IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jee. viikonloppu :)Perjantai 06.11.2015 08:09

ihanaa. viikonloppu. olen menossa poikaystävän luokse taas viettämään viikonloppua. se tulee illalla hakemaan mut. tuossa puoli kuuden aikaan. kerkeän näkemään hetken lemmen viemää.
tänään olisi ohjelmassa naisten ryhmä aamulla ja pitää lähteä sitten tuonne verikokeisiin. mulla on klo 12 verikokeet. saa nähdä tuleeko kauhea kiire sitten naisten ryhmän jälkeen.
mun pitää vielä syödä ennen kun lähden. syön pikaisesti ja kävelen ripeää vaiúhtia. niin varmasti kerkiän. siinä tulee samalla lenkki heitettyä. yhteensä tulee 6 kilsaa kävelyä. sinne ja takaisin.
tuleepahan liikuntaa. mutta olo on aika hyvä tällä hetkellä. eilenä mulla meinasi mennä hermot taas. mutta selvisin. toiminta tunnilla pelattiin pelejä. siinä se tunti meni. jaksoin käydä lenkillä tuossa lounaan jälkeen. oli tosi hyvä ilma. tänäänkin on varmaan aika hyvä ilma myös. eikä sada vettä. aijon varmaan taas käydä tokmannilla tänään. kun pääsen verikokeista. ostan limsaa vähän sieltä. varmaan ostan jaffaa. tai fantaa. jompaa kumpaa. siinä on sitten mun juomat. ja kivennäisvettä voisi myös ostaa. suklaata aijon ostaa ja pizzaa. syön pizzaa tuossa lauantai iltana. nyt koitan tehdä niin etten söisi kauheasti suklaata. älyttömiä määriä. viime viikonloppuna tuli syötyä vähän liikaa suklaata. nyt aijon vähentää.
mulla on vaate kriisi taas. päällä. en tiedä että mitä pistää päälle.
vaikeaa taas. laitan ehkä korko kengät tänään. kun lähden lomlle. toivottavasti en liukastu niiden kanssa. kävelen varovasti niillä niin en kaadu. kuulin eilenä että vuokra nousee 10 eurolla ylöspäin.
nyt kun vuosi vaihtuu. onneksi ei kauheasti nouse. pystyn maksamaan vielä sentään vuokran. siitä tulikin mieleen että maksan noi kolme laskua tämän päivän aikana. tänään on tullut taas lisää rahaa kelalta. maksan laskut ennen kun lähden lomille. sitten taas näkee paljon jää tilille taas rahaa. olen nyt päättänyt etten shoppaile kauheasti enää. koitan taas vähän säästää rahaa. mutta hyvä hankinta oli noi mun uudet housut. nyt ei tarvi uusia housuja ostaa vähään aikaan. mutta. sitten jos näen jotain kivaa mitä haluan ostaa niin sitten ostan. semmoista mitä ei myydä missään muualla.
nyt ei mene kauheasti rahaa viikonloppuna. varmaan alle 20 euroa menee vaan. sopivasti. aijon levätä mahdollisimman paljon tänä viikonloppuna. nukun kun pystyn. ja koitan valvoa taas. varmaan johonkin kymmeneen asti. ja nukun aamulla pitkään.
aijon ottaa rennosti viikonlopun poikaystävän luona.
ja mä lupasin poikaystävälle etten ala kiukuttelemaan sille tai suuttua. mutta jos mua alkaa suututtaa niin mökötän ja olen hiljaa.
mulla on hermot ollut hieman kireällä viime päivinä.
ja saatan suuttua aika helposti. mutta. nyt koitan olla mukava ja ihana viikonloppuna poikaystävälle.
aamupala on taas kohta. puoli yhdeksältä. syön taas ruisleipää. en kerkeä varmaan aamulla juomaan teetä ennen naisten ryhmää. juon sitten vasta kun tulen tuolta verikokeista. silloin varmasti tee maistuu hyvältä kun on tullut tuolta ulkoa. koitan olla ja ajatella taas positiivisesti. tänään tulee taas posse. se pitää katsoa salkkareiden jälkeen. duudsonit on vaan niin ihania. saa ainakin nauraa kun katsoo sitä ohjelmaa. huomenna tulee taas putous ja aijon senkin katsoa. kun ei tule muutakaan telkasta.
