IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kokki ryhmä taas tänään :)Keskiviikko 04.11.2015 06:59

uusi päivä alkaa taas. tänään on vähän enemmän ohjelmaa mitä eilenä.
tänään on taas aamulla kokki ryhmä. mä olen tällä kertaa pää kokki niin teen pää ruoan. mennään ohjaajan kanssa yhdessä kaupassa käymään. paja on myös tänään. alkaa yhdeltä. ei mitään tietoa että mitä tehdään mutta se selviää aamulla. illalla mennään sitten kaverin kanssa kuntosalille illalla. mukavaa päästä tänään taas salille.
eilenä mä kävin seppälässä ennen kun menin kaupassa käymään.
ostin uudet harmaat farkut. maksoi 34 euroa. aijon laittaa tänään ne päälle. nyt mulla on vielä shoppailu rahaa jäljellä noin 70 euroa.
tänään on tullut taas rahaa. joten ajattelin ostaa vähän aikaisemmin noi housut. nyt ei tarvi ostaa taas vähään aikaan uusia housuja.
ostin 38 koon farkut. menee hyvin jalkaan.
ja sopii tosi hyvin korko kenkien kanssa.
eilenä meillä oli taas sähly. miehet vastaan naiset ja miehet voitti. pari maalia enemmän kuin naiset. no ei se mitään. oli mukavaa pelata. oltiin parhaan kaverin kanssa puolustajia.
hyvin pelattiin. eilenä kaveri tuli taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään me ei nähdä sitä koska ollaan salilla silloin. mutta huomenna aamulla tulee uusinta ja se pitää katsoa. hyvin kerkeää siivoamaan ennen kun se alkaa. mutta. hyvä olo tällä hetkellä. viikko on mennyt tähän asti ihan mukavasti. ei ole tullut vielä onneksi mitään huonoa oloa. join äsken taas aamukahvit. nyt on pirteämpi olo mitä herätessä. pitää juoda teetä vielä ennen kun alkaa kokki ryhmä. hyvin kerkeää juomaan tässä aamuna aikana.
olen ensi viikolla menossa ohjaajan kanssa tutustumaan klubitaloon.
alan varmaan siellä sitten käymään. kerran viikossa varmaan. vähän jännittää noi uudet ihmiset ketä siellä on. mutta aijon olla positiivinen. ja mennä sinne silti. kokeilen miltä se tuntuu. ja katson myös samalla miten sitten jaksan. voinnin mukaan mennään.
ja samalla näkee jaksanko käydä sitten siellä.
mutta. hyvin se menee. pitäisi maksaa laskuja taas. pari on tullut. maksan ne kun kerkiän. onneksi rahaa tulee taas.
laitan hiukset tänään taas ponihännälle. mulla on aika useasti hiukset kiinni. harvoin on auki. no mun kasvot tulee näkyviin.
mä käyn joka päivä aina suihkussa. ihanaa kun ei tarvi enää koskaan värjätä näitä hiuksia koska mun oma väri on tullut takaisin.
tykkään mun hiuksista. ja säästää rahaa siinäkin kun se ei mene hius väreihin. mulle riittää shampoo, hoitoaine ja harjaan hiukset. siinä se. helppoa. aijon pitää tätä hiusmallia mikä mulla on. ajattelin sitten joulukuussa vähän leikauttaa hiuksia. annan taas äidin leikata.
se osaa hyvin leikata noi hiukset. ja mä tykkään vähän lyhyemmästä mallista. kuten polkka tukasta. sitä on helppo hoitaa.
ja tunnen itseni ihan kauniiksi. nyt on taas ponnareita. ei hetkessä häviä. maksoi pari euroa. ja niitä on jotain viisi kappaletta.
ja nyt on myös sukkia. ei hetkessä mene rikki tai häviä.
tokmannilta saa aika hyviä sukkia. mä ostin mustan värisiä.
mustan väriset sukat on mun mielestä parhaat. tai no oikeastaan värillä ei ole väliä. kunhan on hyvät jalassa.
aina kun olen kämpillä niin pidän villasukkia. mulla on tälläkin hetkellä ne jalassa. omistan niitä muutaman parin.
mukava pitää niitä jalassa. lämpimät. ja tuntuu mukavalta jalassa.
en jaksanut pestä lakanoita eilenä. ei huvittanut yhtään.
