IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna perjantai :)Torstai 21.05.2015 07:55

huomenna perjantai :) tää päivä menee varmasti äkkiä. tänään on ohjelmassa siivoamista ja toiminta tunti iltapäivällä.
alan siivoamaan kun olen eka kirjoittanut blogin. eilenä me pelattiin ulko pelejä pihalla ja grillattiin paja tunnilla. oli ihan mukavaa. olisi mennyt kuntosalille eilenä mutta liikunta kortti oli varattu. menin sitten sen sijaan lenkille. kävelin sen puoli tuntia ja kuuntelin samalla musaa. lenkin jälkeen menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
oli hyvä jakso. skypetin taas poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona illalla. nukuin hyvin viime yön. nyt olen hereillä koska join äsken mustaa kahvia. eilenä mä katselin vaan leffoja ennen paja tuntia. sain katsottua pari leffaa. en jaksanut olla koneella.
sain eilenä maksettua hammaslääkäri laskun ja puhelin laskun. huomenna tulee taas rahaa niin pystyy sitten taas maksaa loput laskut.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. maha oli eilenä vähän vielä kipeä.
katsoo millainen se on tänään. toivottavasti parempi. haluaisin niin päästä lomille. olen menossa taas poikaystävän luokse. poikaystävä hakee mut varmaan taas moottoripyörällä. huomenna on aurinkoinen ilma. huomenna ollaan taas kaverin kanssa menossa pajalle kuluttamaan aikaa. samalla voisi käydä kaupassa. tai tänäänkin voisi käydä kaupassa. no pitää vielä miettiä.
eilenä kävin tokmannilla ostamassa ison pullon kivennäisvettä. aijon tänään juoda sen loppuun. huomasin että uusin ore monogatari jakso on tullut. pitää katsoa tänään se jakso. se on vaan niin hyvä anime. en eilenä jaksanut katsoa mitään animea. koitan viikonloppuna katsoa vähän enemmän kun on aikaa. pidän taas katsomis maratoonin. ja varmaan syön suklaata samalla.
aijon viikonloppuna syödä hasselpähkinä suklaata minkä poikaystävä oli ostanut mulle yllätykseksi. se on mun lempi suklaata. ehkä syön myös lakuja viikonloppuna. sipisä en aijo varmaan syödä. tai no. sen näkee huomenna mitä tekee sitten mieli. suklaata syön ainakin. viikonloppuna juon taas limua ja kivennäisvettä mun ei ole yhtään tehnyt mieli alkoholia. hyvin olen pärjännyt ilman sitä. en ole juonut kohta viiteen kuukauteen. hieno saavutus. olen ylpeä itsestäni. koitan elää terveellistä elämää.
vaikka mulla on nää sairaudet. onneksi olen jo oppinut elämään niiden kanssa. välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja.
mutta nyt on hyvä päivä :) positiivinen fiilis. alan kohta innolla siivoamaan. laitan musaa samalla soimaan. kivempi siivota.
huomenna on taas aamulla naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään.
toivottavasti jotain kivaa. se selviää aamulla.
pitää taas tänä aamuna miettiä että mitä laitan tänään päälle. vaate kriisi iski. laukun tiedän minkä ota käyttöön. pitää myös meikata ja valita korvikset. olen sitten taas nättinä.
aamupala on taas puolen tunnin päästä. ja aamulääkkeet pitää ottaa.
varmaan ensi viikolla pitää taas hakea lääkkeitä. leponexia ainakin.
masennus lääkkeitä ja e-pillereitä mulla on vielä paljon jäljellä. niin niitä ei tarvi hakea. noi uudet e-pillerit on aika hyvät. olen syönyt nyt niitä muutaman kuukauden. kannatti vaihtaa. vaikka olin ensi sitä vastaan. ne on parhaat e-pillerit tähän asti mitä olen syönyt.
kun kävin viimeksi apteekissa hakemassa masennus lääkkeitä, niin sain niitä aika ison pakkauksen. yleensä sain niitä pienissä pakkauksissa. nyt niitä ainakin riittää pitkään. ei heti lopu kesken.
saa nähdä kauan joudun vielä syömään masennuslääkkeitä.
ei se haittaa jos joudun syömään niitä aina. olen syönyt niitä jo muutaman vuoden. jos lopetan niiden syömisen niin varmaan mulle tulee sitten sitä ahdistusta tai itkuisuutta. eli parempi että syön niitä.

