IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Rento keskiviikko päivä :)Keskiviikko 06.01.2016 08:11

Eilenä oli ihan mukava päivä. Olin aamulla klubitalolla. pääsin keittiö hommiin. Tein makkara kastikkeen. pilkoin makkarat ja paistoin ne.
Meidän ruoka oli makkara kastike ja perunat. Oli hyvää ruokaa.
söin mahan täyteen. Tuolla ulkona on pikkaisen kylmä. Mulle tuli kylmä vaikka mulla oli toppa varustus päällä. Tänään pitäisi olla vielä kylmempää kun taas eilenä. Katselin taas animea eilenä. Katsoin yuru yuri animea ja Gintamaa. Desucon lähestyy ja olen aivan innoissani. alle kaksi viikkoa. Mahtavaa päästä sinne. Mennään kaverin kanssa käymään siellä lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina me ei mennä.
Pitää suunnitella minne me mennään sitten syömään. joko varmaan heseen tai amarilloon. No kyllä se ruoka paikka selviää. Päästään edes johonkin syömään niin jaksetaan sitten pyöriä siellä Desuconissa.
Pitää pikku hiljaa nostaa rahaa tililtä. Bussi rahat pitää nostaa että pääsee lahteen. lahden keskustasta me kävellään sitten sinne sibeliustalolle. Ei ole pitkä matka. Tänään on taas pyhä päivä.
meillä on ruokailu taas siinä kahdelta. Molemmat kaverit tulee myös syömään sinne. Mukavaa kun on seuraa. Aamupala meillä on muistaakseen tänään vasta yhdeksältä. Tänään aijon pestä sitä pyykkiä. hyvin on tämä aamu aikaa kun ei ole kiire minnekkään.
kerkiää ihan hyvin pesemään. Aijon aamupalan jälkeen katsoa onko pesukone vapaana. En mennyt eilen illalla lenkille koska oli niin kylmä. voi olla etten ehkä tänäänkään mene lenkille. saa nähdä.
maha on vähän parempi. Ehkä se nyt alkaa pikku hiljaa paranemaan. Pystyy taas olla. Heräsin taas seitsemältä tänään. keitin vahvat aamukahvit. Nyt on pirteä fiilis. ja muutenkin hyvä fiilis. Tästä tulee hyvä päivä. kohta voisi pistää musaa vaan soimaan.
Ei onneksi ahdista tai mitään. se on vaan hyvä asia.
pää asia on että on hyvä olo. se on se tärkein. eilenä menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää taas. skypetin poikaystävän kanssa taas. ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
nukkumaan menin tuossa ennen yhdeksää. Nukahdin saman tien kun pääsin sänkyyn. Nukuin hyvin viime yön. Nyt jaksaa taas tämän päivän. Tänään ei oikeastaan ole mitään ihmeelistä. Se ruokailu ja hengailen kavereiden kanssa. kävin pankin sivuilla eilenä niin mulle oli tullut toi asumistuki. melkein pari sataa euroa. Huomenna tulee myös taas lisää rahaa. Saa maksettua noi laskut pois alta. Aijon maksaa vuokran tuossa huomenna aamulla kun mulla on aikaa.
Sitten kun se on maksettu niin sitä ei tarvi enää miettiä.
Onneksi olen oppinut sen että laskut pitää aina maksaa kun pystyy.
ja sen jälkeen aina näkee paljon jää sitä rahaa.
Onneksi mun raha asiat on tasapainossa. Ei huolia siitä. Enkä ole velkaa kenellekkään. Enkä onneksi joudu lainaamaan keneltäkään rahaa. Saan onneksi kelalta sopivasti sitä rahaa.
Onneksi ne taas myönsi mulle sitä seuraavat pari vuotta ainakin.
Mikä on hyvä asia. Se on hyvä että me jotka sairastavat esim skitsofreniaa kuten minä, niin lääkäri kirjoittaa aina sen lausunnon sinne kelaan ja siinä lukee mun tilanteesta. Se on hyvä että me hullut saadaan rahaa. Pystytään jotenkin elämään tätä elämää. ja siitä olen todella tyytyväinen etten enää juo tai polta tupakkaa.
siinäkin säästää tosi paljon rahaa. ja on paljon terveempi.
