IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

se olisi tiistai. ja olen menossa ohjaajan kanssa tänään tutustumaan klubitalolle. vähän jännittää mutta kyllä se hyvin varmasti menee.
alan sitten varmaan käymään klubitalolla kerran viikossa.
eilenä mulla oli loppu päivä tosi huono. mulle tuli tosi huono olo. olin jotenkin säikky ja pelkäsin kovia ääniä ja koko ajan oli olo että kohta se kohtaus taas tulee. en mennyt salille tai lenkille. mä lepäsin iltapäivän. katselin tabletilla sarjoja. sitten kun katsoin lemmen viemää niin se kohtaus meinasi tulla. menin heti alas ohjaajan luokse. ja sanoin että on huono olo. sitten mä purskahdin itkuun. ja sitten mä vaan itkin ja itkin. mutta se kohtaus ei onneksi tullut päälle. se tilanne meni ohi. sitten kun olin itkenyt niin olo alkoi helpottaa. eikä tarvinnut rauhottavia. selvisin ilman niitä. mutta. nyt on huomattavasti paljon parempi olo ja fiilis. ei ole kireää epä mukavaa oloa. onneksi sain taas itkettyä kunnolla niin se vähentää kireää oloa.
mutta tästä tulee varmasti paljon mukava päivä kun taas eilenä. menen taas salille huomenna kaverin kanssa. uskon että olen silloin paljon paremassa kunnossa. eikä tule mitään ahdistusta.
en meinannut jaksaa herätä aamulla. olisin halunnut vaan nukkua. mutta sain itseni ylös ja aloin keittämään vahvaa kahvia. nyt olen täysin hereillä. kiitos kahvin. eilenä kun kävin apteekissa niin en vielä saanut lääkkeitä. no mä käyn loppu viikoosta hakemassa ne. mulle riittää leponexit vielä tälle viikolle. kävin eilenä seppälässä niin löysin sieltä kaverille synttärilahjan. ostin sille lahjaksi yhden pinkin t-paidan missä on kiva teksti. ja se myyjä paketoi sen kivaan pakettiin. sitten kävin kaupassa seppälän jälkeen niin löysin kivan kortin. annan sen lahjan sitten perjantaina. silloin on sen mun kaverin synttärit. varmasti tykkää lahjasta. ja mun kaveri tykkää kovasti pinkistä väristä. se t-paita maksoi vaan 14 euroa. ei ollut kauhean kallis. sitten mä koitin katsella itselle jotain seppälästä mutta en löytänyt. mulla on vaate kriisi päällä taas. en tiedä mitä pistän päälle kun ollaan menossa sinne klubitalolle. Guess laukun otan ainakin käyttöön. sen mustan värisen Guess laukun minkä omistan. laitan ehkä korko kengät taas. sopivat housut pitää valita.
takin minkä laitan on se mun räikeä pitkä kangas takki.
aijon vähän myös meikata. ja hiukset pidän auki.
näytän sitten nätiltä. tänään on taas sähly iltapäivällä. neljän aikaan. meillä on välipala taas kolmen jälkeen ennen peliä. jaksetaan pelata. ja päivällinen on vasta pelin jälkeen. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää illalla. eilenä me ei nähty toisiamme. tänään taas nähdään. eilenä skypetin poikaystävän kanssa illalla ja olin parhaan kaverin luona viettämässä iltaa.
katsottiin taas salkkarit ja uusi päivä. eilenä sain pestyä taas pyykkiä. nyt on taas puhtaita vaatteita hetken aikaa.
lakanat aijon pestä vasta torstaina kun on siivous päivä. eilenä aamulla katsoin emmerdale uusinnat ja tänään aijon taas katsoa emmerdalen uusinnat. kerkiää hyvin näkemään ennen lounasta.
olen taas aamun tässä koneella. siihen asti kunnes emmerdale alkaa. kerkiän juomaan teetä tässä aamulla. ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. mukava rauhallinen aamu. ja tosi hyvä fiilis tällä hetkellä. hyvä päivä tänään taas. ja kohta alan taas tiskaamaan. ja kuuntelemaa musaa. eilenä koitin värittää mutta en jaksanut keskittyä. kyllä mä jossain vaiheessa sitten taas innostun värittää.
animea en ole katsonut aikoihin. sitäkin pitää katsoa.
huomenna on taas paja tunti. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. huomenna aamulla meillä ei ole kokki ryhmää koska se on aina parin viikon välein. eli huomenna aamulla ei ole kiire minnekkään. mutta mukavaa mennä salille sitten huomenna. koitan syödä taas hyvin niin jaksaa tehdä liikkeitä siellä.
