on pihvit ja ranskalaiset. paistan pihvit. hyvää ruokaa siis.
meillä on vielä pari kertaa kokki ryhmä ennen kun jää kesä tauolle.
sählykin kohta loppuu. mutta. mulla on hyvä olo tällä hetkellä. ihan kiva mennä taas lomille :) olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
tänäänkin maistuu ruoka. join taas äsken kahvia. mustana. nyt olen ihan hereillä. teetä aijon juoda vähän myöhemmin.
nyt en aijo syödä viikonloppuna mitään sipisä. syön nyt vaan suklaata. laku pussin voisi myös ostaa. mulla on vielä syömättä fazerin suklaa levy. minkä ostin viikko sitten. aijon sen syödä viikonloppuna. nams. tänään voisi alkaa pakkailemaan jo.
lähden huomenna sitten tuossa ilta päivällä. isä hakee mut.
en mene pajalle varmaan huomenna. naisten ryhmää ei ole varmaan huomenna. no sen näkee sitten. selviää aamulla.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää illalla.
kaveri oli eilenä mun luona katsomassa.
alkaa olla taas nälkä. no kohta pääsee syömään. mun paras kaverikin lähtee lomille. toinen kaveri jää tänne.
näkee vielä tänään parasta kaveria. menen tänään illalla sen luokse taas. kyllä tää päivä menee äkkiä. kohta on onneksi perjantai :)
jippii. tänään voisi katsoa vaikka leffoja. pitää käydä kaverilta hakemassa jossain vaiheessa taas muutama leffa. sillä on paljon niitä. pitää laittaa viestiä että voiko tulla hakemaan ne leffat.
mulla on yksi leffa vielä kesken. katson sen tänään loppuun.

kokki ryhmä.Keskiviikko 13.05.2015 07:56

selvisin eilisestä päivästä. hammaslääkärissä ne laittoi uuden paikan hampaaseen. ja ne sanoi että jos lähtee paikka taas irti niin ne repii koko hampaan pois. onneksi se hammas on ihan siellä takana. olen varovaisesti syönyt. ettei se paikka lähde heti irti.
olin psykologin luona. meni hyvin. pääsin 15 minuuttia etu ajassa sinne.
juteltiin mun voinnista, miten arki sujuu. parisuhteesta, alkoholista, tupakasta, onneksi en polta tai juo. kerroin myös että alan käymään klubitalolla lahdessa. siitäkin puhuttiin. olin siellä noin puolituntia.
kävin sen jälkeen pyörimässä seppälässä. en ostanut mitään. ja kävin teellä yhdessä kahvilassa. se kahvila on ihan s-marketin vieressä. kun olin juonut teen niin kävin kaupassa.
meillä oli myös sähly eilenä. me naiset voitettiin muutamalla maalilla. oli hyvä peli. olin taas puolustaja. ohjaajat kehui mua ja parasta kaveria että oltiin hyviä puolustajia.
kaveri oli eilenä mun luona kylässä. katsottiin lemmen viemää, juotiin teetä ja juteltiin. skypetin poikaystävän kanssa illalla ja menin parhaan kaverin luokse vielä katsomaan telkkaria. katsottiin salkkarit ja uusi päivä. tänään on kivasti ohjelmaa. meillä on kokkiryhmä aamulla.
sen jälkeen on paja. en tiedä että mitä tehdään. ja illalla olen menossa taas kuntosalille. koitan jaksaa mennä. olen siellä sitten noin 45 minuuttia. ainakaan ei ole tylsä päivä. kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan ensin tämän blogin. kerkeän siivota ennen kokkiryhmää. aloitan imuroinnilla. sitten on hyvä kun on taas siistiä. huomenna on jo torstai. viikonloppu lähenee. olen menossa varmaan kotiin. näkee äitiä ja isää. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olemaan netissä. puhelimen kautta saan netti yhteyden.
ja jos tulee tylsää niin voihan aina katsoa vaikka animea. eilenä katsoin pari jaksoa nichijou animea. niin ihana. vielä on monta jaksoa jäljellä. huomenna voisi katsoa sitten lisää animea. tänään en kerekä koskaon paljon kaikenlaista. tää päivä menee varmasti äkkiä. huomenna on pyhä päivä. onneksi kävin eilenä kaupassa niin huomenna ei tarvi mennä. käyn sitten taas perjantaina.
varmaan tehdään hyvää ruokaa kokkiryhmässä. mä teen salaatin. mun kaveri tekee pää ruoan. mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä. koitan olla positiivinen. hyvin tää päivä menee :)
salkkarit jäi eilenä taas jännään kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. aamukahvi on aina pakko saada. muuten päivä ei lähde käyntiin. kulta katriina kahvi on paras kahvi. tai juhla mokka. mutta. nyt alan siivoamaan. laitan musaa soimaan samalla :)

