IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tuntuu ihan että olisi sunnuntai.Lauantai 02.01.2016 08:06

saan vähän seuraa tänään koska poikaystävä on tulossa käymään.
ihanaa taas nähdä sitä. eilenä skypeteltiin tuossa illalla.
menin jo nukkumaan eilenä tuossa vähän ennen yhdeksää. mua vaan väsytti. mutta nyt on hyvä ja pirteä filis. tästä tulee varmasti mukava päivä. eilenä mä kävin lenkillä ja ajattelin varmaan tänään myös mennä. ulkona on ihanan raikas ilma. hyvä että on edes vähän pakkasta. lunta saisi vielä olla. eilinen päivä meni koneella ollessa ja katselin tabletilla taas animea. yuru yuri animea katsoin.
maha alkaa olla taas terve. ei ole enää niin kipeä.
eilenä mulla oli vähän alakuloinen fiilis. ja vähän masensi. mutta nyt mua ei enää masenna. nyt on hyvä fiilis taas. tää päivä tuntuu ihan jotenkin sunnuntailta. todella pitkä viikonloppu ollut. ja sekin tuntuu sen takia pitkältä koska olen ollut täällä. huomenna mä näen taas parasta kaveria. menen illalla taas sen luokse. ihanaa taas nähdä sitä. päästään juttelemaan niitä näitä. toista kaveria mä näen sitten maanantaina. mennään varmaan silloin illalla taas lenkille. ja katsotaan lemmen viemää. salkkarit saisi jo alkaa. vielä vähän yli viikko niin alkaa taas. ja uusi päivä sarjaa alkaa varmaan samaan aikaan. tulee taas telkasta katsottavaa. onneksi lemmen viemää on tullut edelleen. se ei ole koskaan ollut millään joulu tauolla.
mennään varmaan tänään poikaystävän kanssa siwa kauppaan. se on ainakin auki tänään. s market ei ole vissiin vielä auki tänään. mutta se selviää kun mennään katsomaan. ostetaan vähän leffa mässyä. katsellaan leffoja tänään. yli huomenna tulee taas rahaa. ja 7 päivä tulee lisää. saa maksettua taas laskut ja jää vähän käyttö rahaa. maanantaina mulla on taas noi verikokeet. aamu päivällä. muistaakseen kahdeltatoista. hyvin kerkiän syömään ennen kun menen sinne. mukava ilma sitten kävellä sinne terveys keskukseen.
saa samalla liikuntaa kun kävelee sinne. sinne on kolmen kilsan matka. ja viimeinen kilsa on ylä mäkeä vaan. se mäki on inhottava kävellä. mutta olen jaksanut nyt kävellä sen kun mun kunto on noussut. pitää taas ensi viikolla hakea lisää leponex lääkettä. alkaa kohta taas loppumaan. hyvin riitti joulun yli noi lääkkeet. mun pitää e-pillerit taas hommata tässä kuussa myös. nekin alkaa olla lopussa.
apteekissa pääsee taas ravamaan. no pää asia on että saa hommattua noi lääkkeet. se on se tärkein.
aijon juoda teetä taas tässä vähän myöhemmin. aamupalan jälkeen ajattelin juoda. seuraavan kerran kun menen kauppaan niin pitää ostaa sitä citrus teetä. se on loppunut mulla. pakko saada sitä teetä taas. se on tosi hyvää. orient teetä mulla on vielä paljon. sitä ei tarvi hakea. vielä on yksi paketti sitäkin.
ai niin kahvia pitää ostaa tänään lisää. sekin alkaa olla taas lopussa.
kaikki on taas lopussa. no onneksi noi kaupat ei ole kaukana. täältä kävelee kauppaan kymmenessä minuutissa.