en ole menossa lenkille tänään. sähly riittää nyt vaan tänään. siinä saa sopivasti liikuntaa kun juoksee pitkin kenttää pallon perässä.
hiki tulee onneksi kyllä. sitten sählyn jälkeen on mukavaa mennä kuumaan suihkuun. ja aijon olla pitkään siellä.
kuuma suihku aina rentouttaa. ainakin mua.
olen nyt päättänyt säästää rahaa uuteen Guess laukkuun. aijon ostaa sen sitten kun pystyn. se on mun synttäri lahja itselle.
hyvää kannattaa aina odottaa ja etenkin Guess laukkua kannattaa odottaa. sitten se sopii kaikkien vaatteiden ja kenkien kanssa.
haluaisin pinkin Guess laukun. katsoo jos löydän semmoisen. en omista vielä pinkkiä Guess laukkua. jos sitä ei löydy niin sitten joku muu väri. oikeastaan kaikki värit käy kunhan se on Guess.
Desucon on taas tammikuussa. ja me ollaan menossa kaverin kanssa sinne. mukavaa mennä. oltiin tänäkin vuonna siellä. odotan innolla. pääsee ostamaan kaikkea anime krääsää.
ja pääsee ottamaan paljon kuvia siellä. muistoksi.
en vielä tiedä miten pukeudun sinne. no tässä on vielä aikaa miettiä.
aamupala on taas kohta. puolen tunnin päästä. syön taas ruisleipää.
ja lounaalla koitan syödä hyvin niin jaksaa sitten klubitalolla.
sain eilenä katsottua moderni perhe sarjan kuudennen kauden. odotan innolla seuraavaa kautta mikä tulee. eilenä aloin taas katsomaan kolme miestä ja tyttö sarjaa pitkästä aikaa. kolmatta kautta. olen ihan alussa siinä. aijon varmaan tänään taas katsoa sitä jos kerkiän. se on musta hyvä sarja. hauska.
leffoja en ole katsonut tabletilla pitkään aikaan. niitäkin pitäisi katsoa. ei ole vaan jaksanut. sarjoja tykkään katsoa enemmän kun taas leffoja. tällä viikolla tulee taas ikuisesti nuori. pitää laittaa tallenukseen. se on musta tosi hyvä ohjelma.
mun paras kaverikin katsoo sitä. siitä tulee vähän big brother mieleen. lemmen viemää jäi eilenä jännään kohtaan. tänään täytyy todellakin katsoa se. onneksi kerekän näkemään sen sählyn jälkeen. kerkiän käymään jopa suihkussa ennen sitä.
ostin eilenä kaupasta intense mint vihreää teetä. juon sitä tässä aamulla taas. se on vaan niin tosi hyvää teetä.
sitä voi juoda vaikka kuinka paljon. siitä tulikin mieleen että kahvia pitää hankkia lisää. alkaa taas loppumaan.
täytyy hankkia lisää että saa aamu kahvit.
muuten päivä ei lähde käyntiin. tokmannilla pitäisi taas käydä.
ihan vaan katselemaan vaikka ajan kuluksi.
voisi vaikka ostaa sieltä kivennäisvettä. olen taas alkanut juomaan sitä. musta se on vaan hyvää. eikä ole kauheasti kaloreita siinä kun taas jossain limsassa. koitan nyt liikkua paljon tällä viikolla.
ja syödä normaalia ruokaa. ei mitään herkkuja ennen perjantaita. sitten kun on perjantai niin sitten saa syödä taas suklaata.
hyvin olen pitänyt siitä kiinni että herkuttelen vaan viikonloppusin.
enkä viikolla. siitä on tullut tapa. sitten on aina mukavaa odottaa viikonloppua ja sitä kun voi herkutella. suklaa maistuu aina hyvältä kun viikonloppu alkaa. silloin en mieti mitään kaloreita.
mä vaan sitten syön. ja liikun hulluna sitten viikolla taas. että saa noi viikonlopun kalorit kulutettua. suklaasta en koskaan aijo luopua.
sitä pitää aina saada viikonloppuna. toinen mistä en luovu on pizza.
ja sipsit. ne on mun lempi herkkuja viikonloppuisin.
nyt en syönyt sipsiä ollenkaan viime viikonloppuna. pizzaa söin vaan.
ristorante salami pizzan. oli hyvää. annoin puolet siitä poikaystävälle.
en jaksanut syödä sitä ihan loppuun. no ei mennyt hukkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.