kohta pitää tiskata taas. mulla on kertynyt puuro lautasia ja mukeja. tiskaan kohta. mutta. mukavaa kun tänään on vähän enemmän tekemistä mitä eilenä. ja mukavaa kun paras kaveri on mukana noissa ryhmissä ja kivaa mennä toisen kaverin kanssa kuntosalille.
on juttu seuraa. illalla skypetän poikaystävän kanssa taas.
ja menen parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas.
en nukahtanut eilenä parhaan kaverin sohvalle. pysyin hereillä yhdeksään asti. voi olla että tänään tulee taas uni nopeammin.
menen joka ilta yhdeksältä nukkumaan. paitsi viikonloppuna saatan valvoa vähän pitempään. se vaihtelee välillä.
keitän teetä vaikka tuossa puoli kahdeksalta. aamupalaan on vielä pari tuntia aikaa. syön ruisleipää taas. niin kuin joka aamu. olen koneella tämän aamun ennen kun alkaa kokki ryhmä. ja illalla mä soitan poikaystävälle kun olen päässyt salilta. pystyy hetken juttelemaan ennen iltapalaa ja kerkiää käydä suihkussa.
en jaksa meikata tänään. ei huvita. laitan hiukset vaan kiinni ja siistit vaatteet. se riittää hyvin tälle päivälle.
en vielä tiedä että mitä teen viikonloppuna. mä elän nyt taas päivän kerrallaan. jos tulee huono olo niin olen sitten täällä.
nyt on vasta keskiviikko. katsotaan miten loppu viikko menee.
aijon nyt olla mahdollisimman rento. ja elää hetki kerrallaan. näin se menee mulla. huomenna on taas toiminta tunti. iltapäivällä. molemmat kaverit tulee myös sinne. ei ole vielä mitään tietoa että mitä tehdään. mutta kyllä se selviää.
huomenna pitää taas siivota. siivoan vasta huomenna. tänään mä en jaksa. lepään iltapäivällä pajan jälkeen ennen kun pitää mennä salille. kerkeää hyvin levätä pari tuntia. voisi tänään varmaan katsoa taas moderni perhe sarjaa. eilenä mä en jaksanut katsoa.
olin vaan koneella. ja aijon olla tänään vielä koneella ennen kun menen salille. illalla en kerkeä olla koneella. koska on se kuntosali.
pitää ottaa vesipullo mukaan taas. ja nyt koitan tänään tehdä vähän isoimilla painoilla noita liikkeitä. jaksan varmasti tehdä. syön hyvin päivällisellä niin jaksaa tehdä salilla. viime keskiviikkona meni kuntosali tunti vähän huonommin. en jaksanut tehdä mitään. mua vaan väsytti silloin. mutta tänään yritän tehdä enemmän.
ja saada syke nousemaan. ja tulee hyvä fiilis tunnin jälkeen.
salkkarit pitää katsoa taas tänään. jäi eilenä tosi jännään kohtaan.
uusi päivä ohjelma tulee myös vielä tänään. katsotaan sekin parhaan kaverin kanssa. ja puoli yhdeksältä tulee foxilta lapin poliisit. sekin me aina katsotaan. tuleepahan jotain ohjelmaa telkasta. ei ole tylsä ilta. alan pikku hiljaa heräämään. voisi alkaa tehdä niin että herää siinä kuuden aikaan aamuisin. nyt mä heräsin puoli kuudelta. ehkä liian aikaisin. no kokeilin ainakin.
huomenna herään kuudelta aamulla. kerkeää juomaan aamu kahvit ja kirjoittaa blogin. ei ole mikään kiire aamulla jos herää ajoissa.
aamut on mulle aina parhaita. päivä lähtee aina hyvin käyntiin kahvilla ja blogin kirjoittamisella. tulee hyvä olo aina kun on kirjoittanut blogin. tulee aina jonkin verran teksitä kun kirjoitan. mikä tulee mieleen aina niin kirjoitan sen. välillä kirjoitan niin paljon että tila loppuu. silloin pitää vähän lyhentää tekstiä.
kirjoitan joskus liikaa. mutta. nyt alan tiskaamaan. ja laitan musiikkia soimaan. kivempi tiskata kun musiikki soi. pitää samalla pestä taas toi kahvi pannu. ettei lika tartu siihen helposti.
pesen sen joka aamu aina käytön jälkeen. ihan hyvä pestä se joka päivä. tiski aine alkaa kohta loppumaan. pitää siis hankkia sitä lisää.
niin pystyy tiskaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.