IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

rento päivä :) ja pizzaa :DLauantai 12.09.2015 17:12

nyt vasta jaksoin tulla koneelle. koitin nukkua päikkärit tuossa. äsken mutta en nukahatnut. aamulla nukuin tosi pitkään. oli aivan ihanaa nukkua. eilenä tuli syötyä aika paljon suklaata. nyt ei enää pysty. olen myös juonut päärynä mehukivennäisvettä vaan. ei ole yhtään tehnyt mieli mitään alkoholia. hyvin siis menee. aijon tuossa illalla vielä syödä ristorante pizzan minkä ostin eilenä. kinkku ananas. tosi hyvää. alkaakin olla pikku hiljaa nälkä taas. söin viimeksi tuossa kahdentoista aikaan ruisleipää. katsottiin poikaystävän kanssa toi luokkakokous leffa. oli todella hauska. mua vaan nauratti.
rahaakaan ei mennyt kauheasti eilenä. noin 20 euroa vaan. suklaaseen meni eniten rahaa. piti ostaa vähän kaikkea kun en osannut päättää.
rakastan kaikkea suklaata. ostin myös fanta appelsiini limua. juon sen taas jossain vaiheessa. animea pitäisi katsoa mutta en ole jaksanut.
tää päivä on mennyt aika nopeasti. mutta mukava päivä on ollut. ihanan rentoa eikä ole kiire minnekkään. käytiin poikasytävän kanssa tänään kaupassakin. sain eilenä maksettua pari laskua. vielä on kivasti rahaa jäljellä. pärjään jotenkin tämän kuun. mutta säästöistä pitää ottaa rahaa siihen hammaslääkäri laskuun. saa sen maksettua sitten eikä tarvi onneksi enää vähään aikaan mennä mihinkään hammaslääkäriin. ensi vuonna uudestaan.
onneksi. ajattelin mennä kotiin tuossa ensi viikon viikonloppuna.
ellei tule mitään esteitä. olisi ihan mukavaa taas nähdä vanhempia.
en ole aikoihin käynyt. nyt voisi taas vaikka mennä. pääsee taas saunaan. voi olla että saunotaan tänään poikaystävän kanssa. no mulla on sitten sauna juomana toi fanta limu. hyvä juoma.
toi päärynä mehu kivennäisvesi on kyllä tosi hyvä juoma. maistuu vähän päärynä siiderille. hyvä alkoholin korvike. sitä aijon vaan juoda. ja limsaa. saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. meneekö hyvin vai huonosti. sen näkee sitten. toivottavasti tulee hyvä viikko. aijon olla positiivinen. ja iloinen. mutta jos mua suututtaa niin suututtaa. ja jos itken niin itken. ainakin se helpottaa oloa kun itkee. aijon liikkua paljon ensi viikolla. sähly alkaa taas tiistaina. odotan innolla. kiva päästä pelaamaan parhaan kaverin kanssa.
tulee hyvä peli. ja hiki kun juoksee kentällä. maanantaina menen taas illalla lenkille ruoan jälkeen taas. psykologi on maanantaina kahdelta. pääsee sinne juttelemaan taas. ihan ok mennä sinne. mulla ei ole sitä vastaan mitään. ihan ok käydä siellä juttelemassa.
aina välillä. käyn vaan kerran kuussa siellä. ihan riittävästi.
ja noille ohjaajille voi aina jutella jos tulee joku asia mistä pitää jutella. ne on tukena ja auttaa aina.
menen kohta laittamaan sen pizzan uuniin. nälkä vaan yltyy. hyvä iltapala. aijon nauttia siitä pizzasta. saa nähdä mihin asti jaksan valvoa tänään. varmaan johonkin kymmeneen asti varmaan. menin jo eilenä ennen kymmentä jo nukkumaan. nukuin hyvin onneksi.
tää poikaystävän sänky on onneksi iso niin mahtuu nukkua.
huomenna näen taas parasta kaveria. kun tullaan molemmat lomilta. menen taas illalla sen luokse. katsomaan telkkaa ja juttelemaan. paras kaveri on mökillä tällä hetkellä. ja se on käynyt jopa vielä uimassa. varmaan aika kylmää vettä.
itse en ole koko kesänä kynyt yhtään uimassa. en ole uskaltanut.
luulen aina että vesi on kamalan kylmää. ja mulle tulee muutenkin kylmä helposti. talvea siis odotellessa. pääsee käyttämään toppa housuja. ne on ainakin lämpimät. ja niitä on hyvä käyttää kun tulee kovat pakkaset. lämmittää jalkoja onneksi.
ja kohta alkaa varmaan noi vesisateet. pitäisi edelleen käydä ostamassa uusi sateenvarjo. mtä en ole vielä hankkinut. nyt se täytyy hankkia. käyn vaikka tokmannilta ostamassa sen sitten. ei ole kamalan kallis varmaan. pärjää sillä sitten syksyn. en kastu helposti. jaksoin eilenä värittää pari tuntia. aloitin yhden kuvan taas minkä sain kokonaan valmiiksi ja aloitin taas uuden kuvan värittämisen. pitää jatkaa sitä sitten taas kun värittää.
rakastan värittämistä. aika menee äkkiä eikä ajattele mitään kun keskittyy siihen värittämiseen. ja siihen jää koukkuun. nyt mulla on ainakin viisi eri värityskirjaa tällä hetkellä. aijon ne värittää kokonaan loppuun niin voi ostaa uusia kirjoja. odotan innolla.
hyvä harrastus mun mielestä. ja mun kaverit värittää myös. nekin on innostunut. kiva aina katsoa millaisia kuvia ne on värittänyt.
pitää ensi viikolla taas värittää. ja paljon. hyvin on aikaa.
jos ei jaksa olla vaikka koneella. koneella mä olen yleensä jonkun aikaa. aina aamuisin kun kirjoitan blogia silloin. ja joskus päivälläkin. iltaisin olen koneella kun skypetän poikaystävän kanssa vähän yli tunnin. ja loppu illat olen aina parhaan kaverin luona. katsotaan aina salkkarit yhdessä.
pitää katsoa taas maanantaina salkkarit. ja lemmen viemää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.