IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tiistai.Tiistai 19.05.2015 07:44

se olisi tiistai. eilenä oli ihan mukava päivä. katselin vaan leffoja, kävin kirjastossa. lainasin kirjastosta muutaman leffan ja cd levyjä.
meillä oli ompelu ryhmä eilenä. tein kaulahuivia. illalla menin sitten taas kuntosalille. oli siellä jotain puolituntia. tuli hyvä olo sen jälkeen. menen taas huomenna varmaan kuntosalille. tänään aijon käydä lenkillä lounaan jälkeen. iltapäivällä meillä on taas sähly. varmaan taas miehet vastaan naiset. saa nähdä kumpi tällä kertaa voittaa.
tänään aamulla pitää katsoa lemmen viemää uusinta. en nähnyt eilenä. kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
tänään voisi katsoa animea. on hyvin aikaa katsoa ennen sähly peliä.
toivottavasti ei ala satamaan. kun menen lenkille.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä :) olen syönyt hyvin ja jaksanut. ruoka on maistunut. ei ole ahdistanut mikään nyt.
päivä kerrallaan mennään. salkkarit tulee vielä muutaman viikon ennen kun jää tauolle. se varmaan jää taas tosi jännään kohtaan.
jatkuu sitten syksyllä. uusi päivä sarja jäi myös jännään kohtaan.
eilenä latasin vähän musaa koneelle. amy winehousen biisejä. se oli hyvä artisti ennen kun kuoli. sillä on tosi hyviä biisejä. aijon kohta ladata lisää. aijon nyt lataa lady gagaa ja jennifer lopezin vanhoja biisejä. lataan ne youtubesta. tänään pitää pestä taas pyykkiä. lakanat ja vaatteita. aloitan heti tuossa aamupalan jälkeen pesemään. mun tekee mieli mennä käymään tokmannilla. voisi käydä tänään. kun on aikaa. eka käyn siellä lenkillä.
eilenä mulle tuli hammaslääkäri lasku. 43 euroa. ei onneksi paljoa. pystyn maksamaan sen. pelkäsin että tulee joku sadan euron laksu. ei onneksi tullut. kohta tulee taas rahaa onneksi. pystyy maksamaan sen yhen laskun. kelasta tuli päätökset että saan rahaa jatkossakin. mikä on hyvä juttu. ei ole raha ongelmia.
pystyy edes maksamaan laskut ja jää vähän shoppailu rahaa.
jos tekee joskus mieli shoppailla. mun tekisi mieli ostaa uudet rintaliivit. ostan ensi kuussa sitten vasta. tässä kuussa en aijo shoppailla paljoa. aijon säästää rahaa taas. pitää vähän taukoa shoppailusta. se tekee joskus ihan hyvää ja sitten on myöhemmin kiva shoppailla. kun rahaa on kertynyt paljon. mulla on kaappi täynnä vaatteita, kenkiä ja laukkuja. kyllä mä niillä pärjään taas jonkin aikaa ennen kun ostan uusia. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä. toi aamukahvi aina herättää mut.
tykkään juoda kahvin aina mustana. en jaksa laittaa mitään maitoa tai sokeria. hyvin se menee mustana kurkusta alas.
samoin kuin raaka tee. voisi juoda taas teetä kun katson tuon lemmen viemää uusinnan. ihan mukava päivä tänään tiedossa :)
on ohjelmaa. ja näen kavereita. ihan kiva mennä lenkille. aijon kuunnella musaa samalla. siitä tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.