IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä oli huono ilta.Maanantai 01.06.2015 08:12

mulla on vähän masentunut olo. eilinen ilta ei ollut kiva. mun mielikuvitus taas laukkasi ja tuli tosi ahdistava olo. itkin silmät päästäni. menin juttelemaan ohjaajien kanssa ja otin rauhottavan. kun olin itkuni itkenyt niin menin parhaan kaverin luokse illalla. en halunnut olla yksin. sain nukuttua hyvin viime yön.
eilinen päivä meni sinkku elämää katselessa ja olin koneella. kävin myös lenkillä eilenä. piti tuulettaa päätä. katsoin animeakin vähän.
tänään mulla on vaan ohjelmassa ompelu ryhmä ja kuntosali. en tiedä menenkö lenkille. pitää katsoa. ehkäpä. kuntosalille on pakko tänään päästä. haluan purkaa pois tätä oloa mikä mulla on tällä hetkellä.
pitäisi maksaa noi hammaslääkäri laskut. koitan tänään maksaa ne.
saa ne pois alta. onneksi tällä viikolla tulee sitä rahaa.
mulla on verikokeet tänään. huomasin äsken kun mulla on siitä muistilappu. luulin että ne olisi ollut huomenna. no menen tänään sinne sitten. onneksi on hyvä ilma kävellä sinne. kerkeän syömään ennen kun menen. no siinä tulee samalla lenkki heitettyä. sinne terveyskeskukseen on kolme kilometriä matkaa.
tänään voisi katsoa taas sinkku elämää. olen neljännessä kaudessa tällä hetkellä. eilenä katsoin sitä neljä tuntia putkeen. en keksinyt muutakaan tekemistä. pitäisi katsoa noi leffat mitkä lainasin kirjastosta. voisi aamulla vaikka katsoa jonkun niistä.
taidan käydä tänään kaupassa samalla kun menen niihin verikokeisiin. jogurtti alkaa kohta loppumaan. sitten ei tarvi huomenna mennä kauppaan. kerkeän hyvin käymään ennen ompelu ryhmää. no. tänään on edes jotain tekemistä. ehkä mulle tulee jossain vaiheessa taas ihan hyvä olo. toivon ainakin.
saa nähdä millainen viikko tästä tulee. toivottavasti ihan hyvä.
koitan olla positiivinen. onneksi mä näen kavereita joka päivä. ilman niitä en selviäisi. onneksi mulla on paras ystävä. se on aina mun tukena. jos on vaikeaa. tänään menen taas sen luokse illalla katsomaan salkkareita. salkkarit jäi viimeksi jännään kohtaan. pitää tänään taas katsoa. lemmen viemää en näe koska olen silloin salilla.
huomenna aamulla katson taas uusinnan.
huomenna alkaa ne ulko liikunnat. aijon mennä lenkille parhaan kaverin kanssa. me ei tykätä yhtään pelata mitään pesäpalloa.
se olisi toinen vaihto ehto. lenkki on ihan hyvä. kestää sen puoli tuntia. tänään pitää taas jakaa lääkkeet dosettiin. on sitten taas viikon lääkkeet. pitää kohta hakea lisää. rauhottavia mulla on vielä paljon jäljellä. niitä en ole syönyt hirveästi. mikä on vaan hyvä juttu. eilenä tuli otettua. aamupala on taas puolen tunnin päästä. aijon syödä ruisleipää. eilenä kun mulla oli huono olo niin en pystynyt syömään oikeen iltapalaa. ei vaan maistunut. mutta sain lopulta sen leivän syötyä. mutta. uskon että ruoka maistuu taas tänään. jaksaa kun on syönyt. ai niin kun menen kauppaan niin pitää ostaa sitä sokeria. muistin juuri. ja teetä pitää ostaa myös lisää. mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä laitan päälle. ajattelin laittaa farkut ainakin. ja joku toppi vaikka. laukun tiedän mikä otan käyttöön tänään. pitää myös meikata.
haluan näyttää taas hyvältä. se piristää vähän oloa kun tietää että näyttää hyvältä :) voisi myös laittaa taas korvikset.
ja aurinkolasit pitää ehdottomasti olla kun siellä paistaa aurinko.
haluaisin taas käydä seppälässä. mutta päätin että nyt en menen sinne. koitan olla ostamatta sieltä tässä kuussa yhtään mitään.
menen vaan katselemaan. shoppailen sitten vähän enemmän ensi kuussa. voisi silloin mennä kavereiden kanssa shoppailemaan.
joku viikonloppu heinäkuussa. siitä tulee varmasti hauskaa ja löytää kaikkea kivaa :) sitä odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.