hammaslääkäri ja psykologi.Tiistai 12.05.2015 07:57

tänään on jonkin verran ohjelmaa. mulla on hammaslääkäri kahdeltatoista ja heti sen jälkeen pitää mennä psykologille kello yksi. sen jälkeen aijon käydä kaupassa. mun tekee mieli taas kivennäisvettä.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, olin ompelu ryhmässä, ja menin kuntosalille illalla. olin siellä jotain puolituntia. tuli sen verran hiki niin en ollut kauempaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse illalla. tänään tulee taas salkkarit. big brotheria ei tule tänä vuonna. ihan tyhmää. odotin sitä niin kovasti. no ehkä sitten vuoden päästä. sitä sitten odotellessa.
onneksi salkkarit ja uusi päivä tulee syksyllä. on sitten jotain katsottavaa. tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan taas miehet vastaan naiset. pelaan parhaani mukaan. olen taas puolustaja. saa nähdä voitetaanko miehet. mun paras kaverikin tulee nyt pelaamaan.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. olen syönyt myös hyvin. ruoka on maistunut. pitää varmaan tänään viedä kirjastoon noi leffat mitkä lainasin. eilenä kävin hammaslääkäri reissun jälkeen tokmannilla. ostin kulta katriina kahvia ja lisää ponnareita. meni noin 5 euroa.
tänään pitää vähän siivota täällä koska meillä on jo huomenna se siivous päivä. huomenna on myös kokki ryhmä ja paja. menen salille sitten taas illalla. huomennakin on kivasti ohjelmaa. ei tule tylsää. ja kaverit on mukana. ei tarvi olla yksin. en enää edes muista mitä ruokaa me tehdään kokki ryhmässä. no se selviää huomenna. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. tänään pitää katsoa. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla.
saa nähdä mistä sitten jutellaan kun menen tuonne psykologille. varmaan mun voinnista puhutaan eniten. no se selviää sitten. ihan ok mennä taas sinne. varmaan olen siellä sen puolituntia.
nukuin hyvin viime yön. nukhadin jo eilenä yhdeksän jälkeen. se on hyvä että noi iltalääkkeet pistää väsyttämään illalla. nukkuu sitten paremmin. en ole vuosiin syönyt mitää unilääkkeitä. silloin kun olin huonommassa kunnossa niin silloin söin unilääkkeitä.
mutta nyt onneksi ei enää tarvi. eilenä jaettiin taas lääkkeet dosettiin. nyt mun ei tarvi hakea vähään aikaan mitään.
riittää lääkkeet joksikin ajaksi. huomenna ollaan varmaan menossa vääksyyn paja tunnilla. jos on hyvä ilma.
toivottavasti aurinko paistaa. pesen ehkä pyykkiä taas tänään.
menen kohta käymään pankin sivuilla. mun piti eilenä käydä mutta unohdin. varmaan on ihan kivasti rahaa vielä tilillä. eilenä kun kävin tokmannilla niin meinasin ostaa uuden kynsilakan. en ostanutkaan. sain hillittyä shoppailu himoni. ajattelin vaan että onhan mulla noita kynsilakkoja. ei heti lopu kesken. käytän ne eka loppuun ennen kun ostan uusia. mutta. alan nyt vaikka siivoamaan. laitan musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. aloitan keittiöstä. pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. huomenna vasta imuroin ja moppaan. on aamulla sopivasti aikaa ennen kun on kokkiryhmä. pölyt pyyhkin myös tänään. vessan pesen osittain tänään. sitten on kiva kun on taas siistiä :) eikä tarvi viikkoon taas siivota.

