IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilenä mulla oli huono päivä. sain ahdistus kohtauksen. itkin ja itkin ja menin ohjaajan luokse juttelemaan. mun mieli kuvitus laukkasi taas liikaa. en tiennyt mikä oli totta ja mikä ei. aloin melkein näkemään taas harhoja. sain onneksi rauhottavan mikä helpotti onneksi mun oloa. ajatukset pysähtyivät enkä enää ajatellut mitään.
sitten oli vähän masentunut olo sen jälkeen. illalla pyysin ohjaajalta taas rauhottavan varmuuden vuoksi jos en saa unta yöllä. onneksi iltalääkkeet pisti väsyttämään niin en tarvinut ottaa sitä rauhottavaa.
mutta nyt mulla on paljon parempi olo. ei ole enää kireää oloa.
itkeminen helpotti. ja noi rauhottavat. kävin eilenä lenkillä taas. tuulettamassa mun päätä. skypetin poikaystävän kanssa eilenä. lupasi tulla tänään käymään. ihana taas nähdä sitä. on ollut ikävä.
tästä on tulossa varmasti ihan mukava päivä. voisi syödä tänään suklaata. eilenä mulle ei maistunut. ei ruokakaan kauheasti maistunut mutta sain syötyä edes jotain. eilen illalla katsoin taas tabletilla sitä yhtä vankila sarjaa. kolmas kausi menossa. olin eilenä kaverin luona kylässä. katsottiin lemmen viemää ja juteltiin. näemme sitten taas huomenna. ollaan menossa lenkille jos on hyvä ilma.
nyt on vähän pirteämpi olo kun join ison kupin mustaa kahvia.
aamupala meillä on tänään yhdeksältä. aijon syödä ruisleipää. sanon samalla ohjaajalle että nyt on paljon parempi olo ja että sain nukuttua. vien sen rauhottavan pillerin takaisin koska en tarvonnut sitä. mutta nyt uskon ettei mulle tule taas pahaa oloa vähään aikaan.
sain eilenä purettua kaiken pois. ei ole enää kireää oloa.
kyllä se siitä :) hyvillä mielillä taas eteen päin.
animea pitäisi myös katsoa taas. katson tänään illalla tai huomenna. katson loput uudet jaksot mitkä on tullut tällä viikolla.
ulkona on aika kiva ilma. ei ole onneksi ollut mitään ukkosta.
eilenä luulin että se tulee mutta ei onneksi tullut.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. tänään menee taas rahaa kun käydään poikaystävän kanssa kaupassa.
pitää ostaa sitä suklaata. en vielä tiedä että mitä suklaata ostan. sipsiä mun ei tee yhtään mieli. syö sitä sitten joskus toiste.
olen viikon päästä menossa häihin. veljen serkun häihin. ne on lahdessa. tiedän mitä laitan päälle sinne. ihan kiva mennä. samana päivänä on myös ne kaverin pippalot. en ole menossa sinne mutta mun kaverit menee. sanoin kavereille että pitäkää hauskaa munkin puolesta. säästän rahaa taas kun ei tarvi ostaa mitään lonkeroa tai siideriä. juon sitten joskus toiste. en aijo juoda mitään sitten sinä viikonloppuna kun on ne häät. pysyn limu linjalla.
juon sitten vaikka taas kun olen menossa poikaystävän luokse.
siinä parin viikon päästä sitten taas. ellei tule mitään esteitä.
päivä kerrallaan mennään. mulla alkaa puuro kohta loppumaan. pitää ostaa lisää. teetä ei tarvi ostaa koska sitä on vielä paljon. ja kahviakin on vielä ihan kivasti. mulla on pakastimessa pari mangum jätskiä. ajattelin syödä toisen niistä tänään. ja toisen voisi antaa poikaystävälle. jos se haluaa syödä sen. pääsee niistä sitten eroon.
sitten voi ostaa taas lisää jätskiä pakastimeen.
pitää tänään laittaa parhaalle kaverille viestiä että miten viikonloppu on mennyt. nähdään sitten taas huomenna :) menen taas illalla sen luokse. mun toisella kaverilla loppui toi työ harjottelu niin sekin on sitten tulossa taas noihin ryhmiin. on seuraa ainakin kun on paras kaveri ja toinen kaveri. ei tarvi olla yksin.
näkee sitten millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä. oli ihan hyvä päätös jäädä nyt tänne viikonlopuksi. lepään ja kerään taas voimia. jaksaa sitten taas. aijon olla positiivinen.
mun pitää varmaan hakea taas apteekista lisää noita rauhottavia. pitää kysyä vaan ohjaajalta että onko mulla niitä nyt kuinka paljon.
että tarviiko hakea niitä. sitten on hyvä taas kun on niitä jos tarvii.
se medipam rauhottava on tosi vahva lääke. mikä on vaan hyvä.
helpottaa todellakin oloa jos ahdistaa. elämä ei ole aina helppoa. mutta aina on onneksi selvitty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.