join taas aamu kahvit äsken. nyt on pirteä olo ja fiilis. kohta alan taas tiskaamaan. mulla on kertynyt taas puuro lautasia ja mukeja. sain eilenä pestyä lakanat. oli mukavaa eilen illalla mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. mä koitan aina pestä lakanat kerran viikossa. mukavampi nukkua. sain taas kämpäkin siivottua
eilenä. kun oli siivous päivä. pitää pedata taas sänky. teen sen kohta. alan kohta taas kuuntelemaan musaa. aamu lähtee sillä mukavasti käyntiin. mä yleensä kuuntelen vaan aamuisin musiikkia.
siitä on tullut tapa. katsoin taas eilenä muutaman jakson moderni perhettä. olen kohta saanut katsottua kuudennen kauden. se on vaan niin hauska ohjelma. siinä saa nauraa välillä. toivottavasti siitä sarjasta tulee lisää kausia. eikä loppuisi vielä.
laitan kohta taas tabletn latautumaan. akku on taas aika lopussa. katson taas tänään sillä tuon ikuisesti nuori ohjelman minkä laitoin eilenä tallenukseen. kerkeän hyvin katsomaan sen tänään.
pitää alkaa kohta pakkailemaan. teen sen tässä aamun aikana. aijon ottaa lomille taas mukaan mun tabletin ja kannettavan.
pystyy katsomaan tabletilla ohjelmia ja koitan sitten kirjoittaa viikonloppuna blogia taas. sitten kun jaksan. ja kun olen herännyt.
mutta. varmasti tulossa mukava viikonloppu. pääsee viettämään laatu aikaa poikaystävän kanssa. ja mä nyt koitan mennä aina lomlle kun tulee tilaisuus. koska myöhemmin saattaa käydä niin että olen huonomassa kunnossa taas ja en voi sitten mennä oikeen lomille. nyt pitää vaan nauttia kun pystyy. ja jaksaa.
vielä mulla menee hyvin. ja on hyvä olo tällä hetkellä.
viikon päästä alkaa taas noi naisten vaivat. ja silloin saatan olla siinä kunnossa että hermot menee, itkettää ja ahdistaa. en yhtään ihmettele. ja sitten varmaan joutuu syömään noita rauhottavia jos tulee niin huono olo silloin. onneksi mulla on niitä. ja ne auttaa tosi hyvin tuohon ahdistukseen. kun mä otan sen rauhottavan niin mun mieli tasaantuu ja sitten ei ajatus enää oikeen kulje. ja on tosi rento ja rauhallinen olo. noi rauhottavat on aika vahvoja lääkkeitä.
mä otan aina sen yhden tabletin. ja myöhemmin otan niitä sitten lisää jos tarvii. yleensä se yksi on aina riittänyt.
ja nyt en ole syönyt aikoihin niitä. hyvä vaan. nyt kun on ollut jo pari viikkoa hyvä fiilis. poikaystävällä on kohta synttärit. tiedän jo mitä aijon ostaa sille. ajattelin ostaa sille vähän lonkeroa.
se on sanonut mulle monta kertaa ettei halua mitään lahjoja. joten eiköhän se lonkero riitä. olen jo kertonut sille että ostan sille synttäri lahjaksi lonkeroa. se juo sitä aina viikonloppuisin.
ja se on yksi sen lempi juomista. ihan hyvä lahja.
kohta mullakin on synttärit. täytän sitten 26 vuotta. nää vuodet on mennyt hurjaa vauhtia. mutta tosi mukavia vuosia ovat olleet.
vaikka mulla on nää sairaudet. olen hyvin pystynyt elämään näiden kanssa. ja onneksi mulla on hyvä lääkitys.
näen vielä mun kaverit naisten ryhmässä. ennen kun ne lähtee lomille. toivotan molemmille mukavaa viikonloppua. tekstaillaan taas parhaan kaverin kanssa viikonloppuna.
kysellään miten viikonloppu on mennyt. eilenä mä nukahdin taas illalla parhaan kaverin sohvalle. se sai mut onneksi hereille. menin sitten omaan sänkyyn nukkumaan. nukahdin heti kun pääsin omaan sänkyyn. na hyvin nukuin viime yön.
mutta. nyt alan tiskaamaan ja pakkailemaan. kerkiää hyvin ennen aamupalaa. ei ole mikään kauhea kiire. koneen pakkaan sitten myöhemmin koska aijon olla vielä koneella päivän aikana. pakkaan sen ennen lähtöä. syön vielä päivällisen tänään. saa nähdä mitä on ruokana tänään. toivottavasti jotain hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.