IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vihdoin perjantai! :)Perjantai 08.01.2016 08:02

ihanaa nyt se viikonloppu taas alkoi. Olen nyt ollut täällä pari viikkoa niin ihan mielellänin lähden poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Maha on paljon parempi. Ei ióle enää kipuja. Se meni onneksi ohitse. Ne varmaan liittyi noihin naisten vaivoihin. Olen siitä varma. Noi kivut kesti sen vähän yli viikon. Oli kyllä inhottavat maha kivut taas. Nyt toivon ettei vähään aikaan taas tule noita kipuja.
Mulle tulee niitä aina välillä. Poikaystävä hakee mut tuossa iltapäivällä. Käydään samalla kaupassa. Pitää ostaa ruokaa. Juomaksi ajattelin ostaa kivennäisvettä ja limsaa. Jos saunotaan niin on limsaa sauna juomana. Pääsen taas nukkumaan poikaystävän luokse. Saa levättyä siinä samalla kunnolla niin jaksaa sitten taas ensi viikon. Onneksi noi ryhmät alkaa jo ensi viikolla niin tulee tekemistä.
Odotan innolla taas kuntosalia ja sählyä. Mukavaa mennä taas niihin.
Mutta erittäin hyvä fiilis tällä hetkellä. Tulee varmasti mukava viikonloppu. päästään viettämään taas laatu aikaa poikaystävän kanssa. Mun molemmat kaverit jää tänne viikonlopuksi.
luvattiin taas tekstailla parhaan kaverin kanssa illalla.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Sain siivottua ja pestyä taas noi lakanat. Kävin lidlissä ostamassa taas niitä hunajan makuisia pähkinöitä. Ja kävin apteekissa hakemassa lisää leponex lääkettä ja s- marketissa kävin. Sain vähän aikaa kulutettua niissä paikoissa.
Kohta voisi jatkaa pakkaamista. Olen melkein pakannut kaiken viikonloppua varten. Jatkan pakkailua kun olen kirjoittanut blogin. Musaa voisi taas kohta kuunnella. Tulee enemmän sitten perjantai fiilis. Tää päivä varmaan kuluu älyttömän hitaasti kun odottaa että poikaystävä tulee hakemaan. No mä kulutan vaikka koneella aikaa.
Aloin katsomaan netflixissä Gossip girl sarjaa. Olen katsonut pari ekaa jaksoa. Ajattelin että senkin sarjan voisi ihan huvikseen katsoa.
Netflixiin oli tullut taas pari uutta sarjaa niin laitoin ne mun suosikki listalle. Katson nekin sitten kun kerkiän. Katson eka noi edelliset sarjat loppuun ennen kun katson sitten taas ne. Mä olen jäänyt tuohon netflixiin ihan koukkuun. Mun on aina pakko katsoa joka päivä sieltä aina jotain. joko sarjaa tai leffaa.
Aina jos en vaikka jaksa olla koko aikaa koneella niin sitten välähtää että hei voisi katsoa taas netflixistä jotain.
Mä otan aina tuon tabletin vaan syliin, otan hyvän asennon sohvalla ja alan vaan katsomaan. siinä katsomisessa voi vierähtää jopa se pari kolme tuntia. Sitten katsoo kelloa ja huomaa että onkin jo näin kauan katsonut jotain. Aijon ottaa tabletin ja kannettavan mukaan poikaystävän luokse. Pystyy kirjoittamaan blogia, jos jaksan viikonloppuna vaan kirjoittaa. Mutta jos en jaksa kirjoittaa niin en jaksa. viimeistään päivitän taas tämän sunnuntaina tai viimeistään maanantaina. Animea koitan katsoa taas viikonlopun aikana.
ja varmaan Gossip girl sarjaa ja O.C sarjaa varmaan aijon katsoa.
ja ensisilmäyksellä sarjaa. Sain eilenä maksettua netti laskun ja vuokran. Tilille jäi kivasti vielä rahaa. Mulla on onneksi desuconiin ne rahat mitä sitten kulutan siellä kun shoppailen.
Budjetti on se vähän yli sata euroa. sillä saa vaikka mitä anime krääsää ostettua. Ja pystyy maksamaan ruoat ja bussi matkat lahteen. Onneksi olen säästänyt nyt viime aikoina. Mä pystyin siihen. Olen ylepä itsestäni. Sitten tuon desucon reissun jälkeen pystyy taas shoppailemaan vaikka vaatteita.
