IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

klubitalolle tänään taas.Tiistai 05.01.2016 08:16

Eilenä olin tosiaan päivystyksessä verikokeiden jälkeen. jouduin odottamaan puolitoista tuntia ennen kun pääsin sairaan hoitajan luokse.
kerroin näistä ala vatsa kivuista. ja että nyt ne on aina alkanut ennen naisten vaivoja. Mulla mitattiin lämpö ja katsottiin tulehdus arvot.
Oli ihan normaalit. Sitten se terveyden hoitaja sanoi mulle että jos olo huononee tai kivut jatkuu niin sitten vaan uudestaan lääkäriin.
Olen syönyt särkylääkkeitä mutta ne ei oikeen auta tuohon kipuun.
Täytyy nyt vaan odotella että jos olo alkaisi helpottaa pikku hiljaa.
Kävin atpeekissa eilenä hakemassa lisää e-pillereitä. siinä meni taas 40 euroa kolmen kuukauden annos. Nyt ei tarvi taas vähään aikaan hakea niitä. Leponex lääkettä haen sitten tuossa loppu viikosta jos se on uusittu. Toivottavasti saan niitä silloin. Tälle viikolle riitti ihan hyvin noi leponexit. ja masennus lääkkeitä on vielä myös. ja rauhottavia.
Kävin kaupassakin eilenä. ostin taas kaikenlaista. Ostin viinerin kun veren sokerit oli alhaalla niin oli pakko saada jotain makeaa.
Olen tänään menossa aamulla tuonne klubitalolle. menen bussilla taas sinne. Pääsee kuluttamaan aikaa siellä taas. Olen takaisin tuossa puoli kahden aikaan. En jaksanut eilenä illalla mennä enää lenkille.
tuli käveltyä ihan tarpeeksi tuossa kun menin terveys keskukseen. ja takaisin. siinä tuli yhteensä 6 kilsaa käveltyä.
Eilenä on tullut rahaa taas. ja sain eilenä vuokra laskun. Aijon maksaa sen tässä lähi päivinä. viimeistään seitsemäs päivä kun silloin tulee vähän enemmän rahaa taas.
eilenä mua taas itketti illalla. mä vaan itkin ja itkin. mutta helpotti onneksi oloa. illalla menin parhaan kaverin luokse vielä. ilta meni mukavasti ja menin siinä yhdeksältä nukkumaan.
nukuin hyvin viime yön.
Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pistän päälle tänään. no mä katson sen kohta. Menen kaivamaan vaate kaappia. farkut aijon laittaa päälle kyllä. join taas äsken aamu kahvit. Nyt olen hereillä. Aamu pala on taas noin tunnin päästä. syön hyvin niin ei tule äkkiä nälkä taas. syön klubitalolla ruoan taas. ai niin mun pitää soittaa sinne että olen tulossa syömään. Soitan sen kohta.
Eilenä kaveri oli taas kylässä. katsottiin lemmen viemää taas. Mä olen siinä taas ihan pihalla. En ole nyt kauheasti seurannut sitä. Mutta nyt aijon taas katsoa sitä kyllä. Menen kaverin luokse katsomaan tänään sitä. Lenkille ajattelin mennä vielä illalla ruoan jälkeen. ja sen jälkeen menen suihkuun ja kaverin luokse.
Eilenä meillä oli punnitus. Mun paino oli pysynyt samana. Olin yllättynyt. Mä painan tällä hetkellä sen vähän yli 57 kiloa. Musta tuntuu että toi mun painon nousu on nyt pysähtynyt.
ettei se nouse enää. vaikka tuli herkuteltua jouluna ja uutena vuotena niin paino on pysynyt samana. mutta hyvä juttu.
Olen tyytyväinen. veren paineetkin oli ihan ok. nekin mitattiin siinä samalla. Katselin eilenä taas Gintama animea pari jaksoa. Mä olen jäänyt siihen sarjaan ihan koukkuun. Aijon tänään taas katsoa varmaan sitä ja jotain muutakin animea.
O.C sarjaa en katsonut eilenä. katson sitä sitten taas kun huvittaa.
tabletin akku on taas täynnä. pystyy katsomaan taas monta tuntia jotain taas. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. uskon että tästä tulee hyvä päivä taas. Huomenna mulla ei ole töitä koska on loppiainen.
pyhä päivä. Meillä on ruoka taas siinä kahden aikaan.
Mun molemmat kaverit tulee myös syömään silloin. On ruoka seuraa. olen nyt siitä iloinen että arki on alkanut taas ja näkee kavereita. se rytmi palautuu taas. Ryhmät alkaa taas ensi viikolla.
naisten kuntosalikin varmaan alkaa ensi viikolla. kivaa mennä sinne sitten taas. sählyä odotan innolla että pääsee sitä pelaamaan.