kaalimato.comKeskiviikko 20.05.2015 07:58

keskiviikko. tänään on ohjelmaa taas. paja on kahdelta. ollaan ulkona ja grillataan. pelataan jotain pelejä. on luvattu hyvä ilma. jopa 20 astetta lämmintä :) ihanaa. illalla menen taas kuntosalille.
koitan olla siellä ainakin 45 minuuttia. ajattelin katsoa animea tänään. nichijouta. vielä on muutama jakso jäljellä. hyvä anime. eilenä ostin kaupasta mirai nikki manga 11 osan. enää yksi osa niin olen kerännyt kaikki. ihan hyvä sarja. en ole vielä lukenut sitä osaa.
eilenä kävin kylillä. kävin seppälässä katsomassa rintaliivejä mutta en oikeen löytänyt. sitten join teetä kahvilassa ja selasin kännykkää.
katselin ihmisiä. ja kävin kaupassa. sain jotenkin kulutettua aikaa.
eilenä oli sähly peli. miehet vastaan naiset. me voitettiin :) oli hyvä peli. mä olin taas puolustaja. ja mun paras kaveri oli puolustaja.
ohjaajat kehu meitä että oltiin hyviä. pelattiin se puolituntia.
eilenä mulla oli vatsa vähän kipeä. pelkäsin että nyt tulee joku maha tauti. nyt kun heräsin aamulla niin mun vatsa on nyt paljon parempi. uskalsin äsken juoda kahvia. ei tullut onneksi mitään kipuja.
eilenä tilasin kaalimato.comista ensimmäisen ostoksen. yhden seksi asun mikä maksoi 41 euroa. tilaaminen oli helppoa. poikaystävän kanssa puhuttiin että seksistä tulisi erilaista jos pukeutuisin noihin seksi asuihin. innostuin kovasti :) ne vaatteet näyttää varmasti hyvältä mun päällä. joten ostin nyt yhden. siellä sivulla oli muutama asu minkä aijon ostaa. ei ole onneksi kamalan kalliita. maksan sen posti ennakolla. eli se tulee postiin ja maksan sen.
helppoa. katsoo ensi kuussa jos ostan sitten seuraavan asun.
ja pitää ostaa samalla noita kesä vaatteita. kelasta tuli eilenä päätös että saan asumis tukea. nyt mä saan taas rahaa kelasta. parin vuoden ajan. ei ole onneksi raha ongelmia.
mulla on hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on ojelmaa. tää päivä menee varmasti äkkiä. kohta on taas viikonloppu. olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse. tänään voisi vähän siivota tätä kämppää. huomenna on siivous päivä niin ei tulisi huomiselle kauheasti siivottavaa.
tänään ajattelin katsoa yhden leffan tässä aamulla. siinä on cameron diaz. se oli joku komedia. lainasin kaverilta sen leffan.
saa nähdä onko kuntosalilla paljon porukkaa. viimeksi siellä oli jonkin verran porukkaa. kerkeän tulla kuudeksi takaisin. silloin skypetän poikaystävän kanssa. ja myöhemmin menen taas parhaan kaverin luokse illalla. tänään maistuu varmasti taas ruoka.
varmaan ihat hyvät ruoat tänään. syön taas sen verran että jaksan salilla. sain eilenä labra ajan ohjaajilta. eli ajan verokokeisiin. alku kuusta. se aika on onneksi päivällä eikä heti aamusta. kerkeää syödä ennen kun menee sinne. toivottavasti on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateen varjo mukaan. mutta uskoisin että on hyvä ilma.
puolen tunnin päästä on aamupala. syön ruisleipää. ja pitää otaa aamulääkkeet. koitan nyt tässä aamulla maksaa pari laskua. varmaan sitten kun olen syönyt. saa ne pois alta.
kohta tulee taas rahaa. onneksi. saa sen yhden laskun maksettua. sitten taas näkee paljon jää tilille rahaa.