Tai jotain muuta kivaa. vaikka se uusi seksiasu. Sen voisi vaikka ostaa ensi kuussa. Eilenä vietin taas kavereiden kanssa aikaa.
Olin taas eilenä parhaan kaverin luona viettämässä iltaa.
katsottiin kolmoselta klikkaa mua sarjaa. Se alkoi taas telkasta. Mulla on sen sarjan molemmat kaudet dvd:llä. Se on hauska sarja. Siitä saisi tulla lisää uusia kausia. Ihanaa salkkarit alkaa ensi viikolla taas. Ollaan niin odotettu niitä parhaan kaverin kanssa.
Vihdoin tulee taas katsottavaa telkasta. Mä en edes muista mihin noi salkkarit jäi viimeksi. No se selviää ensi viikolla.
Odotan innolla. Ja uusi päivä sarkain alkaa taas. Se oli myös joulu tauolla. En nähnyt viime jaksoa siitä niin olen siinäkin vähän pihalla.
Eilenä oli tullut uusia anime sarjoja anime ultimaan. Pitää katsoa ne jossain vaiheessa onko hyviä sarjoja mitä voisi sitten alkaa seuraamaan. Aamupala on taas noin tunnin päästä. Alkaa olla taas nälkä. No kohta pääsee syömään. Kohta pitää tiskata taas.
Ja laittaa kämppä taas kuntoon ennen kun lähden lomille.
Ostin eilenä kaupasta lisää nalle puuroa ja intense mint vihreää teetä. Nyt on taas teetä. Muutama paketti eri makuja. Voisi kohta juoda teetä tässä aamulla. Aamu kahvit join taas kun heräsin.
Nyt olen hereillä. Aamuisin toi vahva aamu kahvi aina onneksi herättää mut. Olen siitä tyytyväinen että herään aina joka aamu aikaisin. Siitä on vaan tullut mulle tapa. Ja että saa blogin kirjoitettua aamulla. Mun päivä ei lähde käyntiin ellen ole kirjoittanut blogia. Mä olen nyt pitänyt tätä mun blogia muutaman vuoden.
Enkä ole katunut yhtään että aloin kirjoittaa tänne irciin.
Siitä se vaan sitten lähti. Tykkään kirjoittaa blogia.
Saa vähän ajatuksia kirjoitettua tänne. sekä hyviä että huonoja asioita. Nyt mulla on taas riittävästi kaikkia lääkkeitä.
Ei heti lopu kesken. Nyt on taas myös noi mun e-pillerit kolmeksi kuukaudeksi. Ei tarvi niitäkään taas ostaa vähään aikaan.
Masennus lääkkeitäkin on pariksi kuukaudeksi.
Ja leponexia kolmeksi viikoksi. Lääke asiat ovat kunnossa. Ei huolta.
Saa nähdä paljon menee kauppaan tänään rahaa kun käydään poikaystävän kanssa. Uskon että varmaan alle 20 euroa. Ellei vähemmän. No sen näkee sitten. Mutta hyvä että on sitä rahaa niin pystyy ostamaan ruokaa. Tänään pitää katsoa telkasta emmerdale sarjan uusinnat. En nähnyt eilenä illalla. Hyvä kun ne tulee uusintana aina seuraavana aamuna. Mä seuraan ja katson sitä sarjaa aina kun pystyn. ihan kaikkia jaksoja en näe viikolla. Mutta osan ainakin. Ja pysyn jotenki perässä siinä. Mun kaveri aina kertoo mitä siinä on tapahtunut jos en pysy ihan kärryillä.
Sekin seuraa sitä sarjaa. Hyvin kerkiää nähdä toi emmerdale ennen ruokaa. Saa nähdä näenkö lemmen viemää illalla. Mutta jos en näe niin ei haittaa. Näen sitä sarjaa taas ensi viikolla.
Emmerdalea aijon katsoa taas illalla. Poikaystävän telkasta.
otan hyvän asennon sängyllä ja alan katsomaan.
koitan valvoa tänään vähän pitempään. Ja aijon nukkua huomenna mahdollisimman pitkään. Ja nukun varmaan taas päikkärit huomenna myös. En yhtään ihmettele.
Poikaystävä antaa aina mun nukkua. Se tietää että tykkään aina nukkua. Niin se ei häiritse minua kun nukun.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen. ja musaa soimaan. Tulee hyvä fiilis.
kivempi tiskata kun musa soi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.