uusi viikko alkaa taas :) hyvä fiilis!Maanantai 11.05.2015 07:47

uusi viikko alkaa jälleen. ihanan rento aamu tänään kun ei ole mitään ohjelmaa tässä aamulla. kymmeneltä aijon katsoa lemmen viemää uusinnan. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. harmi kun viikonloppu meni äkkiä. mutta onneksi aina tulee viikonloppu :)
tänään mulla on hammaslääkäri 12:20 on aika. ne ottaa kuvat mun hampaista. mikä on vaan hyvä juttu. samalla näkee onko tullut lisää reikiä. se on nyt vaan hyvä että käyn siellä hammaslääkärissä niin saa hampaat taas kuntoon. ei ole onneksi särkenyt hampaita kun ne paikkasi ne. huomenna on taas hammaslääkäri kello 12. silloin ne laittaa uuden paikan paikoilleen mikä lähti irti. siinä ei varmaan mene kauaa. mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) tänään voisi katsoa animea vähäsen. ompelu ryhmäkin on tänään. teen siellä kaula huivia.
ja illalla sitten kuntoilemaan salille. pakko nyt mennä koska en käynyt ollenkaan viime viikolla. lenkki tulee heitettyä kun kävelen hammaslääkäriin. on jonkin verran liikuntaa sitten tänään.
huomenna menen sitten sinne psykologille. meillä on varmaan nyt paljon juteltavaa. on tapahtunut kaikenlaista. se puoli tuntinen keskustelu menee varmasti äkkiä. mun keittiö on taas räjähtänyt. pitää tiskata. kivasti kertynyt kuppeja. ja kahvin puruja pitkin keittiötä. pitää muuten ostaa lisää kahvia. alkaa kohta loppumaan. aijon ostaa kulta katriinaa. se on paras kahvi. mun lemppari. voisi vaikka tokmannilla käydä hakemassa tänään. mulla on hyvin aikaa ja sinne tokmannille kävelee alle 5 minuutissa. se on ihan tuossa vieressä. pitäisi ostaa lisää noita ponnareita. osa on kadonnut ja osa mennyt rikki. mulla on vaan jäljellä enää yksi ehjä ponnari.
olen suunnitellut että menisin kotiin tänä viikonloppuna :) juttelin äidin kanssa eilenä puhelimessa ja sanoin että olen varmaan tulossa. en ole aikoihin käynyt taas kotona. nyt voisi mennä :)
on semmoinen fiilis. toivottavasti on hyvä ilma niin voisi lenkkeillä.
pääsee taas kunnon puu saunaan. samalla mä näen meidän osku koiraa. se on aivan ihana. en tiedä vielä että tuleeko velikin silloin kotiin. ehkä. no sen näkee sitten. ollaan vähän juteltu facebookin kautta. :) ulkona näyttää aika sateiselta. toivottavasti ei sada. otan sateen varjon varmuuden vuoksi mukaan kun menen sinne hammaslääkäriin. etten kastu. en eilenä jaksanut katsoa loppuun tähdet tähdet. alkoi pikkaisen nukuttamaan ennen ohjelman loppua. totesin parhaalle kaverille että menen nyt nukkumaan. ja sanoin että kertoo mulle huomenna eli siis tänään kumpi voitti.
toivon että waltteri voittaisi. voisi oikeastaan katsoa vaikka kohta netistä että kumpi voitti. katson sen kun olen kirjoittanut tämän.
tänään ei tuu salkkareita :( sen sijaan tulee jotain tyhmää jääkiekkoa. no huomenna varmaan sitten taas tulee salkkarit.
en näe lemmen viemää illalla koska olen salilla silloin. huomenna tulee aamulla taas uusinta. pitäisi pestä taas pyykkiä. pesen huomenna. en jaksa tänään. huomenna aamulla on hyvin aikaa.
pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa nyt. perjantaina meni noin 20 euroo. no katson kohta.
onneksi tässä kuussa tulee vielä vähän yli 100 euroa.
nyt ei ole onneksi ollut mitään shoppailu himoa. ensi kuussa sitten.
koitan sinnitellä sinne asti. koitan vaan ajatella että ensi kuussa saan ostaa ne rikkinäiset farkku shortsit seppälästä. toivottavasti niitä on vielä silloin. en malta odottaa että saan ne <3 maksaa tällä hetkellä 20 euroa. ne voi vielä tulla halvemmaksi :)