tiistai.Tiistai 19.05.2015 07:44

se olisi tiistai. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, kävin kirjastossa. lainasin kirjastosta muutaman leffan ja cd levyjä.
meillä oli ompelu ryhmä eilenä. tein kaulahuivia. illalla menin sitten taas kuntosalille. oli siellä jotain puolituntia. tuli hyvä olo sen jälkeen. menen taas huomenna varmaan kuntosalille. tänään aijon käydä lenkillä lounaan jälkeen. iltapäivällä meillä on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä kumpi tällä kertaa voittaa.
tänään aamulla pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
tänään voisi katsoa animea. on hyvin aikaa katsoa ennen sähly peliä.
toivottavasti ei ala satamaan. kun menen lenkille.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä :) olen syönyt hyvin ja jaksanut. ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut mikään nyt.
päivä kerrallaan mennään. salkkarit tulee vielä muutaman viikon ennen kun jää tauolle. se varmaan jää taas tosi jännään kohtaan.
jatkuu sitten syksyllä. uusi päivä sarja jäi myös jännään kohtaan.
eilenä latasin vähän musaa koneelle. amy winehousen biisejä. se oli hyvä artisti ennen kun kuoli. sillä on tosi hyviä biisejä. aijon kohta ladata lisää. aijon nyt lataa lady gagaa ja jennifer lopezin vanhoja biisejä. lataan ne youtubesta. tänään pitää pestä taas pyykkiä. lakanat ja vaatteita. aloitan heti tuossa aamupalan jälkeen pesemään. mun tekee mieli mennä käymään tokmannilla. voisi käydä tänään. kun on aikaa. eka käyn siellä lenkillä.
eilenä mulle tuli hammaslääkäri lasku. 43 euroa. ei onneksi paljoa. pystyn maksamaan sen. pelkäsin että tulee joku sadan euron laksu. ei onneksi tullut. kohta tulee taas rahaa onneksi. pystyy maksamaan sen yhen laskun. kelasta tuli päätökset että saan rahaa jatkossakin. mikä on hyvä juttu. ei ole raha ongelmia.
pystyy edes maksamaan laskut ja jää vähän shoppailu rahaa.
jos tekee joskus mieli shoppailla. mun tekisi mieli ostaa uudet rintaliivit. ostan ensi kuussa sitten vasta. tässä kuussa en aijo shoppailla paljoa. aijon säästää rahaa taas. pitää vähän taukoa shoppailusta. se tekee joskus ihan hyvää ja sitten on myöhemmin kiva shoppailla. kun rahaa on kertynyt paljon. mulla on kaappi täynnä vaatteita, kenkiä ja laukkuja. kyllä mä niillä pärjään taas jonkin aikaa ennen kun ostan uusia. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. toi aamukahvi aina herättää mut.
tykkään juoda kahvin aina mustana. en jaksa laittaa mitään maitoa tai sokeria. hyvin se menee mustana kurkusta alas.
samoin kuin raaka tee. voisi juoda taas teetä kun katson tuon lemmen viemää uusinnan. ihan mukava päivä tänään tiedossa :)
on ohjelmaa. ja näen kavereita. ihan kiva mennä lenkille. aijon kuunnella musaa samalla. siitä tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.

uusi viikko jälleen.Maanantai 18.05.2015 07:49

arki alkaa taas. hyvällä fiiliksellä :) oli mukava viikonloppu vanhempien luona. eilenä kävin kaupassa, katsoin animea ja pari leffaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse vielä illalla. katsottiin hauskoja koti videoita. tänään on jonkin verran ohjelmaa taas. aijon aamulla katsoa lemmen viemää uusinnan kymmeneltä. lounaan jälkeen olen menossa kirjastoon. palautan leffat ja cd levyt mitkä lainasin. ja katson jos voisi lainata lisää leffoja.
ompelu ryhmä on taas iltapäivällä. teen sitä kaula huivia. viimeksi ei mennyt hermot sen kanssa. ei tippunut silmukoita onneksi.
illalla menen taas päivällisen jälkeen kuntosalille. pakko päästä sinne tänään. syön hyvin niin jaksan tehdä liikkeitä siellä.
animea ajattelin taas katsoa tänään. varmaan nichijouta. olen nyt katsonut sitä 14 jaksoa. niitä jaksoja on yhteensä 26. vielä on katsottavaa jäljellä. hyvä anime. eilenä jaksoin vaan katsoa sitä yhden jakson. tänään katson enemmän. tästä on tulossa ihan hyvä päivä.
olen psitiivinen. näkee kavereita :) se on kiva että ne asuu ihan tuossa naapurissa. ei ole kaukana. mun kaverit on tosi tärkeitä mulle. ja poikaystävä. näen ja kuulen niitä joka päivä :) ei tarvi olla yksin.
mulla on ihan hyvä elämä tällä hetkellä. vaikka mulla on nää sairaudet.
olen oppinut elämään niiden kanssa. välillä on helppoa, välillä vaikeaa. mutta nyt on hyvä kausi :) aijon nauttia siitä.
mun pitää taas kohta tiskata. ja siivota keittiö. huomenna aijon pestä pyykkiä aamulla. kun on aikaa. pitää taas lakanat pestä.
ja vaatteita. mun yhet farkut pitää myös pestä.
tänään taas jaetaan lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään lääkkeitä. riittää vielä varmasti tälle viikolle.
mulla on seuraavan kerran psykologi 9 päivä kesäkuuta.
yhdeltä. sinne on vielä aikaa. ensi kuussa pitää mennä taas verikokeisiin. alku kuusta. toivottavasti on hyvä ilma sitten kun menen kävellen terveyskeskukseen. jos sataa vettä niin pitää ottaa sateenvarjo. tällä viikolla pitäisi olla ihan hyvät ilmat. pitää lenkkeillä. koitan nyt joka päivä heittää noin puolen tunnin lenkin.
se on mun tavoite nyt. ja käyn kuntosalilla. tänään ja keskiviikkona.

