IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kokki ryhmä alkaa taas.Keskiviikko 09.09.2015 08:08

se olisi keskiviikko. tänään on vauhdikas päivä. on kokki ryhmä aamulla. saa nähdä mitä ruokaa tehdään. mukavaa kun paras kaveri on myös siinä ryhmässä. paja on taas päivällä. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. mutta kyllä se selviää. ja tänään mennään kaverin kanssa kuntosalille illalla. mukavaa mennä taas salille pitkästä aikaa. mun pitää etsiä noi mun sali kamat. kyllä ne löytyy.
mukava päivä on varmasti tulossa tänään. ja menee varmaan äkkiä. illalla varmasti uni maistuu. eilenä mä sain väritettyä yhden kuvan tuosta mun uudesta värityskirjasta. siinä meni vähän yli tunti. katsoo jos vaikka tänäänkin kerkeää värittää. paja tunnin jälkeen varmaan kerkeää. kuntosali tunti alkaa vasta puoli kuudelta. lähdetään kaverin kanssa varttia yli viisi kävelemään sinne. sinne on alle 5 minuutin kävely matka. se kuntosali on ihan tuossa vieressä.
mutta tästä tulee varmasti mukava päivä. hyvä fiilis on edelleen päällä.
kaikki on toistaiseksi hyvin. ei ahdista tai mitään.
eilenä mun kaveri oli taas kylässä ja katsottiin lemmen viemää ja juotiin teetä. juteltiin samalla. sitten skypetin taas poikaystävän kanssa illalla vielä. ja menin parhaan kaverin luokse taas viettämään iltaa.
eilinen salkkari jakso oli aika hauska. ulla on kyllä yksi mun lempi hahmoista siinä. naurettiin kaverin kanssa. tänään pitää taas katsoa salkkarit. ai niin ja laitoin eilenä tallenukseen ensi treffit alttarilla. se pitää katsa tabletilla kun ehtii. nyt ne kolme paria on menossa naimisiin. pakko katsoa miten ne reagoi toisiinsa. ja miten sitten niille myöhemmin käy. huomenna varmaan aijon katsoa sen jakson vasta. toi dna matka tv on kätevä kun pystyy tallentamaan ohjelmia.
hyvä hankita. eikä maksa kauheasti kuussa. tuosta tulikin mieleen että sain eilenä hammaslääkäri laskun. se oli 82 euroa.tosi kiva. mun pitää ottaa mun säästöistä rahaa että pystyn maksamaan tuon laskun. onneksi mulla on säästöjä. jos tulee hätä tilanne niin otan sieltä aina välillä rahaa. olen nyt miettinyt ja päättänyt että. ensi kuussa en aijo shoppailla mitään. koitan nyt ensi kuun taas säästää. aijon ostaa parhaalle kaverille vaan siinä kuussa sen lahjan. aijon ostaa parhaalle kaverille värityskirjan ja stabilo tussit lahjaksi.
hyvä lahja sille. sekin tykkää värittää. ja mä en tarvi nyt oikeasti mitään vaatteita tai kenkiä koska mulla on niitä paljon.
pärjää hyvin vaikka pari kuukautta niillä. ja mulla on kaappi täynnä vaatteita. ja laukkuja. rahaa saa mennä vaan ruokaan ja laskuihin.
pystyn varmasti olla shoppailematta ensi kuussa. katsoo sitten marraskuussa jos silloin voisi taas shoppailla.
mutta. sen näkee sitten. nyt keskityn tähän kuukauteen. ja myöhemmin seuraavaan kuukauteen. ja nyt kun olen lopettanut taas juomisen niin säästän siinäkin rahaa. kerroin poikaystävälle eilenä tästä mun päätöksestä. ja se reagoi siihen ihan hyvin. ei sanonut onneksi tai painostanut että mun pitäisi juoda. olen keksinyt alkoholille korvikkeen. päärynä kivennäismehu. maistuu ihan siiderille. sitä aijon jatkossa vaan juoda. sitten ajattelin että voisi kokeilla noita alkoholittomia siidereitä. eikä maha tule kipeäksi.
kun siinä ei ole alkoholia. ja limsaa tietysti juon alkoholin sijasta.
mun ei edes tee yhtään mieli mitään alkoholia. hyvä juttu.
tästä se lähtee. onneksi elämässä on paljon hyviä asioita. eikä vaan se alkoholi. saan nautintoa muista asioista kun siitä.
