IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään kauppakeskus veturiin :)Keskiviikko 11.11.2015 08:27

eilenä oli mukava päivä. käytiin ohjaajan kanssa eilenä tutustumassa klubitaloon. ne esitteli sitä paikkaa ja kertoivat mitä siellä voi tehdä.
ja että sinne voi mennä ihan koska tahansa. siellä oli tosi rentoa porukkaa. alan nyt sitten käymään siellä tiistaisin. olen aina muutaman tunnin siellä. lähden aamulla aina sinne. saan ohjaajilta bussi kortin niin ei joudu maksamaan itse bussi matkoja.
sinne siis ensi viikosta alkaen. tänään paja tunnilla ollaan menossa kauppa keskus veturiin. jee. pääsee shoppailemaan. teen silleen jos mä löydän jotain kivaa niin ostan. rahaa saa mennä sata euroa tai alle. olen innoissani. tykkään aina niistä reissuista missä pääsee shoppailemaan.
mä löydän aina kaikkea kivaa niillä reissuilla. puoli yhdeltä lähdetään sinne. matka varmaan kestää sinne alle tunnin.
illalla taas mennään kaverin kanssa kuntosalille. mukavaa mennä sinne.
en ole vielä käynyt tällä viikolla salilla. nyt on ihan mukavaa mennä sinne kun on vähän parempi olo. muutenkin nyt hyvä fiilis päällä.
tästä tulee ihan mukava päivä. aamulla olen nyt taas koneella ja katson emmerdale uusinnat. kerkiää näkemään ne ennen kun menen syömään lounasta. pitää syödä hyvin niin jaksaa shoppailla.
eilenä mä käytin taas korko kenkiä. alan pikku hiljaa oppia taas kävelemään niillä. tänään en laita niitä. koska me kävellään paljon siellä kauppa keskuksessa. laitan noi yhdet toiset kengät jalkaan.
ja aijon laittaa tuon mun uusimman nahkatakin. minkä ostin seppälästä jokin aikaa sitten. en viitsi laittaa paksua takkia koska siellä tulee kamalan kuuma. laukkua en vielä tiedä että minkä otan. Guess laukun voisi ottaa taas vaikka käyttöön.
hiukset laitan ponihännälle ja laitan jotkut kivat korvikset korviin. en varmaan meikkaa tällä kertaa. en jaksa. oon ihan nätti ilman meikkiäkin. ja se on välillä ihan mukavaa kun ei ole meikkiä naamassa koko aikaa. iho saa hengittää. ja mulla on tosi hyvä iho.
ei ole finnejä tai mitään. olen tosi tyytyväinen mun ihosta.
mulla on ollut koko viikon kauhea suklaa himo. tekisi niin mieli syödä taas suklaata. mutta. vielä ei ole perjantai.
vielä muutama päivä niin voi syödä taas suklaata.
syön hyvin taas tänään nin jaksaa tämän päivän. eilenä söin myös aika hyvin. ruoka on onneksi maistunut. aina kun syö hyvin niin unohtaa helposti sen että on syömishäiriö silti. onneksi mulla ei ole mitään pahaa syömishäiriötä. mutta pieni semmoinen.
pystyn hyvin elämään sen kanssa. välillä saatan olla neuroottinen ruokaa kohtaan. ja joskus en uskalla syödä jotain mitä on tarjolla.
esim jotain pullaa tai kakkua. silloin tulee stoppi ettei pysty syömään vaikka niitä. mutta muuten syön hyvin normaalia ruokaa. ja mun paino on pysynyt nyt hyvänä eikä ole tippunut. mun veren paineet on myös hyvät tällä hetkellä. nyt kun paino asiat on hyvin niin huomaa sen että on enemmän energiaa ja jaksaa tehdä asioita.
ja liikkua enemmän. mikä on vaan hyvä.
eilenä meillä oli taas sähly miehet vastaan naiset. me naiset voitettiin kerrankin. yhdellä maalilla. oli kova peli. hyvin pelattiin. ja paras kaveri teki muutaman maalinkin.
mun toinen kaveri oli kylässä eilenä. katsottiin taas lemmen viemää ja juotiin teetä. sekä juteltiin siinä samalla.
skypetin poikaystävän kanssa taas ja menin parhaan kaverin luokse illalla. jaksoin valvoa melkein yhdeksään asti. alkoi väsyttämään niin menin ajoissa nukkumaan. nukahdin saman tien kun pääsin omaan sänkyyn. enkä meinannut tänä aamuna herätä.
vähän myöhässä heräsin mutta ei se haittaa. pääasia on että sain keitettyä aamukahvit ja nyt kirjoitan blogia.
kerkiän hyvin kirjoittamaan tämän ennen aamupalaa.
sinne on vielä alle tunti. syön taas ruisleipää. ja myöhemmin pitää juoda teetä taas. pakko saada teetä ennen kun me lähdetään sinne veturiin. ja sitten kun tullaan takaisin sieltä niin keitän taas teetä.
toivon että löydän jotain kivaa sieltä. vaikka uusia alusvaatteita voisi ostaa. ja mä tarvitsen noita toppeja. katson jos niitä löytyisi.
tarvitsen uusia. uutta laukkua en aijo ostaa. mutta kengät ehkä ostan jos löydän jotkut kivat. eikä ole kamalan kalliit.