mukava viikonloppu :)Sunnuntai 17.05.2015 10:27

viikonloppu on mennyt mukavasti :) eilenä käytiin äidin kanssa lenkillä ja nukuin tunnin päivä unet tuossa päivällä. käytiin kaupassa ostamassa jätskiä. poikaystävä soitti eilenä ja tuli käymään :)
juotiin teetä syötiin pullaa ja jätskiä. juteltiin samalla.
eilenä valvoin johonkin kymmeneen asti. heräsin juuri äsken. porukat vie mut takaisin tuossa yhden aikaa. pitää alkaa jossain vaiheessa pakkailemaan. animea katsoin jonkin verran. tuossa perjantaina. eilenä en jaksanut olla koneella. ajattelin että voisi mennä lenkille tänään tuossa iltapäivällä. tänään illalla on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla.
muuten olo on ollut tosi hyvä. suklaata on syöty. ja paljon. nyt en syö enempää. sain eilenä poikaystävältä taas suklaata. fazerin hasselpähkinä suklaata. se on mun lempi suklaa. syön sitten sitä suklaata ensi viikon viikonloppuna. huomenna alkaa taas uusi viikko ja arki. huomenna mulla on ompelu ryhmä ja menen kuntosalille taas illalla. pitää huomenna käydä myös kaupassa.
huomenna on varmaan aika hyvä ilma. huomenna katson noita leffoja mitä lainasin kaverilta viimeksi kun olin kylässä. aijon varmaan katsoa eka sen leffan missä on cameron diaz. leffan nimeä en nyt muista. mutta varmaan ihan hyvä leffa.
lemmen viemää uusinnan katson taas huomenna aamulla. en nähnyt perjantaina. se jäi torstaina jännään kohtaan taas.
meillä on kohta ruoka jonkin ajan päästä. syödään lihaa ja perunoita. varmaan ihan hyvää ruokaa.
eilenä söin pizzaa illalla. roiske läpän. atrian pizzan. oli ihan hyvää. maksoi vaan alle euron. perjantaina söin hampurilaisen.
nyt on kyllä taas herkuteltu. nyt en herkuttele enempää. sitten taas ensi viikon viikonloppuna. koitan ensi viikolla käydä joka päivä lenkillä jos on hyvät ilmat. pitää käydä kirjastossa. palauttamassa noi leffat ja cd levyt. sitten voisi lainata vaikka lisää leffoja jos löytyy. no sen näkee sitten. kohta tulee onneksi rahaa taas. saa maksettua taas laskuja. odotan innolla noita hammaslääkäri laskuja mitkä sitten tulee. jossain vaiheessa. jos tulee tilanne että ne maksaa paljon, niin otan noista mun säästöistä sitten rahaa niin pystyn maksamaan. varaudun siihen. onneksi mulla on noita säästöjä. pystyy ottamaan rahaa sieltä jos tulee hätä tilanne.
varmaan ensi viikolla tulee ne laskut.

