IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu ollut. :)Sunnuntai 01.11.2015 12:12

mukava viikonloppu ollut. on ainakin tullut levättyä.
eilenä mä melkein nukuin koko päivän. väsytti aika paljon. voi olla että nukun tänäänkin päikkärit. suklaata ja sipisä on tullut syötyä ihan liikaa. nyt en aijo syödä enempää. kiintiö on täynnä.
olen herkutellut tarpeeksi. ajattelin että huomisesta alaken herään vähän aikaisemmin kun yleensä. tuntia aikaisemmin. ajattelin silleen kokeilla. mulla ei ole mitään ongelmaa nousta aamulla aikaisn. heti kun kello soi niin nousen pystyyn.
arki alkaa taas huomenna. ajattelin huomenna pestä taas pyykkiä ja käydä salilla iltapäivällä. ompelu ryhmä on taas huomenna.
pääsee tekemään kaulahuivia. olo ja fiilis on ollut hyvä tällä hetkellä.
toivottavasti ensi viikko on mukava. ja on hyvä olo edelleen. no sen näkee sitten. elän päivän kerrallaan.
tänään näen parasta kaveria illalla. kiva taas nähdä. katsotaan voitolla yöhön ohjelmaa taas. saa nähdä pysynkö illalla hereillä. vai nukahdanko kesken ohjelman. menen nukkumaan kun alkaa väsyttää.
rahaa tulee taas ens viikolla. sitten yli viikon päästä voisi tehdä sen lahti shoppailu reissun. menen maanantaina varmaan jo sinne. eli viikon päästä. odotan innolla. tulee mukava päivä ja saa nähdä mitä tulee shoppailtua. huomenna mulla on muistaakseen se psykologi aamulla. klo kymmenen. pitää taas mennä sinne juttelemaan.
ei haittaa. kerkeän tulla ennen lounasta takaisin.
eikä ole pitkä kävely matka. kohta pitää ottaa noi aamulääkkeet. muistin äsken että en ole ottanut niitä vielä. otan kohta.
ai niin ja huomenna pitää sanoa psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. mulla on verikokeet taas ensi viikolla. kuudes päiväklo 12. pitää mennä taas sinne. onneksi se on päivällä se aika eikä heti aamusta. söin äsken kana hampurilaisen. mun aamupala. kohta voisi keittää teetä. poikaystävä vie mut takaisin tuossa illalla.
ennen iltapalaa. aijon käydä suihkussa tänään kun pääsen kämpille.
sitten olen varmaan taas hetken koneella ennen kun menen parhaan kaverin luokse. saa silleen ajan kulumaan.
mulla oli hetki sitten ärsyyntynyt olo. suutuin taas vähän poikaystävälle. pyydän kohta siltä anteeksi. olen nyt rauhottunut. välillä kiukuttaa ilman mitään syytä.
se ei ole kivaa. tulee itsellekkin paha mieli. kivat nää mielialat välillä.
vaihtelee välillä. ensi viikon koita olla positiivisella päällä.
ja iloinen. koitan käydä paljon lenkillä ensi viikolla ja salilla. saa nää viikonlopun kalorit kulutettua. noi sipsit on liian hyviä. ostin ranch sipsejä. ne on parhaita. nyt päätin että en aijo syödä sipejä vähään aikaan taas. muutamaan viikkoon en aijo nyt taas syödä.
mutta suklaata aijon syödä joka viikonloppu. se on vaan paras.
ja sitä on pakko saada joka viikonloppu. tykkään ihan kaikesta suklaasta ja se on aina vaikeaa päättää että mitä suklaata ostaisi.
kaikki on vaan niin hyviä. viikon päästä ajattelin syödä sitten taas pizzaa. joko koti pizzaa tai uuni pizzaa. jompaa kumpaa.
sen näkee sitten. ensi viikon aijon syödä vaan normi ruokaa. enkä aijo herkutella. ja koitan liikkua taas paljon. lenkki tulee heitettyä huomenna kun kävelen sinne psykologin luokse.
kuntosalille on pakko päästä huomenna. onneksi kerkeää hyvin mennä sinne ompelu ryhmän jälkeen. kerkeää ennen päivällistä takaisin. aijon olla salilla taas noin sen tunnin.
illalla sitten taas katson lemmen viemää, skypetän poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse vielä illalla.
ihan mukava maanantai päivä tiedossa. positiivisella asenteella taas mennään. sitten kun rahaa on tullut niin pääsee maksamaan noita laskuja. pari laskua on taas tullut. no kerkeän ne hyvin maksamaan.
kastoin perjantaina tuon ikuisesti nuori ohjelman tabletilla. oli hyvä jakso. pitää katsoa taas se seuraava jakso taas. laitan sen tallenukseen taas. kohta lähdetään poikaystävän kanssa kauppaan.
sitten kun tullaan takaisin niin alan keittämään teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.