IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään taas kuntosalille :)Keskiviikko 16.09.2015 08:10

keskiviikko. tänään on jonkin verran ohjelmaa taas. ei ole tulossa tylsää päivää. tänään on taas paja tunti ja kuntosali illalla.
eilenä oli hyvä sähly peli. tuli tasa peli. kummatkin joukkueet sai 14 maalia. pelattiin miehet vastaan naiset. oli kyllä kivaa pelata.
pelattiin se puolituntia. sen jälkeen oli ruoka. syötiin myös väli pala ennen peliä. niin jaksettiin pelata.
mukavaa mennä taas salille illalla. kaverin kanssa. tulee hyvä tunti varmasti salilla. otan edelleen vähän kevyempiä painoja koska olen vasta aloittanut taas kuntosalin. ettei paikat tule heti kipeäksi.
paja tunti on taas yhdeltä. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. onneksi paras kaveri on myös siinä ryhmässä niin mun ei tarvi olla yksin. eilenä katselin taas tabletilla weeds sarjaa muutaman jakson. olen kolmannessa kaudessa. vielä on katsomatta ainakin viisi kautta. en jaksanut yhtään värittää eilenä. enkä varmaan jaksa tänäänkään. ei ole nyt yhtään intoa värittää. väritän sitten taas kun innostun. sain eilenä pestyä pyykit. nyt on taas puhtaita vaatteita.
pesen taas viikon päästä. tiistaina taas.
animea en ole jaksanut katsoa yhtään. varmaan katson sitäkin jossain vaiheessa taas. pitäisi maksaa toi hammaslääkäri lasku edelleen. maksan sen tällä viikolla. erä päivä on 20 päivä.
tässä on vielä aikaa maksaa se. pitää sitten ottaa vähän säästöistä rahaa käyttö tilille. varmaan pari sataa euroa riittää. ja koitan olla shoppailematta ensi kuussa. koitan ensi kuun nyt vaan säästää.
marraskuussa voi taas shoppailla sadalla eurolla.
löysin eilenä sexshop.fi sivuilta muutaman seksiasun mitkä aijon sitten ostaa. ostan marraskuussa. siellä oli vaikka mitä.
näytin muutaman asun poikaystävälle ja se tykkäsi kovasti.
haluaisin heti jo nyt ostaa sieltä pari asua. pitää odottaa marraskuuhun asti. että voi ostaa. odotan innolla että pääsee tilaamaan pari asua taas. aijon tehdä niin että se paketti tulee postiin. maksan sen ja haen sen sieltä. helppoa. niin mä teen aina jos tilaan netistä jotakin. onneksi posti ei ole kamalan kaukana.
siellä sivuilla oli yksi semmoinen asu mikä olisi maksanut 85 euroa. se oli todella hyvännäköinen asu. mutta kamalan kallis. mutta. ehkä ostan sen sitten jonakin päivänä. aina voi unelmoida.
ostan nyt taas ensin vähän halvemman asun taas. ettei mun kaikki rahat vaan mene. aamupala on taas tunnin päästä. sen jälkeen ajattelin juoda taas teetä tässä aamun aikana. olen varmaan tämän aamun taas koneella. en keksi nyt muutakaan tekemistä.
ei jaksa nyt leikkiä edes tabletilla. en kerkeä skypettämään poikaystävän kanssa illalla koska mulla on se kuntosali. mä soitan sille sitten sen tunnin jälkeen. keretään hetki juttelemaan.
mulla on taas vaate kriisi. en tiedä että mitä pistän tänään päälle. pitää siis taas kaivaa vaate kaappia. ajattelin laittaa varmaan taas farkut. ja nahkatakin taas. vielä kun pystyy käyttämään nahkatakkia ennen kun tulee talvi. onneksi mä omistan pari pitkää talvitakkia. mitkä lämmittää onneksi. ei tarvi ainakaan ostaa uusia. noi on hyvin kestänyt monta vuotta jo. ja omistan myös pari toppatakkia. en siis palele talvella. kohta alkaa varmaan taas noi vesisateet. en ole vieläkään hommanut uutta sateenvarjoa.
pitäisi vaan mennä tokmannille katsomaan. niin saisi senkin hankittua. etten sitten kastu. muuten on ihan hyvä olo tällä hetkellä. vielä. saa nähdä millainen olo mulla on sitten loppu viikosta.