tänään kotiin :)Perjantai 15.05.2015 08:04

tänään viikonlopuksi kotiin :) isä hakee mut iltapäivällä. pitää käydä samalla kaupassa. ostan vähän limua, kivennäisvettä..mun tekee mieli lakua. pitää ostaa niitäkin. kiva mennä kyllä kotiin. eilenä sanoin poikaystävälle että olen menossa kotiin. poikaystävä sanoi että mene vaan :) olen melkein pakannut. vielä pitää pakata hammasharja ja suihku tarvikkeet. kämppä pitää laittaa kuntoon ennen kun lähtee. on sitten kiva tulla takaisin siistiin kämppään.
tänään on aamulla naisten ryhmä. ollaan menossa jonnekkin kahville. mä aijon juoda vaan teetä. äsken join kahvia.
eilenä katselin pari tuntia animea aamulla. en keksinyt muutakaan tekemistä. ore monogatari jakso oli hyvä :) odotan innolla seuraavaa jaksoa. sitten katsoin taas nichijouta. muutaman jakson.
kävin eilenä lenkillä. heitin puolen tunnin lenkin. ja menin taas kaverin luokse illalla katsomaan lemmen viemää. oli hyvä jakso. tänään en varmaan näe. paras kaverikin lähtee lomille myös :) näemme taas sunnuntaina. eilenä ei tullut salkkareita. ihan tyhmää. mutta tänään taas tulee onneksi. pitää katsoa. aijon lenkkeillä äidin kanssa viikonloppuna. on hyvät ilmat varmaan. aijon nukkua pitkään lauantai ja sunnuntai aamuna. kirjoitan sitten blogia kun olen heräillyt. en mene pajalle tänään. pitää sanoa siitä kaverille koska se on menossa sinne. lainasin eilenä kaverilta muutaman leffan taas. olen innostunut katsomaan leffoja. niitä on ihan kiva katsoa ajan kuluksi. mä haluaisin jo ostaa sen täydelliset naiset toisen kauden. aijon ostaa sen sitten kun olen menossa lahteen.
katson jos se löytyy sokoksesta. tykkään siitä sarjasta.
aijon kerätä kaikki kaudet. tänään voisi kaupasta ostaa kana hampurilainen. ja syödä se vaikka tuossa illalla. se on niin hyvää.
taidan ostaa. limua mitä ostan on sprite. ostan semmoisen pikku pullon. se on sitten mun sauna juoma. pitää kysyä äidiltä että leikkaisiko vähän mun hiuksia taas. voisi vähän leikata noita latvoja.
voisi ottaa vaikka 5 senttiä pois. olisi sitten taas kevyet hiukset.
ei tarvisi mennä mihinkään parturiin.
aamupalalle taas puolen tunnin päästä. ja pitää ottaa aamulääkkeet.
koitan muistaa lomilla sitten ottaa noi aamulääkkeet.
aina en muista. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä laitan päälle. pitää myös meikata. isot korvikset aijon laittaa.
laukkua en ole vielä valinnut minkä otan käyttöön.
no tässä on koko aamu aikaa miettiä. pitää taas tiskata. tiski vuori taas. kuppeja on kertynyt. onneksi pesin eilenä pyykkiä niin tänään ei tarvi pestä. nyt on taas puhtaita vaatteita joksikin ajaksi.
mutta. nyt aijon jatkaa pakkaamista ja siivota keittiö.

