IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään psykologin luokse taas.Maanantai 02.11.2015 07:36

nyt mä heräsin puoli tuntia aikaisemmin mitä yleensä. ei ollut vaikeaa nousta. tästä nää aamut sitten lähtee. ja uni tulee nopeammin sitten illalla. keitin äsken aamu kahvit. maistui tosi hyvälle koska en juonut kahvia ollenkaan viikonloppuna kun olin poikaystävän luona. join viikonloppuna vaan teetä. mutta erittäin mukava viikonloppu oli poikaystävän luona. oli ihanaa olla taas sen luona. päästiin viettämään laatu aikaa toistemme kanssa. mä nukuin melkein koko launatai päivän. olin pikkaisen väsynyt. no sain ainakin levättyä viikonloppuna. jaksaa taas tämän viikon. poikaystävä tykkäsi mun tuliaisista mitkä ostin sille fazerilta. se sai syötyä kaikki suklaat viikonlopun aikana. ja poikaystävä osti mullekkin taas lisää suklaata perjantaina kun käytiin lidlissä. katsottiin eilenä poikaystävän kanssa pari kauhu leffaa netflixistä. ja nyt netflixsiin oli tullut moderni perheen kuudes kausi.
katsoin eilenä pari jaksoa sitä. pitää jatkaa varmaan tänään taas sen katsomista. tosiaan. tänään mulla on taas psykologilla käynti.
kello 10 hyvin kerkeän syömään aamupalan ennen kun menen sinne.
onneksi keskustaan ei ole pitkä kävely matka. vähän yli 10 minuuttia.
tulee heitettyä lenkki kun kävelee sinne ja takaisin.
kerkeän ennen lounasta takaisin. tänään on myös ompelu ryhmä iltapäivällä ja ompelu ryhmän jälkeen aijon mennä taas kuntosalille noin tunniksi. kauhea halu päästä salille. pyydän liikunta kortin taas ohjaajilta niin pääsen sinne. nyt olen taas innoissani kuntosalista.
aijon tehdä tänään isoilla painoilla. rauhalliseen tahtiin. ei ole kiire.
kerkeän ennen päivällistä takaisin. mä aijon syödä välipalaksi puuroa ennen kun menen salille niin jaksaa.
mulla on hyvä olo ja fiilis tällä hetkellä. maanantai aamu on lähtenyt mukavasti käyntiin. positiivinen fiilis tällä hetkellä.
tästä tulee ihan mukava päivä. on jonkin verran ohjelmaa.
ruoka on maistunut. aijon tänäänkin syödä taas hyvin niin jaksaa.
tänään meillä on taas puuro päivä. päivälliseksi on puuroa taas. puuro on yksi mun lempi ruoka. mä rakastan puuroa.
siinä ei ole ollenkaan kaloreita. ellei laita sokeria pinnalle.
en kerkeä pestä pyykkiä aamulla mutta koitan pestä tuossa kun tulen sieltä psykologilta ja olen syönyt. niin käyn katsomassa onko pesukone vapaa. luulen että on. jos ei ole niin pesen sitten pyykkiä vasta huomenna. tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. leponex alkaa kohta loppua ja pitää muistaa sanoa psykologille että uusii sen lääkkeen. niin saa sitä sitten taas.
kohta pitää tiskata taas. teen sen kun olen kirjoittanut blogin.
koitan nyt vähän enemmän kirjoittaa mitä eilenä.
join viikonloppuna limua ja kivennäisvettä. eilenä kun käytiin poikaystävän kanssa kaupassa niin iski kauhea jano. piti ostaa kivennäisvettä. oli kyllä hyvää. sain juotua koko pullon päivän aikana. ja ravasin sen jälkeen vessassa. pitää taas ostaa välillä noita kivennäisvesiä. todella hyviä. join sprite limsaa perjantai iltana. poikaystävä joi lonkeroa. ei haitannut yhtään poikaystävän juominen. jotkut juo jotkut ei. jokaisen oma valinta. ja mä olen päättänyt että en aijo juoda alkoholia. en ole juonut kohta neljään kuukkauteen. olen ylpeä itsestäni. eikä ole sen koko aikana edes tehnyt yhtään mieli. ja rahaa olen säästänyt paljon kun se ei ole mennyt lonkeroon tai siideriin. mielummin shoppailen niillä rahoilla ja ostan jotain kivaa itselle. ja onneksi en polta tupakkaa enää. kohta on kulunut kuusi vuotta kun lopetin tupakan polton.
