IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa nukkua pitkään :)Lauantai 13.06.2015 12:53

ihanaa kun voi nukkua pitkään. heräsin vasta. poikaystävä yritti herätellä mua mutta en herännyt.
käytiin eilenä kaupassa. ostin ruokaa ja vähän siiderä mitä juon tänään illalla. ostin päärynä siideriä ja rekorderligiä. nams. mun maha ei ole enää onneksi kipeä. paljon parempi.
eilenä olin melekin koko päivän koneella. poikaystävä haki mut autolla. laitoin päälle sen punaisen mekon minkä ostin heasta. rakastan sitä mekkoa. eilenä kastoin vähän animea. muutamaa sarjaa katsoin.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
mukavaa olla poikaystävän luona. tänään ajattelin taas valvoa.
ja nukkua varmaan taas huomenna pitkään.
ei olla vielä harrastettu poikaystävän kanssa seksiä. mutta tänään varmaan. pääsee näkemään sen mun asun minkä ostin. olen itsekin innoissani. tulee hauskaa. eilenä sain taas laskuja. alkoi vituttaa koska niitä tulee taas koko ajan. mutta. ne pitää vaan maksaa.
otin mun säästöistä pari sataa euroa. pärjää tämän kuun loppuun asti.
tässä kuussa menee vielä jonkin verran rahaa. ensi kuussa menee ehkä vähemmän tai enemmän. mutta. sen näkee sitten.
en nyt mieti näitä raha asoita vaan nautin kesästä.
jos menee rahaa niin menee. näin se on.
olen taas syönyt paljon lakuja ja suklaata. nyt on vähän ähky olo kun on syönyt. pitää syödä ruokaa jossain vaiheessa. kaverin pippalot on parin viikon päästä. kiva mennä sinne. aijon silloin todellakin juoda. vedän kännit kavereiden kanssa. ajattelin ostaa vaan neljä juomaa. viimeksi join viisi ja yksi oli liikaa.
valvotaan koko yö. ja aamulla herätään krapulassa. paitsi mulla ei ole ikinä ollut krapulaa. on vaan väsyttänyt.
mutta hauskaa tulee varmasti. kiva taas nähdä sitä kaveria pitkästä aikaan. alle viikon päästä on juhannus. en vielä tiedä juonko silloin. sen näkee sitten tai en juo ollenkaan. teen varmaan niin että juon nyt vähän tänään, pidän pari viikkoa taukoa ja juon sitten siellä kaverin pippaloissa. taidan tehdä niin. etten nyt ihan joka viikonloppu juo. on välillä hyvä pitää taukoja. jos silloin on hyvä ilma niin ajattelin laittaa päälle tämän punaisen mekon. ja sen kanssa vaikka nahkatakki. ja mustat sukkahousut. pitää myös meikata ja laittaa korvikset. laukkua en vielä tiedä minkä otan. mutta kyllä sekin selviää. onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa miettiä. ostin kaupasta kana hampurilaisen. en tiedä syönkö sen tänään vai vasta huomenna. sitten mulla on mikro ateria.
syön jomman kumman tänään. alkaa olla taas nälkä.
animea voisi katsoa tänään kun on aikaa. huomasin että mulla on juomatta toi päärynä limu minkä ostin eilenä. sen voisi kohta juoda.
on lämmin niin kaipaa juotavaa. eilenä kävin tokmannilla. ostin sieltä mun suklaat ja lakut. kaikki on melkein syöty. poikaystävä on syönyt melkein puolet niistä. no ainakaan ei mene hukkaan.
nyt voi herkutella kun on viikonloppu :) en mieti mitään kaloreita. ensi viikolla sitten lenkkeilen ja käyn salilla.
saa nää kaikki viikonlopun kalorit kulutettua pois.
ensi viikon maanantaina menen lenkille ja illalla vielä salille.
saa nähdä millainen ensi viikko on. kuulin että sataisi vaan vettä. mutta sen näkee sitten. toivottavasti ei.
aurinko saisi paistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.