huomenna taas lomille :)Torstai 14.05.2015 08:09

se olisi torstai. huomenna on perjantai. viikko on mennyt äkkiä.
tänään on pyhä päivä. kaupat on kiinni. meillä on aamupala vasta yhdeksältä. eilenä jouduin menemään taas hammaslääkäriin.
ei ollut reikää hampaassa mutta muuten se hammas oli kipeä.
se lääkäri sanoi että se kipu johtuu purennasta. ne hio sitä hammasta ja laittoi fluoria. ei mennyt kauaa siinä. viisi minuuttia.
otin rauhottavan ennen kun menin sinne hammaslääkäriin.
en mennyt salille eilenä koska olin vähän lääke tokkurassa.
muuten eilinen päivä meni ihan hyvin. nyt mun hampaat on kunnossa. kaikki reiät paikattu. nyt ei tarvi sitten pariin vuoteen käydä hammaslääkärissä. olen huomenna menossa varmaan kotiin viikonlopuksi. näin olen suunnitellut. en ole pitkään aikaan käynyt kotona. ihan kiva mennä :) pääsee saunaan ja aijon ottaa vaan rennosti. syön suklaata, käyn lenkillä jos on hyvä ilma.
tänään ajattelin käydä lenkillä. menen taas tuossa ruoan jälkeen. meillä on ruoka vasta kahdelta. tänään pitää pestä pyykkiä. sitä on kertynyt kivasti. mulla on koko päivä aikaa pestä. lakanat pitää pestä samalla. on sitten taas puhtaita vaatteita. tänään voisi katsoa animea.
kun on aikaa. varmaan katson taas nichijou animea. olen katsonut sitä jo 8 jaksoa. vielä on paljon jäljellä. viikonloppuna voisi myös katsoa sitä. aijon ottaa kannettavan mukaan kotiin niin pystyy katsomaan animea jos ei keksi muuta. viikonloppu juomaksi ostan taas limua ja kivennäisvettä. sauna limu pitää ostaa. aijon saunoa. pääsee ihanaan puu saunaan. eilenä oli kokki ryhmässä hyvät ruoat.
ensi kerralla mä olen pää kokki. ruokaa mitä teen ensi kerralla on pihvit ja ranskalaiset. paistan pihvit. hyvää ruokaa siis.
meillä on vielä pari kertaa kokki ryhmä ennen kun jää kesä tauolle.
sählykin kohta loppuu. mutta. mulla on hyvä olo tällä hetkellä. ihan kiva mennä taas lomille :) olen syönyt hyvin. ruoka on maistunut.
tänäänkin maistuu ruoka. join taas äsken kahvia. mustana. nyt olen ihan hereillä. teetä aijon juoda vähän myöhemmin.
nyt en aijo syödä viikonloppuna mitään sipisä. syön nyt vaan suklaata. laku pussin voisi myös ostaa. mulla on vielä syömättä fazerin suklaa levy. minkä ostin viikko sitten. aijon sen syödä viikonloppuna. nams. tänään voisi alkaa pakkailemaan jo.
lähden huomenna sitten tuossa ilta päivällä. isä hakee mut.
en mene pajalle varmaan huomenna. naisten ryhmää ei ole varmaan huomenna. no sen näkee sitten. selviää aamulla.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää illalla.
kaveri oli eilenä mun luona katsomassa.
alkaa olla taas nälkä. no kohta pääsee syömään. mun paras kaverikin lähtee lomille. toinen kaveri jää tänne.
näkee vielä tänään parasta kaveria. menen tänään illalla sen luokse taas. kyllä tää päivä menee äkkiä. kohta on onneksi perjantai :)
jippii. tänään voisi katsoa vaikka leffoja. pitää käydä kaverilta hakemassa jossain vaiheessa taas muutama leffa. sillä on paljon niitä. pitää laittaa viestiä että voiko tulla hakemaan ne leffat.
mulla on yksi leffa vielä kesken. katson sen tänään loppuun.

kokki ryhmä.Keskiviikko 13.05.2015 07:56

selvisin eilisestä päivästä. hammaslääkärissä ne laittoi uuden paikan hampaaseen. ja ne sanoi että jos lähtee paikka taas irti niin ne repii koko hampaan pois. onneksi se hammas on ihan siellä takana. olen varovaisesti syönyt. ettei se paikka lähde heti irti.
olin psykologin luona. meni hyvin. pääsin 15 minuuttia etu ajassa sinne.
juteltiin mun voinnista, miten arki sujuu. parisuhteesta, alkoholista, tupakasta, onneksi en polta tai juo. kerroin myös että alan käymään klubitalolla lahdessa. siitäkin puhuttiin. olin siellä noin puolituntia.
kävin sen jälkeen pyörimässä seppälässä. en ostanut mitään. ja kävin teellä yhdessä kahvilassa. se kahvila on ihan s-marketin vieressä. kun olin juonut teen niin kävin kaupassa.
meillä oli myös sähly eilenä. me naiset voitettiin muutamalla maalilla. oli hyvä peli. olin taas puolustaja. ohjaajat kehui mua ja parasta kaveria että oltiin hyviä puolustajia.
kaveri oli eilenä mun luona kylässä. katsottiin lemmen viemää, juotiin teetä ja juteltiin. skypetin poikaystävän kanssa illalla ja menin parhaan kaverin luokse vielä katsomaan telkkaria. katsottiin salkkarit ja uusi päivä. tänään on kivasti ohjelmaa. meillä on kokkiryhmä aamulla.
sen jälkeen on paja. en tiedä että mitä tehdään. ja illalla olen menossa taas kuntosalille. koitan jaksaa mennä. olen siellä sitten noin 45 minuuttia. ainakaan ei ole tylsä päivä. kohta pitää alkaa siivoamaan. kirjoitan ensin tämän blogin. kerkeän siivota ennen kokkiryhmää. aloitan imuroinnilla. sitten on hyvä kun on taas siistiä. huomenna on jo torstai. viikonloppu lähenee. olen menossa varmaan kotiin. näkee äitiä ja isää. aijon ottaa kannettavan mukaan niin pystyy olemaan netissä. puhelimen kautta saan netti yhteyden.
ja jos tulee tylsää niin voihan aina katsoa vaikka animea. eilenä katsoin pari jaksoa nichijou animea. niin ihana. vielä on monta jaksoa jäljellä. huomenna voisi katsoa sitten lisää animea. tänään en kerekä koskaon paljon kaikenlaista. tää päivä menee varmasti äkkiä. huomenna on pyhä päivä. onneksi kävin eilenä kaupassa niin huomenna ei tarvi mennä. käyn sitten taas perjantaina.
varmaan tehdään hyvää ruokaa kokkiryhmässä. mä teen salaatin. mun kaveri tekee pää ruoan. mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä. koitan olla positiivinen. hyvin tää päivä menee :)
salkkarit jäi eilenä taas jännään kohtaan. pitää katsoa taas tänään.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. aamukahvi on aina pakko saada. muuten päivä ei lähde käyntiin. kulta katriina kahvi on paras kahvi. tai juhla mokka. mutta. nyt alan siivoamaan. laitan musaa soimaan samalla :)