kenkiä ei ole koskaan liikaa. sen olen huomannut kun olen ostanut niitä. vielä mun kämppään mahtuu niitä. yhteen nurkkaan missä on noi mun muut kengät. ne on hienosti järjestyksessä.
tilaa on vaikka kuinka paljon uusille kengille.
ja laukuille. olen saanut nyt pidettyä tätä kämppää siistinä.
en ole sotkenut kauheasti. siivoan vähän tänään tätä kämppää niin huomenna ei ole sitten niin paljon siivottavaa. huomenna on taas siivous päivä. aamulla pitää taas siivota. kerkiää hyvin siivoamaan. alan siivoamaan kun huomenna aamulla olen saanut taas blogin kirjoitettua. pitää taas kohta tiskata. ja voisi kuunnella samalla musiikkia. niin kuin joka aamu. aamuisin mä kuuntelen aina musiikkia. silloin on hyvin aikaa aina kuunnella ja hyvä fiilis tulee kun kuuntelee. nyt on taas kahvia. edes hetken aikaa.
teetä mulla on myös aika paljon niin nyt en osta enempää.
ostan taas sitten sitä kun se alkaa loppumaan. mulla on kolme pakettia teetä tällä hetkellä. eri makuja. mulla on orient makuista teetä, citrus ja intense mint. ne on mun lempi teet. hyvän makuisia mun mielestä. eikä tarvi laittaa mitään sokeria sekaan. menee ihan raakana. vihreää teetä voisi juoda vaikka kuinka paljon.
mä juon aina sen kolme kupillista päivässä. sopivasti.
onneksi teessä ei ole kauheasti mitään kaloreita. pystyy hyvin juomaan. juon teetä aina viikolla limsan sijasta.
viikonloppuisin mä juon vaan limsaa. en keskellä viikkoa.
se on ihan hyvä että herkuttelee aina vaan viikonloppuisin.
paino pysyy myös aika hyvänä kun ei herkuttele koko aikaa.
koittaa vaan syödä terveellisesti joka päivä. täällä missä mä asun niin on tosi hyvät ruoat joka päivä. erittäin terveellistä ruokaa. ja paljon parempaa kun sairaalassa. meillä on tosi hyvä kokki joka tekee noi ruoat. ja muutenkin hyvä tyyppi. sen kanssa tulee välillä juteltua. ja se pitää välillä noita leipomis ryhmiä. missä mäkin olen joskus. ollaan tehty kaikenlaista. ja siinä oppii myös aina uutta kun tekee. kokki ryhmä on meillä sitten taas ensi viikon keskiviikkona.
paras kaveri on silloin pää kokki ja mä teen jälki ruoan ensi kerralla. teen uuni jäätelöä. se on aika helppo jälki ruoka ja tosi hyvää. olen ennenkin tehnyt sitä.
ihanan rento aamu tänään. ei ole mihinkään mikään kiire.
päivällä ja illalla on vasta sitten ohjelmaa. koitan tehdä salilla taas töitä. isoilla painoilla. hyvä olo tulee sitten taas sen tunnin jälkeen. soitan poikaystävälle kun pääsen sitten sieltä salilta.
mutta. aika mukava päivä tänään tiedossa. mukavaa päästä shoppailemaan. ja pääsee viettämään taas kavereiden kanssa aikaa.
ei tule tylsää. ja tää päivä menee varmaan aika äkkiä.
eilinen päivä meni tosi nopeasti. ensi viikolla sitten klubitalolle.
saa nähdä miten sitten siellä käyminen alkaa sujumaan. positiivisella asenteella menen sinne. ja mä tiedän missä se paikka on niin ei ole vaikeaa mennä sinne. sitten kun on ollut klubitalolla niin sen jälkeen voi mennä vielä vaikka kaupungille pyörimään.
vaikka shoppailemaan. jos haluaa ostaa jotain kivaa. olen siitä iloinen että mulle jää aina joka kuukausi vähän rahaa shoppailuun.
ja shoppailu on yksi mun harrastus. en tuhlaa mitään kauheasti.
koska haluan että mun raha asiat on tasa painossa.
että pystyy maksamaan laskut. ja sitten kun olen maksanut kaikki laskut niin katson sitten aina sen paljon jää vielä sitä rahaa.
ja rahaa pitää olla myös silloin kun lähtee lomille. että pystyy ostamaan ruokaa viikonlopuksi. en ole velkaa kenellekkään.
onneksi. ja siitä tykkään myös että pystyn aina välillä ostamaan vaikka Guess laukun. ei ihan joka kuukausi mutta kerran vuodessa tulee ostettua aina uusi Guess laukku. viimeksi ostin uuden Guess lompakon. se on aivan ihana. ja oli tosi kallis. se on aika iso lompakko mutta mahtuu ihan hyvin laukkuun.
ja kestää monta vuotta. omistan nyt kaksi Guess lompakkoa.
haluan kovasti päästä taas käymään suomalaisessa kirjakaupassa. kuulin että uusia aikuisten värityskirjoja on tullut myyntiin.
olisi kiva päästä hypistelemään niitä. ja katsoa millaisia kuvia niissä on. pitäisi kokeilla taas värittämistä. en ole nyt vähään aikaan värittänyt. mulla on satoja kuvia vielä värittämättä.
omistan jo neljä aikuisten värityskirjaa. haluaisin kovasti taas lisää uusia värityskirjoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.