IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi vuosi tuli ja meni.Perjantai 01.01.2016 08:34

uusi vuosi tuli ja meni. en jaksanut valvoa kahteentoista asti menin jo puoli kymmeneltä jo nukkumaan. nukuin hyvin viime yön. keitin äsken aamu kahvit. nyt olen hereillä.
jaksoin katsoa animeakin tuossa pari tuntia. ja vielä eilen illalla katsoin.
ennen kun menin nukkumaan. ajatteli varmaan tänään taas katsoa animea. nyt kun olen innostunut katsomaan.
maha on vielä vähän kipeä. mutta ei enää niin kipeä mitä se oli eilenä. ehkä se alkaa pikku hiljaa paranemaan. poikaystävä lupasi tulla käymään viikonloppuna. en ole lähdössä lomille.
uuden vuoden suunnitelmat vähän muuttui. mutta katsotaan sitten ensi viikon viikonloppuna jos pääsisin silloin taas lomille. mensin silloin poikaystävän luokse taas. muuten fiilis on ihan ok tällä hetkellä.
ei ahdista tai mitään. menen lenkille taas illalla tai iltapäivällä. kumminkin johonkin aikaan menen. onnistuin eilenä rikkomaan mun koko vartalo peilin. järjestelin makuuhuoneen järjestystä, niin mä jotankin osuin siihen peiliin ja se kaatui. nyt en pysty hetkeen ottamaan peilin kautta kuvia. pitää sanoa ohjaajille että tarvitsen uuden peilin. mennään varmaan sitten peili ostoksille jossain vaiheessa. no toi peili mikä meni rikki maksoi vaan 40e. ostin sen silloin ikeasta. onneksi ei ollut kamalan kallis peili.
aamupala on taas tunnin päästä. kerkiän hyvin kirjoittamaan blogin. aamupalan jälkeen tulen taas varmaan koneelle. en nyt oikeen keksi muutakaan tekemistä. katson sitten tabletilla jotain jossain vaiheessa. jos en jaksa olla koko aikaa koneella.
sain eilenä siivottua kämpän. nyt on taas hetken siistiä.
ennen kun sotken uudestaan. täytyy taas tiskata jossain vaiheessa. kun kerkiän. punnitus ei ole ollut vielä. musta vähän tuntuu että se on ensi viikon alussa. saa nähdä sitten paljon painan.
olenko lihonut. no se selviää sitten. eilenä oli vähän parempi päivä mitä tuossa keskiviikkona. ei ole nyt ahdistanut tai mitään. en ole joutunut ottamaan mitään rauhottavia. se on vaan hyvä juttu.
ja muutenkin olo tuntuu ihan hyvältä. paitsi tää mun maha.
nyt on taas kiva makuuhuone kun järjestin sen uudestaan. ihan eri näköinen. kaipasin vähän vaihtelua. laitoin sinne myös pari mattoa lattialle. näyttää kivalta. en jaksanut pestä mitään lakanoita eilenä. ei huvittanut. no koitan pestä vaikka tässä viikonloppuna tai ensi viikolla. sitten kun taas huvittaa. kohta tulee taas rahaa kelalta. alku kuusta tulee aina rahaa. se on vaan hyvä. pääsee maksamaan laskut taas, mulle on tullut taas yksi lasku. erä päivä oli onneksi vasta 15 päivä tätä kuuta. hyvin kerkiää maksaa sen.
desucon lähestyy. odotan innolla sitä. se on juuri ennen mun synttäreitä. pitää ostaa sieltä vähän muistoja.
kiva mennä sinne kaverin kanssa pyörimään.
tulee varmasti mukava viikonloppu. pitää ottaa sitten jonkin verran rahaa mukaan. voi ostella kaikenlaista. anime krääsää.
katson jos jaksan katsoa sitä animea taas tänään. olen katsonut tabletilla. tykkään sillä katsoa aina noi animet. musta sillä on mukavampi katsoa kun koneella. voi vaan ottaa tabletin syliin, ottaa mukavan asennon sohvalla ja alkaa katsomaan.