hammaslääkäri ja psykologi.Tiistai 12.05.2015 07:57

tänään on jonkin verran ohjelmaa. mulla on hammaslääkäri kahdeltatoista ja heti sen jälkeen pitää mennä psykologille kello yksi. sen jälkeen aijon käydä kaupassa. mun tekee mieli taas kivennäisvettä.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, olin ompelu ryhmässä, ja menin kuntosalille illalla. olin siellä jotain puolituntia. tuli sen verran hiki niin en ollut kauempaa. illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse illalla. tänään tulee taas salkkarit. big brotheria ei tule tänä vuonna. ihan tyhmää. odotin sitä niin kovasti. no ehkä sitten vuoden päästä. sitä sitten odotellessa.
onneksi salkkarit ja uusi päivä tulee syksyllä. on sitten jotain katsottavaa. tänään on taas sähly iltapäivällä. varmaan taas miehet vastaan naiset. pelaan parhaani mukaan. olen taas puolustaja. saa nähdä voitetaanko miehet. mun paras kaverikin tulee nyt pelaamaan.
mulla on hyvä olo tällä hetkellä. olen syönyt myös hyvin. ruoka on maistunut. pitää varmaan tänään viedä kirjastoon noi leffat mitkä lainasin. eilenä kävin hammaslääkäri reissun jälkeen tokmannilla. ostin kulta katriina kahvia ja lisää ponnareita. meni noin 5 euroa.
tänään pitää vähän siivota täällä koska meillä on jo huomenna se siivous päivä. huomenna on myös kokki ryhmä ja paja. menen salille sitten taas illalla. huomennakin on kivasti ohjelmaa. ei tule tylsää. ja kaverit on mukana. ei tarvi olla yksin. en enää edes muista mitä ruokaa me tehdään kokki ryhmässä. no se selviää huomenna. tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. tänään pitää katsoa. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää. juodaan teetä samalla.
saa nähdä mistä sitten jutellaan kun menen tuonne psykologille. varmaan mun voinnista puhutaan eniten. no se selviää sitten. ihan ok mennä taas sinne. varmaan olen siellä sen puolituntia.
nukuin hyvin viime yön. nukhadin jo eilenä yhdeksän jälkeen. se on hyvä että noi iltalääkkeet pistää väsyttämään illalla. nukkuu sitten paremmin. en ole vuosiin syönyt mitää unilääkkeitä. silloin kun olin huonommassa kunnossa niin silloin söin unilääkkeitä.
mutta nyt onneksi ei enää tarvi. eilenä jaettiin taas lääkkeet dosettiin. nyt mun ei tarvi hakea vähään aikaan mitään.
riittää lääkkeet joksikin ajaksi. huomenna ollaan varmaan menossa vääksyyn paja tunnilla. jos on hyvä ilma.
toivottavasti aurinko paistaa. pesen ehkä pyykkiä taas tänään.
menen kohta käymään pankin sivuilla. mun piti eilenä käydä mutta unohdin. varmaan on ihan kivasti rahaa vielä tilillä. eilenä kun kävin tokmannilla niin meinasin ostaa uuden kynsilakan. en ostanutkaan. sain hillittyä shoppailu himoni. ajattelin vaan että onhan mulla noita kynsilakkoja. ei heti lopu kesken. käytän ne eka loppuun ennen kun ostan uusia. mutta. alan nyt vaikka siivoamaan. laitan musiikkia soimaan niin on kivempi siivota. aloitan keittiöstä. pitää tiskata ja pyyhkiä tasot. huomenna vasta imuroin ja moppaan. on aamulla sopivasti aikaa ennen kun on kokkiryhmä. pölyt pyyhkin myös tänään. vessan pesen osittain tänään. sitten on kiva kun on taas siistiä :) eikä tarvi viikkoon taas siivota.