Seksi ja on yksi mun lempi asioista elämässä. Olen huomannut sen.
Haluan näyttää seksikkäältä. ja saan siitä todella paljon iloa elämässä. Mun mielestä seksi on parempi asia kun taas alkoholi tai tupakka. Olen huoamnnut sen. tykkään katsoa pornoa välillä.
aina kun siltä tuntuu. En ole nyt pitkään aikaa ostellut mitään seksiasuja. Ajattelin jos vaikka ensi kuussa ostaisi taas.
Tässä kuussa ei oikeen voi koska on se Desucon niin sinne menee aika paljon rahaa. Mutta katsotaan ensi kuussa. Haluan varmaan taas ostaa kaikki mahdolliset asut mitkä näen. Mutta yhden aijon vaan ostaa nyt. Siitä sitten riittää iloa joksikin aikaa.
Poikaystäväkin on varmasti sitten taas erittäin tyytyväinen. siitä olen varma. seksistäkin tulee kivaa kun pääsee käyttämään uutta asua. Haluaisin jonkun muun värisen seksiasun kun taas mustan värisen. Suurin osa mun seksiasuista on mustan värisiä.
Nyt joku muu väri olisi kiva. Vaikka pinkki tai punainen.
Eikun netistä vaan katsomaan mitä löytyy. kamalan kallis se ei saa olla. Halvallakin saa ihan hyviä asuja. ja nekin kestää pitkään.
Kohta voisi keittää taas teetä. Alkaa tehdä mieli taas. Keitän tuossa aamupalan jälkeen. Nyt kerkiää tänä aamuna juomaan. Eilenä en kerennyt kun piti mennä klubitalolle. lidlissä pitäisi taas käydä ostamassa noita pähkinöitä. Sen makuisia missä on hunajaa ja suolaa. Ne on todella hyviä mutta kalliita.
Maksaa melkein kolme euroa pussi.
Mutta. täytyy ostaa niitä tänään. Mun tekee niitä kauheasti mieli.
Voisi tänään alkaa pikku hiljaa siivoilemaan koska huomenna on taas siivous päivä. Ei sitten tule kauheasti siivottavaa.
Taidan tehdä silleen. Hyvin kerkiän siivoamaan osan ennen ruokailua. En ole nyt vähään aikaan käynyt taas seppälässä. Siellä voisi taas käydä jossain vaiheessa. Sinne on varmaan tullut uusia vaatteita. Odotan että sinne ilmestyisi uusia alusvaatteita myyntiin.
Mitä voisi sitten ostaa taas. Alusvaatteita ei ole koskaan liikaa. ja tykkään ostaa niitä jos löytyy vaikka halvalla.
pitäisi taas käydä cubus liikkeessä katsomassa. Siellä on aivan ihania alusvaatteita. ja eri värisiä. Mun lempi värit on pinkki, violetti ja vaalean sininen. Valkoinen väri on mun mielestä vähän tylsä.
tai musta väri. Tykkään pirteän värisistä alusvaatteista.
ja se tärkein että näyttää hyvältä ne päällä.
Tuntee itsensä seksikkääksi. Mä aina tunnen itseni seksikkääksi.
Shoppailu on aina mukavaa jos löytää aina jotain kivaa. Ajattelin ensi kuussa mennä trioon shoppailemaan. samalla kun menen klubitalolla käymään. koitan vaikka katsoa jos löytyy noita alusvaatteita ja uudet housut olisi myös kivat. Kenkiä ja laukkuja en aijo nyt ostella vähään aikaan. Aijon ostaa vähän hyödyllisempää.
Ostan sitten uudet kengät vaikka kun tuntuu siltä. Tällä hetkellä ei tunnu siltä. Odotan innolla että seppälään tulee sitten noita uusia kevät vaatteita. Niitä pitää sitten ostaa kun niitä tulee.
Olen seppälä vaate fani. Tykkään kovasti seppälän vaatteista. ne on hyvän laatuisia eikä kamalan kalliita. Pystyy ostamaan niitä.
Alkaa olla pikku hiljaa nälkä. No kohta pääsee aamupalalle. syön hyvän ruisleivän niin ei tule heti nälkä.
Ajattelin varmaan katsoa tänään O.C sarjaa tabletilta.
Tai animea taas. No pitää katsoa mitä katsoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.