katson anime ultimasta noi anime jaksot. en ole nyt jaksanut ladata koneelle mitään. sieltä sivulta on helpompi katsoa aina.
poikaystävällä on kauheasti animea sen koneella. ja jos haluan katsoa jotain sarjaa niin siirretään animet poikaystävän koneelta mun koneelle. siten pystyn myös katsomaan.
poikaystävä katsoo myös animea. puhutaan aina siitä.
että mitä on katsonut jne. alkaisi noi uudet sarjat jo. odotan innolla.
tulee sitten uutta katsottavaa. ja aina odottaa joka viikko kun tulee se uusi jakso aina. aloitin eilenä katsomaan working!! animen kolmatta kautta. tykkään siitä sarjasta. tosi hyvä.
olen katsonut sitä pari jaksoa. ja katsoin eilenä myös yuru yuri animea. ja one punch man animea katsoin muutaman jakson.
ei ole huvittanut yhtään värittää. ei vaan ole jotenkin pystynyt keskittymään siihen. mutta kyllä mä alan värittämään sitten jossain vaiheessa. olen varma siitä. mutta se on hyvä asia että olen innostunut katsomaan taas animea. se on paljon tärkeämpi asia kun värittäminen. teetä pitää juoda taas tänään jossain vaiheessa. varmaan aamulla juon sen yhden kupillisen. ainakin. juon sitten myöhemmin lisää. varmaan tulee taas se kolme kupillista juotua.
se on sopiva määrä. ai niin kun menen seuraavan kerran kauppaan, niin pitää ostaa lisää tuota citrus teetä. se on tosi hyvää.
mulla on ihan loppu se. kaupat on varmaan auki sitten taas tuossa sunnuntaina. maanantaina ainakin viimeistään.
käyn sitten kun kerkiän. ajattelin tänään kävellä pitkän lenkin taas.
saa samalla raitista ilmaa. ja tekee tosi hyvää.
otan vesipullon mukaan taas. mulle tulee heposti jano jos kävelen hurjaa vauhtia. kohta alkaa sitten se naisten kuntosali tunti.
tämän kuun puolessa välissä alkaa taas. päästään kaverin kanssa sinne. ja mä yritän sitten aina maanantaisin mennä myös salille. tuossa iltapäivällä. toi kuntosalilla käyminen on taas vähän jäänyt. en ole käynyt pitkään aikaan. jos nyt ottaisi tavoitteeksi käydä siellä taas ainakin pari kertaa viikossa. jos mua ei huvita mennä salille maanantaina niin menen sitten vaikka lenkille. toinen vaihto ehto. sekään ei ole huono idea. siinäkin saa liikuntaa samalla.
pää asia on että liikkuu. ja että tulee hyvä olo sen jälkeen.
eilenä oli hyvät uuden vuoden ruoat. söin mahan täyteen.
tänään meillä on taas ruokailu tuossa kahdelta iltapäivällä.
ja koko viikonlopun ajan meillä on ruoka aina kahdelta.
parasta kaveria mä näen sitten taas sunnuntaina. kun se tulee lomalta. pitää laittaa tänään viestiä sille miten uusi vuosi meni.
eilenä tekstailtiin myös. musaa voisi taa kuunnella. ja hyvin kerkiän taas tiskaamaan tässä ennen aamu palaa.
sänky pitää myös pedata. on sitten vähän siistimpää.
mutta. tästä tulee ihan mukava päivä. voi ottaa ihan rennosti.
söin eilenä noita pähkinöitä mitä ostin lidlistä. olen kohta syönyt koko pussin. ne on vaan niin hyviä. niissä on hunajaa ja suolaa.
maistuu aika makealle. jännän makuisia.
mutta aika kalliita pähkinöitä. maksaa melkein kolme eurao pussi.
niitä kyllä pystyy ostamaan aina välillä. kun tekee niitä mieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.