uusi viikko alkaa taas :) hyvä fiilis!Maanantai 11.05.2015 07:47

uusi viikko alkaa jälleen. ihanan rento aamu tänään kun ei ole mitään ohjelmaa tässä aamulla. kymmeneltä aijon katsoa lemmen viemää uusinnan. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. harmi kun viikonloppu meni äkkiä. mutta onneksi aina tulee viikonloppu :)
tänään mulla on hammaslääkäri 12:20 on aika. ne ottaa kuvat mun hampaista. mikä on vaan hyvä juttu. samalla näkee onko tullut lisää reikiä. se on nyt vaan hyvä että käyn siellä hammaslääkärissä niin saa hampaat taas kuntoon. ei ole onneksi särkenyt hampaita kun ne paikkasi ne. huomenna on taas hammaslääkäri kello 12. silloin ne laittaa uuden paikan paikoilleen mikä lähti irti. siinä ei varmaan mene kauaa. mulla on hyvä olo tällä hetkellä :) tänään voisi katsoa animea vähäsen. ompelu ryhmäkin on tänään. teen siellä kaula huivia.
ja illalla sitten kuntoilemaan salille. pakko nyt mennä koska en käynyt ollenkaan viime viikolla. lenkki tulee heitettyä kun kävelen hammaslääkäriin. on jonkin verran liikuntaa sitten tänään.
huomenna menen sitten sinne psykologille. meillä on varmaan nyt paljon juteltavaa. on tapahtunut kaikenlaista. se puoli tuntinen keskustelu menee varmasti äkkiä. mun keittiö on taas räjähtänyt. pitää tiskata. kivasti kertynyt kuppeja. ja kahvin puruja pitkin keittiötä. pitää muuten ostaa lisää kahvia. alkaa kohta loppumaan. aijon ostaa kulta katriinaa. se on paras kahvi. mun lemppari. voisi vaikka tokmannilla käydä hakemassa tänään. mulla on hyvin aikaa ja sinne tokmannille kävelee alle 5 minuutissa. se on ihan tuossa vieressä. pitäisi ostaa lisää noita ponnareita. osa on kadonnut ja osa mennyt rikki. mulla on vaan jäljellä enää yksi ehjä ponnari.
olen suunnitellut että menisin kotiin tänä viikonloppuna :) juttelin äidin kanssa eilenä puhelimessa ja sanoin että olen varmaan tulossa. en ole aikoihin käynyt taas kotona. nyt voisi mennä :)
on semmoinen fiilis. toivottavasti on hyvä ilma niin voisi lenkkeillä.
pääsee taas kunnon puu saunaan. samalla mä näen meidän osku koiraa. se on aivan ihana. en tiedä vielä että tuleeko velikin silloin kotiin. ehkä. no sen näkee sitten. ollaan vähän juteltu facebookin kautta. :) ulkona näyttää aika sateiselta. toivottavasti ei sada. otan sateen varjon varmuuden vuoksi mukaan kun menen sinne hammaslääkäriin. etten kastu. en eilenä jaksanut katsoa loppuun tähdet tähdet. alkoi pikkaisen nukuttamaan ennen ohjelman loppua. totesin parhaalle kaverille että menen nyt nukkumaan. ja sanoin että kertoo mulle huomenna eli siis tänään kumpi voitti.
toivon että waltteri voittaisi. voisi oikeastaan katsoa vaikka kohta netistä että kumpi voitti. katson sen kun olen kirjoittanut tämän.
tänään ei tuu salkkareita :( sen sijaan tulee jotain tyhmää jääkiekkoa. no huomenna varmaan sitten taas tulee salkkarit.
en näe lemmen viemää illalla koska olen salilla silloin. huomenna tulee aamulla taas uusinta. pitäisi pestä taas pyykkiä. pesen huomenna. en jaksa tänään. huomenna aamulla on hyvin aikaa.
pitää taas käydä pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa nyt. perjantaina meni noin 20 euroo. no katson kohta.
onneksi tässä kuussa tulee vielä vähän yli 100 euroa.
nyt ei ole onneksi ollut mitään shoppailu himoa. ensi kuussa sitten.
koitan sinnitellä sinne asti. koitan vaan ajatella että ensi kuussa saan ostaa ne rikkinäiset farkku shortsit seppälästä. toivottavasti niitä on vielä silloin. en malta odottaa että saan ne <3 maksaa tällä hetkellä 20 euroa. ne voi vielä tulla halvemmaksi :)