menin eilenä aikaisin nukkumaan.Sunnuntai 10.05.2015 10:46

eilen illalla pikkaisen väsytti. nukuin pienet unet tuossa alku illassa. heräsin, otin iltalääkkeet ja menin jo kahdeksan jälkeen jo nukkumaan. nyt heräsin hetki sitten. kyllä nukutti.
viikonloppu on mennyt tosi nopeasti. tänään takaisin kotiin.
on ollut kyllä mukavaa :) eilenä katselin vähän animea. ore monogataria ja nichijouta. hyviä sarjoja. sipsi kiintiö on taas täynnä söin eilenä ranch sipsejä. ne on mun lemppareita. välillä syön niitä.
suklaata en aijo enää syödä. sitäkin tuli syötyä taas liikaa. nyt olen herkutellut tarpeeksi. huomenna lenkille ja kuntosalille.
huomenna on myös se hammaslääkäri ja ompelu ryhmä. on jonkin verran ohjelmaa. muutenkin on hyvä olo tällä hetkellä :)
eilenä syötiin poikaystävän kanssa makaroonia ja paistettiin pihvejä. oli taivaallisen hyvää. käytiin myös eilenä kaupassa palauttamassa pulloja ja ostamassa ruokaa. oli mukava päivä :)
tänään olen menossa taas parhaan kaverin luokse illalla ja katsotaan viimeinen tähdet tähdet jakso. mulle on ihan sama kumpi voittaa. mun lempparit jo tippui siitä ohjelmasta.
aijon syödä tänään myöhemmin tuon kana hampurilaisen. nams. se on hyvää. mun päivällinen. äsken söin ruisleipää. juustoa oli päällä.
tänään aijon ottaa vaan rennosti. makoilen poikaystävän sängyssä ja olen koneella. poikaystävä on tällä hetkellä ulkona pihalla kormaajassa yhtä autoa. mä kulutan nyt aikaa koneella ja kirjoitan blogia. ajattelin että ensi viikon viikonloppua voisi mennä kotiin viikonlopuksi. en ole pitkään aikaan käynyt kotona.
äitikin ilahtuisi. samalla voisin antaa äitien päiväkortin ja vaikka ostaa suklaa levyn sille. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olla netissä ja katsoa animea. sitten kun menen kotiin niin pääsee puu saunaan :) se on aivan ihanaa. kunnon sauna ja löylyt.
pitää ostaa sauna juomaksi sitten vaikka limsaa.
eilenä join tuon pienen jaffa appelsiini pullon. se on mun lempi limu.
se on vaan jotenkin hyvää. toinen limsa mistä tykkään on toi sprite.
ja kivennäsivesi on myös mun lempi juoma.
huomenna ei tarvi mennä kauppaan. käyn lenkillä tuossa lounaan jälkeen. semmoinen puolen tunnin lenkki. silloin varmaan paistaa taas aurinko. syöminen ja ruokailu on mennyt hyvin. ei ole ahdistanut. hyvin siis menee. ensi viikon tiistaina psykologille. kello yksi. ennen sitä pitää taas käydä hammaslääkärissä. ne laittaa sen paikan paikoilleen. mulla on aika kahdeltatoista. kerkeän hyvin sitten mennä sinne psykologille. ei ole pitkä matka hammaslääkäristä sinne. selviän kyllä siitä päivästä. nou hätä.
koitan olla positiivinen. tiistaina on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset. yritetään taas voittaa niin kuin viimeksi.
saa nähdä millainen matsi tulee.

