IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään lenkille ja kuntosalille.Maanantai 25.05.2015 07:53

alkaisi taas uusi viikko. saa nähdä millaisella mielellä olen tämän viikon.
mulla alkaa viikon päästä taas ne ihanat päivät. naisten vaivat.
jos mua kiukututtaa niin kiukututtaa. mielikuvitus varmaan laukkaa taas ja itken silmät päästäni. aijon olla nyt tämän viikonlopun täällä. olen ollut jo kolme viikonloppua putkeen lomilla. olen nyt vaihteeksi täällä. paras kaveri lähtee lomille mutta toinen kaveri on maisemissa.
ehkä se on ihan hyvä vaan olla täällä niin saan kiukutella rauhassa enkä kiukuttele koko aikaa poikakystävälle. poikaystävä tulee sitten käymään taas täällä viikonloppuna. tänään olisi ohjelmassa lenkkeilyä, ompelu ryhmää, kuntosalia. pakko mennä lenkille ja kuntosalille koska tuli herkuteltua aika kivasti viikonloppuna. saa vähän kaloreita pois. teen taas niin että syön normaalia ruokaa taas viikolla. ei mitään herkkuja. sitten taas kun tulee viikonloppu.
mun pitäisi viedä pulloja kauppaan. sitten kun menen sinne seuraavan kerran. mulla on pulloja. ja paljon. vien pari kassillista kerrallaan.
ja kerään niistä rahat johonkin säästöön. se on kyllä hyvä että pulloista saa rahaa. noita pulloja kertyy koska juon paljon kivennäisvettä.
ja limsaa joskus. oli mukava viikonloppu poikaystävän luona :) menen varmaan taas sen luokse parin viikon päästä.
kohta tulee taas rahaa kun kuu vaihtuu. ja on kesä <3 ihanaa. pääsee käyttämään kesä vaatteita. pitää kaupasta ostaa tuota aurinko rasvaa. nyt kun ilmat lämpenee. mun on pakko laittaa aurinko rasvaa etten pala. se aurinko rasva maksaa sen vähän yli 10 euroa. saisi olla halvempi. pakko juoda kohta teetä. en juonut teetä ollenkaan kun olin poikaystävän luona. en vaan jotenkin tajunnut juoda :D oli paljon muuta. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun pitää varmaan taas kohta hakea leponexia.
alkaa kohta muistaakseen loppumaan. en muista uusinko reseptiä viimeksi kun olin psykologin luona. jos en niin pitää soittaa sinne ja sanoa että uusii sen reseptin niin saan taas lääkkeitä.
saa nähdä koska on taas punnitus. uskon että paino on pysynyt samana. toivon ainakin. mutta näytän kyllä hyvältä tällä hetkellä :)
olen tyytyväinen mun vartaloon. haluan että se pysyy aina samana.
aijon kuunnella taas musiikkia kun menen lenkille. aina kun kuuntelee musaa samalla kun lenkkeilee niin tulee hyvä fiilis. aijon kävellä taas sen puolen tunnin lenkin. kun menen salille niin aijon olla sen 45 minuuttia ainakin siellä. se on ihan hyvä aika olla siellä.
melkein tunti. saa tehtyä liikkeet ihan rauhassa. siellä on välillä porukkaa mutta ei ole onneksi häirinnyt mua.
kerkeän tulla kuudeksi takaisin ja skypetän poikaystävän kanssa.
sitten menen taas illalla parhaan kaverin luokse katsomaan salkkareita. salkkarit tulee vielä ainakin pari viikkoa ennen kun jää tauolle. onneksi ei heti lopu kun alkaa kesä kuu.
tulee vielä monta jaksoa :) lemmen viemää jatkuu koko kesän onneksi. on sitten kesällä jotain katsottavaa mitä tulee telkkarista.
huomenna aijon pestä taas pyykkiä. heti aamusta niin saa sen pois alta. tiistai on aina mun pyykki päivä. silloin ei ole hirveää ruuhkaa kun pesen. pesen lakanat ja vaatteet. kaikki mahtuu hyvin pesukoneeseen. juuri ja juuri. mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä :) aijon nauttia auringosta. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.