musta vähän tuntuu ettei kamalan hyvä. koska mulla alkaa noi naisten vaivat. koitan olla kiukuttelematta. mutta jos mua suututtaa niin suututtaa. tai jos itken niin itken. se ainakin helpottaa sitten mun olo tilaa. ja voi olla että toi mun mielikuvitus alkaa sitten taas laukkaamaan. mutta. kyllä mä selviän. olen aina selvinnyt. mutta sitten olo alkaa taas helpottua sen jälkeen. nyt on hyvä mennä salille purkamaan näitä paineita ja kireää oloa. onneksi kuntosali tunti on tänään. ja se kestää sen tunnin. tulee varmasti hiki ja hyvä olo sen jälkeen. menen taas kuumaan suihkuun tunnin jälkeen niin rentoudun. tää päivä menee varmaan taas äkkiä. kohta on taas viikonloppu. en ole vielä päättänyt että mitä teen silloin. mutta kyllä se selviää sitten. elän nyt vaan hetken ja päivän kerrallaan.
niin jaksan. jos tulee semmoinen tilanne että tulee se huono olo ja ei voikaan mennä lomille, niin sitten olen täällä. lepään taas niin voi sitten mennä ensi viikolla taas lomille. mitä tahansa voi vielä tapahtua. ei sitä koskaan tiedä. kohta pitää taas tiskata. on taas kertynyt kivasti. tiskaan ihan kohta. laitan taas musiikkia vähän soimaan taustalle. tämän viikon perjantaina alkaa se vain elämää uusi kausi ja posse. ne tulee vaan samaan aikaan. pitää laittaa toinen niistä ohjelmista tallennukseen. aijon telkasta katsoa sen vain elämää. kiva kun nyt tulee uusi kausi ja saa nähdä millaisia versioita ne vetää noista biiseistä. uusi päivä sarjan uudet jaksot alkaa tämän kuun lopulla vasta. odotan sitä kovasti. onneksi nekin sitten alkaa taas. jäi aika jännään kohtaan viimeksi.
emmerdale sarjassa mä olen ihan pihalla. en ole nyt sitä oikeen katsonut kauheasti. skypetän siihen kellon aikaan poikaystävän kanssa. nii ei oikeen tule seurattua sitä. kaverit aina kertoo mulle mitä siinä tapahtuu. nekin katsoo emmerdale sarjaa.
onneksi mä näen noi salkkarit aina. se on se tärkein tv ohjelma mikä tulee. ja lemmen viemää on toinen tärkeä ohjelma. mitä seuraan. tulee edes jotakin ohjelmaa telkasta.
koitan vielä tällä viikolla katsoa sitä animea. katson varmaan taas working!! animea. siinä on jonkin verran katsottavaa. olen toisessa kaudessa ja kolmas kausi on vielä sen jälkeen. ei katsominen lopu kesken ainakaan. harmittaa että toi ore monogatari anime sarja loppuu kohta. se oli niin paras. vielä siitä tulee ainakin yksi jakso. saa nähdä miten se sarja sitten päättyy. toivottavasti siinä on onnellinen loppu. monster musume anime sarja loppuu myös kohta. se on tosi hauska sarja. on saanut nauraa kun on katsonut sitä. mutta. kohta alkaa taas uudet anime sarjat. toivottavasti tulee jotain oikein hyviä. mitä sitten innolla seurata. poikaystävä katsoo myös paljon animea. ja aina puhutaan niistä sarjoista.
voi vitsit mä odotan innolla desuconia. sinne on vielä muutama kuukausi. mutta hyvää kannattaa aina odottaa.
aivan mahtavaa taas päästä sitten sinne. mennään molempina päivinä sinne kaverin kanssa. mutta jos kaveri ei haluakkaan lähteä sinne suraavana päivänä enää niin menen sitten yksin.
pakko päästä sinne molempina päivinä.
pitäisi lukea taas mangaakin. ajattelin tabletilla taas lukea. sillä on minusta kiva lukea mangaa. pyyhkäisee vaan sivua eteen päin sormella. helppoa. pitää varmaan laittaa toi tabletti taas lataukseen niin sitä pystyy taas käyttämään. akku vaan täyteen.
mutta. tästä tulee ihan mukava päivä taas. positiivisella asenteella mennään taas. hyvä päivä tulossa tänään taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.