nukuin pitkään.Lauantai 09.05.2015 11:44

heräsin äsken. oli ihanaa nukkua pitkään :) eilenä kulutin aikaa pajalla ja kävin kaupassa. kastoin myös animea. nichijou animea. niin paras.
poikaystävä haki mut jotain puoli kuuden aikaan. näin puolet lemmen viemästä eilenä. ostin vähän herkkuja. sipsii ja suklaata. nams :)
juomaksi ostin kivennäisvettä ja limsaa.
tänään pitää katsoa lisää animea. voisi pitää pienen maratoonin.
fiilis on hyvä tällä hetkellä. mukavaa olla poikaystävän luona. <3 kohta voisi syödä kana kolmio voileivän minkä ostin eilenä. mun aamupala :D
kauppaan menii rahaa eilenä vaan 13 euroa. ei paljoa.
sain eilenä maksettua pari laskua. tilille jäi kivasti vielä rahaa. pärjää tämän kuun. ensi kuussa sitten shoppailemaan kesä vaatteita.
pitää käydä seppälässä ostamassa ne rikkinäiset farkku shortsit mitä olen himoinnut. ne maksaa nyt 20 euroo. on alennuksessa. tahtoo!
pitää mennä myös lahteen taas ostoksille. sitten vasta kun alan käymään siellä klubi talolla. ihan mukavaa mennä sinne.
olen varmaan siellä pari tuntia aina ja sitten kaupunkiin pyörimään. voisi käydä teellä jossain kahvilassa.
saa silleenkin kulutettua aikaa. ensi viikolla taas hammaslääkäriin ja psykologille. jonkin verran ohjelmaa taas. ne on heti alku viikosta kaikki. ihan hyvä niin saa ne pois alta. eilenä katsoin salkkarit.
jäi jännään kohtaan taas. eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. otin ilta lääkkeet tuossa puoli yhdeksän aikaa. nukuin ihan hyvin. tänään valvon taas ja nukun huomenna pitkään.
ihanaa kun voi ottaa vaan rennosti. mukava olla taas lomilla.
toivon että tää hyvä fiilis jatkuu vielä pitkään. mutta. kyllä noita huonojakin kausia vielä tulee. se on varma. mutta. olen aina onneksi selvinnyt niistä. nyt aijon vaan nauttia elämästä. kaikki mun asiat on aika tasapainossa. ei mitään hätää.
ensi viikolla menen todellakin sinne kuntosalille koska tällä viikolla en käynyt. saa vähän liikuntaa siinäkin. keskiviikon pajalla mennään tonne vääksyyn. mennään kahville sinne. mä juon varmaan teetä koska en juo kauheasti kahvia. ihan mukava reissu varmasti tulee. ihan kiva käydä jossakin. silloin pitäisi paistaa myös aurinko.
ensi viikolla pitäisi olla hyvät ilmat. pääsee lenkkeilemään.
ja kesä vaan lähenee :) ihanaa. pääsee käyttämään kesä vaatteita. mini hameita ja farkku shortseja. pitää ostaa sitten kesä kuussa noita uusia toppeja. ja varmaan taas yhdet rintaliivit.
no katsoo sen sitten. mutta. kohta syön sen leivän minkä ostin.
alkaa olla taas nälkä.