Ollaan taas puolustajia parhaan kaverin kanssa.
salkkarit alkaa ensi viikolla ja uusi päivä. Mä en nähnyt uusi päivä sarjan viimeistä jaksoa. Mutta salkkareita odotan taas innolla. Katsotaan taas parhaan kaverin kanssa niitä.
Ulkona on kiva pakkanen. Tosi kylmä. pitää laittaa tänään taas toppa varustus päälle että tarkenee. Toppahousut, toppa takki, hattu, kaulahuivi, ja hanskat. ja talvi kengät.
ei ainakaan eilenä tullut kylmä kun mulla oli toi varustus päällä.
noi toppahousut ja takki lämmittää mukavasti.
Aijon nyt tämän talven pitää vielä tuota toppa takkia mikä mulla on, niin ostan sitten uuden seuraavana talvena.
Nyt on mukavaa kun tuolla ulkona on edes vähän lunta. ja ilma on ihanan raikas. mukavaa mennä lenkille tuossa illalla taas.
saa vähän tuuletettua ajatuksia kun kävelen ja tulee hyvä olo.
En ole jaksanut pestä yhtään pyykkiä. katson jos huomenna aamulla vaikka pesen. Tänä aamuna mä en kerkeä pesemään koska menen klubitalolle. Mutta huomenna aamulla on aikaa. Ennen ruokaa. Tiskata pitää taas kohta. Eilenä sain roskat vietyä.
Ajattelin imuroida vähän tänään taas. Kämppä on täynnä jotain murusia. jostain niitäkin taas tullut.
pitää kohta käydä pankin sivuilla katsomassa toi mun raha tilanne. paljon siellä tällä hetkellä on. se on aina hyvä tarkistaa.
Enkä ole nyt ollut vähään aikaan käynyt pankin sivuilla.
katson sen tässä kohta. kohta voisi kuunnella musaa taas.
En ole vähään aikaan kuunnellut taas mitään. Mutta nyt voisi kuunnella. on semmoinen fiilis. En nyt tänään jaksa meikata tai mitään. laitan hiukset vaan poni hännälle ja siistit vaatteet. ne riittää tänään ihan hyvin. Tunnen itseni ihan kauniiksi tällä hetkellä.
En ole jaksanut lakata kynsiä vielä. lakkaan ne taas kun jaksan.
Huomiseksi voisi lakata noi kynnet. En ole vielä ottanut käyttöön sitä kaulakorua minkä ostin kulta sepän liikkeestä viimeksi.
Sen voisi laittaa kaulaan. Se kaula koru on hopeaa.
Tosi nätti koru. Ranne korut pitää ottaa käyttöön taas tänään.
ja sormukset taas sormiin. Tykkään tosi paljon koruista. Haluaisin uusia korviksia taas hankkia. pitää sitten joskus käydä siellä Glitter koru liikkeessä. siellä on ihania koruja aina myynnissä. Sieltä aina ostan noi korvikset. ja siellä on välillä alennuksessa noita koruja. Saa halvalla. Viimeksi ostin ranne korun sieltä niin se maksoi 17 euroa. Olen käyttänyt sitä jonkin verran.
Pitää sitten taas ostaa niitä koruja jos löytyy jotain hienoja.
Kohta pitää ottaa aamu lääkkeet taas. Eilenä jaettiin taas viikon lääkkeet dosettiin. Leponex lääke on ainoa mikä kohta loppuu.
Mulla menee aamuisin vaan toi masennus lääke.
Menen taas psykologille tämän kuun lopussa taas. Aijon jatkaa siellä edelleen käymistä. siellä on ihan hyvä aina käydä.
Hoito neuvottelu on taas helmikuussa.
Tuntuu ihan siltä että se olisi ollut taas hetki sitten. Mulla on aina toi Hoito neuvottelu joka vuosi. siellä puhutaan taas mun voinnista ja tilanteesta mikä on sillä hetkellä. ja mitä sitten tulevaisuudessa.
ihan hyvin on mennyt aina toi hoito neuvottelu.
ohjaaja on aina mukana noissa keskusteluissa. ja se selittää siinä samalla mun tämän hetkisestä tilanteesta.
itsekin kerron miten mulla on mennyt. ja mun pitää käydä noissa hoito neuvotteluissa että saan sitten kelalta sitä rahaa aina jatkossa.
lääkäri kirjoittaa sen lausunnon mun tilanteesta mikä se on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.