IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna perjantai :)Torstai 21.05.2015 07:55

huomenna perjantai :) tää päivä menee varmasti äkkiä. tänään on ohjelmassa siivoamista ja toiminta tunti iltapäivällä.
alan siivoamaan kun olen eka kirjoittanut blogin. eilenä me pelattiin ulko pelejä pihalla ja grillattiin paja tunnilla. oli ihan mukavaa. olisi mennyt kuntosalille eilenä mutta liikunta kortti oli varattu. menin sitten sen sijaan lenkille. kävelin sen puoli tuntia ja kuuntelin samalla musaa. lenkin jälkeen menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
oli hyvä jakso. skypetin taas poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illalla. nukuin hyvin viime yön. nyt olen hereillä koska join äsken mustaa kahvia. eilenä mä katselin vaan leffoja ennen paja tuntia. sain katsottua pari leffaa. en jaksanut olla koneella.
sain eilenä maksettua hammaslääkäri laskun ja puhelin laskun. huomenna tulee taas rahaa niin pystyy sitten taas maksaa loput laskut.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. maha oli eilenä vähän vielä kipeä.
katsoo millainen se on tänään. toivottavasti parempi. haluaisin niin päästä lomille. olen menossa taas poikaystävän luokse. poikaystävä hakee mut varmaan taas moottoripyörällä. huomenna on aurinkoinen ilma. huomenna ollaan taas kaverin kanssa menossa pajalle kuluttamaan aikaa. samalla voisi käydä kaupassa. tai tänäänkin voisi käydä kaupassa. no pitää vielä miettiä.
eilenä kävin tokmannilla ostamassa ison pullon kivennäisvettä. aijon tänään juoda sen loppuun. huomasin että uusin ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa tänään se jakso. se on vaan niin hyvä anime. en eilenä jaksanut katsoa mitään animea. koitan viikonloppuna katsoa vähän enemmän kun on aikaa. pidän taas katsomis maratoonin. ja varmaan syön suklaata samalla.
aijon viikonloppuna syödä hasselpähkinä suklaata minkä poikaystävä oli ostanut mulle yllätykseksi. se on mun lempi suklaata. ehkä syön myös lakuja viikonloppuna. sipisä en aijo varmaan syödä. tai no. sen näkee huomenna mitä tekee sitten mieli. suklaata syön ainakin. viikonloppuna juon taas limua ja kivennäisvettä mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia. hyvin olen pärjännyt ilman sitä. en ole juonut kohta viiteen kuukauteen. hieno saavutus. olen ylpeä itsestäni. koitan elää terveellistä elämää.
vaikka mulla on nää sairaudet. onneksi olen jo oppinut elämään niiden kanssa. välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja.
mutta nyt on hyvä päivä :) positiivinen fiilis. alan kohta innolla siivoamaan. laitan musaa samalla soimaan. kivempi siivota.
huomenna on taas aamulla naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään.
toivottavasti jotain kivaa. se selviää aamulla.
pitää taas tänä aamuna miettiä että mitä laitan tänään päälle. vaate kriisi iski. laukun tiedän minkä ota käyttöön. pitää myös meikata ja valita korvikset. olen sitten taas nättinä.
aamupala on taas puolen tunnin päästä. ja aamulääkkeet pitää ottaa.
varmaan ensi viikolla pitää taas hakea lääkkeitä. leponexia ainakin.
masennus lääkkeitä ja e-pillereitä mulla on vielä paljon jäljellä. niin niitä ei tarvi hakea. noi uudet e-pillerit on aika hyvät. olen syönyt nyt niitä muutaman kuukauden. kannatti vaihtaa. vaikka olin ensi sitä vastaan. ne on parhaat e-pillerit tähän asti mitä olen syönyt.
kun kävin viimeksi apteekissa hakemassa masennus lääkkeitä, niin sain niitä aika ison pakkauksen. yleensä sain niitä pienissä pakkauksissa. nyt niitä ainakin riittää pitkään. ei heti lopu kesken.
saa nähdä kauan joudun vielä syömään masennuslääkkeitä.
ei se haittaa jos joudun syömään niitä aina. olen syönyt niitä jo muutaman vuoden. jos lopetan niiden syömisen niin varmaan mulle tulee sitten sitä ahdistusta tai itkuisuutta. eli parempi että syön niitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.