poikaystävän luokse :) <3Perjantai 08.05.2015 08:03

ihanaa. perjantai :) menen taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. se hakee mut taas kun pääsee töistä. tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. eilenä mulla oli noi verokokeet. aika oli kahdeltatoista.
menin samalla päivystykseen koska mulla tuntui kirvelyä ala päässä. ei ollut onneksi ruuhkaa. odotin 45 minuuttia niin pääsin sisään. tein pissa testin ja selvisi että se ei ollut virtsa tie putken tulehdus. sairaan hoitaja sanoi että jos on harrastanut seksiä niin se on saattanut hangata virtsa tie putkea niin siitä johtuu se kirvely. ne soittaa tänään kun on saanut testin tulokset ja määrää ehkä mulle jotain lääkettä sitten. tai sitten ei. no selviää sitten. mulla olisi ollut eilenä leivonta ryhmä mutta en kerennyt siihen koska olin silloin terveys keskuksessa odottamassa. toiminta tunnille kerkesin. pelattiin mölkkyä. paras kaveri voitti. mä tipuin siinä yhdessä vaiheessa. onneksi ei satanut silloin vettä kun menin sinne terveys keskukseen. otin sateen varjon varmuuden vuoksi mukaan. tänään on taas paja. menen ehkä sinne. se on vapaa ehtoinen. ei ole pakko mennä.
mun hampaat ei ole onneksi ollut kipeitä. mikä on vaan hyvä juttu.
ai niin ohjaajat ilmoitti että ensi viikon maanantaina mulla on hammaslääkäri. ne ottaa kuvat hampaista, sitten seuraavana päivänä tiistaina mulla on taas hammaslääkäri ne laittaa sen uuden paikan paikoilleen ja sen jälkeen mulla on psykologi yhdeltä. vauhdikas tiistai päivä. muuten olo on hyvä tällä hetkellä. ruoka on maistunut. olen syönyt hyvin. ihanaa. tänään saa syödä taas suklaata. aijon ostaa myös sipsiä. ranch sipsi pussin. ne on parhaita sipesjä. sitten mä paisun kun pulla taikina kun herkuttelen. otan sen riskin. liikun sitten taas hulluna ensi viikolla. salille menen todellakin koska en ollut ollenkaan salilla tällä viikolla. jos nyt olisi innostusta.
katsottiin eilenä parhaan kaverin kanssa salkkarit. se helena meni naimisiin sen akin kanssa. ihan tyhmä kun meni. tänään pitää todellakin katsoa salkkarit. lemmen viemästä näen tänään taas vaan puolet. poikaystävä hakee mut tänään autolla. sen moottoripyörästä on rengas melkein hajalla. mutta se hankkii onneksi uuden renkaan taas siihen. pääsee sitten taas jossain vaiheessa sen mootoripyörän kyytiin taas.
pitää alkaa kohta varmaan pakkailemaan. otan taas mun kannettavan mukaan. ja otan käyttöön mun uuden guess laukun.
ehkä laitan korkokengät tänään jalkaan. vaatteet pitää myös katsoa mitä laitan päälle illalla. vaate kriisi taas iskee.
ai niin laskuja pitää maksaa tänään. voisin maksaa ne kohta tässä vaikka. mulla on aikaa aamulla. naisten ryhmä on tänään peruutettu. sitä ei ole nyt aamulla. mutta viikon päästä taas.
voi ottaa rennosti tämän aamun :) paras kaveri jää tänne viikonlopuksi ja mun toinen kaveri lähtee myös tänään lomille.
tekstailaan sitten parhaan kaverin kanssa ja kysellään että miten menee. aamupala on puolentunnin päästä. alkaa olla taas nälkä.
ja aamulääkkeet pitää ottaa taas. koitan viikonloppuna muistaa ottaa noi aamulääkkeet. välillä en ole muistanut kun olen ollut poikaystävän luona. johtuu varmaan myös siitä kun nukun silloin pitkään ja ne unohtuu. mutta nyt koitan muistaa. iltalääkkeet muistan ottaa aina. aijon juoda viikonloppuna vaan limsaa ja kivennäisvettä. ei tee yhtään mieli alkoholia. mikä on vaan hyvä juttu. olen hyvin pärjännyt tähän asti :) en ole juonut nyt neljään kuukauteen. rahaakin on säästynyt kun en ole juonut.
tänään voisi katsoa animea. ennen kun lähden lomille. saa ajan jotenkin kulumaan. ajattelin katsoa taas "Nichijou" animea.
se on ihan kuin azumanga daioh :D azumanga daioh animekin pitäisi katsoa uudestaan :) mulla on kaikki ne mangat englanniksi.
mangat voisi myös taas lukea. :)