ihan hyvin pystyn olemaan juomatta. haluan olla terve.
mulla on vaate kriisi taas päällä. en tiedä mitä pistän tänään päälle. pitää kohta mennä kaivamaan vaate kaappia. farkut ajon laittaa.
ja ottaa nahkatakin taas tänään käyttöön. sen uuden nahkatakin.
pitää meikata ja laittaa taas korvikset. on sitten taas nätti.
hiukset laita poni hännälle taas. en tiedä että minkä laukun otaisin tänään käyttöön. jonkun mitä en ole kauheasti käyttänyt.
mun mieli on tosi positiivinen tällä hetkellä. hyvillä mielin.
hyvä päivä tulossa varmasti tänään. en näe lemmen viemää tänään kun on se kuntosali. katson huomenna aamulla uusinnan. jos se vaan tulee silloin. pitää kohta vähän siivota keittiötä. tiskiä on taas kertynyt ja kahvin puruja on kaikkialla. siivoan kohta kun olen kirjoittanut tämän. voisi samalla kuunnella taas musaa.
hyvä että kerkeän kirjoittamaan tämän blogin. aamu pala on taas kohta yli puolen tunnin päästä. varmaan kymmenen aikaa alkaa se kokki ryhmä. siinä aika menee nopeasti kun tekee ruokaa.
tehdään myös jälki ruokakin ruoan lisäksi. ja salaatti tehdään.
laskin juuri että mulla on tällä hetkellä ainakin viisi aikuisten värityskirjaa. nyt en aijo vähään aikaan ostaa uusia. aijon nuo värittää ihan ensin ennen kun ostan lisää niitä. stabilo tusseja ostan sitten vaan kun ne alkaa loppumaan. noista kirjoista riittää moneksi kuukaudeksi väritettävää. eipähän tule tylsää.
tällä viikolla pitää käydä apteekissa hakemassa sitä leponex lääkkettä. ne on nyt uusinut sen onneksi. pystyy hakemaan. ajattelin hakea sitä huomenna. hyvin on koko päivä aikaa.
sitten on taas lääkkeitä hetkeksi. e-pillereitä ei myös tarvi hakea vieläkään. niitä riittää myös vähän yli kuukaudeksi. sitten menee se 40 euroa taas kun hakee niitä lisää. teetä en kerkeä juoda tässä aamulla. juon sitten varmaan seuraavan kerran teetä ennen pajaa tai pajan jälkeen. katsoo miten kerkeää.
ainakin pystyn juomaan edes yhden kupillisen tänään teetä.
onneksi mulla on vielä teetä jonkin verran ennen kun pitää hakea lisää. kolme pakettia on tällä hetkellä eri makuisia vihreitä teetä.
kävin eilenä kahvilassa juomassa teetä kun olin kylillä asioilla.
musta on mukavaa välillä vaan istua kahvilassa juomassa jotain ja katsella samalla ihmisiä. se on jotenikin musta mukavaa ja se ettei ole kiire minnekkään. pyörähdin myös eilenä seppälässä vaan katselemassa ajan kuluksi. ostin eilenä taas kulta katriina kahvia.
maksoi vaan alle kolme euroa. ei ole pahan hintainen ja on hyvää kahvia. se on mun lempi kahvi tällä hetellä.
aamu kagvi on aina paras kahvi. jos lopettaisin kahvin juomisen aamuisin niin mulle tulisi kamala pään särky. aamu kahvi on pakko saada joka aamu. aamu ei lähde käyntiin ilman sitä.
teetä mä juon enemmän kun taas kahvia. vihreä tee ei onneksi ärsytä vatsaa. ja on terveellisempää. ja sitä voi juoda vaikka kuinka paljon. juon aina joka päivä ainakin sen kolme kupillista päivässä. mutta tänään menee vähemmän. kun ei oikeen kerkeä juomaan.
eilenä sain pestyä vähän pyykkiäkin. aamulla pesin kun kone oli vapaa. en ole vielä maksanut noita laskuja. pitää huomenna vaikka maksaa pari. saa nekin pois alta. onneksi tässä kuussa tulee vielä vähän yli sata euroa kelalta. aijon tosiaan ottaa sitten niistä mun säästöistä rahaa niin pärjää tämän kuukauden. ja ensi kuussa jätän shoppailut vähemmälle. täytyy välillä vaan säästää ettei ihan kaikki rahat mene. pitää välillä vähän miettiä näitä raha asioita että pärjää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.