IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihana lauantai :)Lauantai 30.05.2015 08:08

rento lauantai aamu. heräsin hetki sitten ja keitin ison kupin mustaa kahvia. nyt olen pirteä uuteen päivään :) eilenä oli todella mukava päivä. naisten ryhmässä istuttiin ulkona syötiin mansikoita suklaata ja vaahto karkkeja. nyt se ryhmä jäi kesä tauolle. jatkuu sitten taas syksyllä. kaverin kanssa mentiin taas päivällä pajalle kuluttamaan aikaa. kun oltiin siellä niin saatiin syödä jätskiä. käytiin sen jälkeen kaupoilla. ostin mulle ja kaverille suklaa donitsit lidlistä perjantain kunniaksi. oli kyllä hyviä. ostin myös uusimman anime lehden ja kivennäisvettä. illalla kaveri tuli mun luokse taas katsomaan lemmen viemää. loppu ilta meni sitten skypetellessä poikaystävän kanssa ja katsoin salkkarit. olin samalla koneella. nukahdin taas sohvalle. heräsin siinä kahdelta ja menin sänkyyn nukkumaan.
poikaystävä on tulossa tänään käymään :) mukavaa. katsotaan taas leffaa, herkutellaan ja harrastetaan seksiä. voisi hakea pizzat koti pizzasta. no pitää vielä miettiä. mutta mukava päivä tänään tiedossa :)
ihanaa taas nähdä poikaystävää <3 ei olla nähty viikkoon.
ensi viikon viikonloppuna olen varmaan menossa taas sen luokse.
aijon silloin ostaa vähän päärynä siideriä. aijon tehdä nyt niin että juon vaan kaksi siideriä. en tee enään silleen että pitäisi olla kamalassa humalassa. kokeilen sitä kahta. tulen pikkuisen humalaan. eilenä katselin kaupassa noita juomia niin karpalo lonkero oli kallistunut. nyt se maksaa yli kolme euroa tölkki. mutta se on todella hyvää. se on yksi mun lempi juomista.
pitää sitäkin juoda jossain vaiheessa. eka juon päärynä siideriä.
up ciderin päärynä siideri on paras. eilenä putsasin pitkästä aikaan mun kahvin keittimen. se oli pikkuisen paskanen. nyt se taas on puhdas. tulee paremman makuista kahvia.
haluaisin hankkia uuden kahvin keittimen. mocca master olisi kiva. kallis mutta hyvä keitin. mun parhaalla kaverilla on se. ja mä olen kateellinen. ei se nyt varmaan maailmaa kaada jos hankkisin sen keittimen. se olisi myös tosi hieno. ja se olisi helppo putsata ja pestä.
mahtuu juuri ja juuri mun keittiöön. prismassa on semmoisia hienon värisiä mocca mastereita. mä haluaisin semmoisen pinkin tai lilan värisen keittimen. maksaa jotain yli 200 euroa värin takia.
en kyllä maksaisi niin paljon siitä. mulla on onneksi säästöjä niin voisin ostaa sen keittimen. en sitä 200 euron vaan sen tavallisen mocca masterin. sen voisi hankkia tuossa syksyllä vaikka. kesällä mulla menee rahaa kaikkeen muuhun. mutta syksyllä voisi ihan hyvin ostaa sen. ensi kuussa teen niin että en osta kauheasti kesä vaatteita. huomasin kun kaivoin mun vaate kaappia niin sieltä löytyi kaikkea kivaa. mitä voi yhdistellä keskenään. saa monta tyyliä. ensi kuussa ostan vaan sen seuraavan seksi asun. mihin saa mennä noin 50 euroa tai alle. pitää kysellä poikaystävältä mistä se tykkäisi. voisi antaa sen valita mun seuraavan asun. mulle käy kaikki.
alan kohta taas siivoamaan mun keittiötä. mulla on kiva tiski vuori.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi viikonloppuna pestä.
pesen sitten tiistaina lakanat. ensi viikolla alkaa helteet. pitää taas laittaa kilo aurinko rasvaa ettei pala. verikokeet mulla on taas tiistaina. päivällä. kerkeän syömään ennen kun menen sinne.
tiistaina alkaa sitten noi ulko liikunnat. kaksi vaihto ehtoa. joko pesäpalloa tai lenkki. mä valitsen sen lenkin. mun paras kaverikin kävelee. ei silloin tarvi kävellä yksin. sähly jäi nyt kesä tauolle.
huomenna olen menossa kaverin kanssa lenkille. iltapäivällä. voisi mennä samalla vaikka kylään sen luokse. ihmettelemään ja juttelemaan. onneksi mun ei tarvi olla koko viikonloppua yksin :)
näkee poikaystävää ja kaveria. pitää tänään laittaa tekstiviestiä parhaalle kaverille miten viikonloppu on mennyt.
nähdään sitten taas huomenna :) tiedän mitä laitan tänään päälle. farkut ja napa topin. pitää myös meikata. haluan näyttää tänään hyvältä. poikaystävä tulee taas moottoripyörällä tänne. pääsee taas sen kyytiin kun käydään kylillä kaupassa. ei viekä tiedetä että mikä leffa katsotaan tänään. mutta kyllä sekin selviää :)
eilenä katsoin tuon uusimman ore monogatari jakson. oli hyvä.
ajattelin tänä viikonloppuna katsoa vähän enemmän animea. on monta sarjaa taas kesken. mutta katsottavaa on. huomenna voisi sitten katsoa niitä. tai vaikka jo tänään illalla. katsoo fiiliksen mukaan. aamupala on taas tunnin päästä. aijon syödä varmaan vaan ruisleipää. teetä voisi keittää myös kohta. alkaa tehdä mieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.