aamupala on taas kohta. alkaakin olla taas nälkä. mutustan tällä hetkellä suklaata. on hyvää. nyt saa taas herkutella koska on viikonloppu. syön nyt näitä suklaita mitä sain joulu lahjaksi. pitää saada syötyä nää pois. tällä hetkellä syön fazerin hasselpähkinä suklaata. sain sen parhaalta kaverilta lahjaksi.
vielä olisi jäljellä pari suklaa rasiaa. pandan ja fazerin.
no onneksi ne säilyy vielä monta kuukautta. ei ole mikään kiire syödä niitä. huomenna tai tänään voisi lakata nää mun kynnet taas.
aijon lakata violetin väriseksi. mavalan kynsilakalla. ihan kiva väri.
en ole onneksi nyt viime aikoina ostellut mitään uusia kynsilakkoja kun mulla on vielä noi edelliset. niistä riittää vielä moneksi kerraksi.
taidan mennä illalla tuossa lenkille taas. ennen iltapalaa. kerkiää hyvin heittämään sen lenkin ennen sitä. saa samalla kaloreita kulutettua. mitä on nyt tullut syötyä. jouluna ja uutena vuotena.
luulen että mulle on ainakin tullut kilo taas. en yhtään ihmettele jos on tullut. kohta on taas toi punnitus. joulun jälkeen.
no kun pääsee taas kuntosalille taas niin se tekee keholle hyvää.
on sitten innostusta mennä salille taas. aijon olla siellä ainakin sen tunnin ajan siellä. se riittää. pääsee siinä ajassa tekemään monta liikettä siellä ja siellä on noi laitteet. osaan käyttää niitä.
olen nyt vaan käynyt lenkillä. melkein joka päivä.
käyn aina silloin kun on aikaa. ja nyt sitä aikaa on taas ollut. nyt olen tykännyt aina illalla mennä sinne lenkille. onneksi mua ei pelota liikkua pimeässä. olen tottunut. ja tiedän noi lenkki reitit niin ne on olleet ihan turvallisia reittejä. kohta voisi laittaa vaikka musaa soimaan. tulee parempi fiilis. pitää tiskata kohta taas.
pyykkiä ajattelin pestä tuossa huomenna. niin alku viikosta ei tarvi sitten pestä. pesukone on varmasti vapaa huomenna.
aloitan heti aamulla sitten pesemään.
animea katson sitten taas kun kerkiän. eilenä katselin taas ensisilmäyksellä sarjaa. olen kohta kollmannella kaudella. hyvä sarja mun mielestä ollut. frendit sarjaa en ole katsonut pitkään aikaan. sitä pitäisi myös katsoa. hyvä sarja sekin.
onneksi netflixiin tulee tänä vuonna taas uusia sarjoja. ja leffoja pitäisi myös tulla. on sitten taas katsottavaa.
netflixissä saisi olla paljon enemmän noita leffoja ja sarjoja.
mutta en ole katunut yhtään kun hankin tuon netflixin. ollut mun mielestä tosi hyvä. mulla on ollut se jo kohta puoli vuotta.
hommasin sen tuossa viime kesänä.
eikä ole kamalan kallis mitä se maksaa kuussa.
katson netflixistä aina tabletilla. koneellakin voisi katsoa mutta katson mielummin tabletilla aina. se on vaan helppoa että ottaa mukavan asennon sohvalla ja ottaa tabletin syliin ja alkaa katsomaan. rentoutuu siinä samalla kun katsoo.
toi tabletti on ollut myös mulla jo puoli vuotta. hyvin on toiminut.
en kadu yhtään että otin sen kun mulle tarjottiin sitä.
ei tarvi istua koko aikaa aina koneella kun voi vaikka tabletilla katsoa vaan jotain. mutta. nyt alan tiskaamaan. ja siivoamaan vähän tätä keittiötä siinä samalla. kohta pääseekin aamupalalle.
syön taas ruisleipää varmaan. niin kuin aina. poikaystävä tulee tuossa päivällä. odottelen samalla sitä kun se tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.