IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

erittäin mukava viikonloppu :)Sunnuntai 19.07.2015 13:23

nyt tulin vasta koneelle. eilenä poikaystävä kävi kylässä ja ajattelin että menisin kotiin lauantai iltana. ohjaajat päästi mut. olin yhden yön kotona. tulin juuri takaisin tänne. kävin äsken kaupassa.
eilenä oli ihanaa päästä saunaan. mulla oli sauna juomana limu pullo.
en juinut yhtään alkoholia. eilenä haettiin taas pizzat koti pizzasta. söin alla pollo pizzan. siinä oli kanaa ja ananasta. oli hyvää. sitten osettiin poikaystävän kanssa iso pussi irtokarkkeja. oli kyllä hyviä. leffa mikä katsottiin oli joku avaruus leffa. katsottiin se netflixistä.
viikon päästä on ne häät. porukat hakee mut lauantaina päivällä. tiedän mitä laitan päälle sinne häihin. ihan mukava mennä. tulee varmasti mukava päivä. menen sitten taas kotiin häiden jälkeen.
olen varmaan vähän pitempään kotona. pitää vähän suunnitella että kuinka kauan olisin. onhan tässä vielä viikko aikaa miettiä.
poikaystävää näen sitten varmaan vasta parin viikon päästä. kova ikävä tulee, mutta onneksi on puhelin ja skype.
soitellaan ja skypetellään joka päivä. ei tullut onneksi huono oloa viikonlopun aikana. ei tarvinnut syödä mitään rauhottavia.
ja sain nukuttua hyvin viime yön. huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. saa nähdä miten se sitten menee. toivottavasti mukavasti.
näen kaverit joka päivä. ja on noi ryhmät missä me sitten ollaan. kaupassa ei tarvi nyt käydä kun kävin tänään.
huomenna aijon mennä lenkille. ja varmaan tänäänkin. ellei sada pahemmin vettä ajattelin pyytää kaveria mukaan.
voisi kohta soittaa ja kysyä haluaako se lähteä. kirjoitan ensin tämän blogin. katson varmaan taas tabletilla noita sarjoja. eilen katsoin taas sitä vankila sarjaa. varmaan katson sitä taas tänään.
animeakin pitäisi katsoa. en varmaan tänään jaksa katsoa. ehkä sitten ensi viikolla vaikka. ostin lisää puuroa kaupasta. nyt ei ainakaan heti lopu. riittää joksikin ajaksi.
mä syön puuroa joka päivä. se on vaan niin hyvää. ja halpaa. sekä ei tule nopeasti ainakaan nälkä kun syö sitä.
meillä on varmaan taas punnitus kohta. en yhtään tiedä että mihin suuntaan mun paino on mennyt. toivon että on pysynyt samana.
ja veren mittaus on myös kohta. huomenna aamulla jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun ei varmaan vielä tarvi hakea mitään.
on lääkkeitä joksikin ajaksi. onneksi ei ole nyt kiire minnekkään. voi ottaa tämän päivän rennosti. illalla menen taas parhaan kaverin luokse illalla. vaihdetaan kuulumiset miten meni viikonloppu.
saa nähdä tuleeko sitten ensi viikolla telkasta toi emmerdale. saisi tulla. hyvä ohjelma. katsotaan sitä aina parhaan kaverin kanssa. saa nähdä koska noi salkkaritkin taas alkaa. kohta on jo elokuu.
varmaan syyskuussa alkaa sitten. harmi kun tänä vuonna ei tule big brotheria. mä ja paras kaveri niin odotettiin sit. mutta no. ehkä ensi vuonna. jos silloinkaan. onneksi tulee lemmen viemää edes.
huomenna pitää taas katsoa. mun kaveri tulee varmaan taas mun luokse katsomaan. en enää muista mihin se viime jakso oikeen jäi.
huomenna näkee sitten. nyt mulla ei ole onneksi enää kireää oloa. mulla on itse asiassa aika hyvä olo tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. jaksaa taas eteenpäin. ihan kiva mennä sitten taas viikon päästä kotiin. en vielä tiedäa ijonko juoda mitään sinä viikonloppuna. voi olla etten juo. fiiliksen mukaan aijon sitten katsoa.
jos en juo niin juon sitten taas limsaa. niin kuin eilenä.
säästän vähän rahaa taas jos en osta lonkeroa tai siideriä.
kerkeäähän sitä sitten myöhemmin juoda. tuleehan noita viikonloppuja. menen ehkä ensi viikolla sinne seppälään. sovitan niitä housuja onko ne hyvät. jos ei ole hyvät niin sitten en osta. katson löytyykö sieltä sitten jotain muuta kivaa. voisi ostaa.
tilillä on vähän shoppailu rahaa. no pitää katsoa.
äsken satoi vähän vettä mutta nyt ei sada. toivottavasti ei ala sataa kun mennään kaverin kanssa lenkille. en omista sateenvarjoa.
kaverilla varmaan on sateenvarjo. onneksi olen pieni niin mäkin mahdun sen alle sitten. ei se nyt haittaa jos vähän kastuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.