enkä ole sortunut sen jälkeen kertaakaan. söin vaan nicorette purkkaa ja se polttaminen loppui. kyllä. nikotiini purkalla saa lopettettua tupakan polton. minä onnistuin siinä.
enkä kadu yhtään. mun molemmat kaverit polttaa mutta se ei haittaa. jotkut polttaa jotkut ei. poikaystävä ei onneksi polta tupakkaa. haluan olla mahdollisimman terve. ja liikunta on yksi mun elämän nautinnoista. rakastan lenkkeillä ja käydä salilla. siitä tulee hyvä fiilis jos on käynyt lenkillä tai salilla. syke nousee.
haluan näyttää terveeltä ja hyvältä. tykkään mun vartalosta tosi paljon. olen kaunis. olen huomannut että mun lihakset on vähän kasvanut. mikä on paljon parempi kun joku läski kerros.
mielummin lihasta kun läskiä. kun liikkuu paljon niin lihakset kasvaa.
timmissä kunnossa. huomenna on taas sähly iltapäivällä. pääsee pelaamaan. parhaan kaverin kanssa. ollaan taas puolustajia. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset.
ei haittaa yhtään pääasia on että saa liikuntaa. se on se tärkein. menen varmaan huomenna taas lenkille lounaan jälkeen. tai kauppaan. en ole vielä päättänyt. selviää huomenna.
aamupala on yli tunnin päästä. no olen koneella. ennen kun pitää mennä psykologin luokse. lähden siinä puoli kymmenen aikaa kävelemään sinne. niin kerkeän ihan hyvin.
ulkona on ihan ok ilma. onneksi ei sada vettä. puen taas hyvin päälle niin ei tule kylmä kävellessä. laitan toppahousut taas jalkaan niin jaloille ei tule kylmä. takki, hanskat,hattu ja kaulahuivi.
siinä on mun ulkoilu varustus. toivottavasti tää viikko menisi hyvin.
ennen kun alkaa taas huono kausi. mihin kuuluu itkuisuutta, mielikuvitus laukkaa, ja ahdistaa. nyt pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta mikä on nyt. elän päivän kerrallaan. ja katsoo mihin suuntaan tää mun olo tila menee. koitan silti liikkua paljon. liikunta onneksi lievittää ahdistusta. olen sen huomannut. ja raitis ilma tekee aina hyvää kun käy lenkillä. saa happea.
tosiaan menen varmaan lahteen sitten ensi viikon alussa. vähän shoppailemaan. koitan olla tuhlaamatta kauheasti. mun shoppailu budjetti on se sata euroa. sillä saa varmasti jotain kivaa ostettua.
voisi käydä seppälässäkin shoppailemassa. siellä on taas ihania neule ja villa paitoja. niitä voisi ostaa.
alusvaatteita tekisi mieli myös ostaa lisää. uudet rintaliivit olisi kivat.
uudet farkut haluaisin myös. hirevästi taas kaikkea mitä haluaisi taas ostaa. ai niin ja uusia korviksia pitää ostaa myös.
no kyllä mä jotain kivaa löydän. se on varma.
aijon joulukuussa ostaa sitten vasta noi joululahjat. kun tulee taas rahaa. silloin saa mennä niihin lahjoihin se raha. siinä kuussa koitan olla shoppailematta itselle mitään kauheasti.
katsotaan miten käy. mutta tässä kuussa aijon shoppailla itselle jotain. kohta voisi alkaa kuuntelemaan vähän musaa. samalla kun tiskaan. aamu lähtee hyvin käyntiin musiikin kuuntelulla.
popit vaan soimaan. mulla on koneella jonkin verran musiikkia ja loput kuuntelen youtubesta. välillä lataan koneelle musiikkia.
jos löydän jotain hyviä biisejä. niitä löytyy aina välillä.
kuuntelen laidasta laitaan. aika kaikenlaista kuuntelen.
mikä kuulostaa hyvältä. alkaa olla taas nälkä. syön hyvän aamupalan niin jaksan kävellä keskustaan psykologin luokse.
ja takaisin jaksan kävellä. huomaa että kunto on noussut.
mikä on vaan hyvä juttu. jaksaa liikkua.
huomenna kirjoitan sitten blogiin miten meni sen psykologin luona. tulee jonkin verran taas kirjoitettua. tykkään kirjoittaa aina tämän blogin aamuisin. ei ole kiire minnekkään. voi rauhassa kirjoittaa ja päivä lähtee paremmin käyntiin kun on saanut kirjoitettua.
aamukahvi ja blogi. niillä mun päivä lähtee aina hyvin käyntiin.
ja se kun herää aikaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.