IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Reissuun :)Maanantai 14.03.2016 07:15

Tänään me lähetään himokselle yhdeksi yöksi. Olen melkein saanut pakattua kaikki. sauna kamat pitää vielä pakata.
Tässä on hyvin aamu aikaa pakkailla loppuun.
Lähdetään siinä yhden aikoihin. Matka kestää pari tuntia. Mennään talon autoilla. Pysähdytään matkalla kahvilla. Ollaan joskus siinä neljän jälkeen himoksella. Saa nähdä millainen se mökki on.
Ehkä se on sama kuin viime vuonna. Päästään onneksi kavereiden kanssa samaan huoneeseen nukkumaan. Siitä tulee hauskaa.
Ja varmasti tulee mukava reissu. Ollaan sitten takaisin täällä huomenna iltapäivällä. Eilenä oli ihana tylsä päivä. Mä katselin melkein jotain neljä tuntia putkeen tuota shameless sarjaa.
olen kohta saanut katsottua toisen kauden. Vitsit se on vaan niin hyvä sarja. Odotan kovasti siitä uusia kausia. Vielä on katsomatta kolmatta kautta. Mikä on netflixissä. Kävin lenkilläkin eilenä. Ruoan jälkeen kävin lenkillä. Ja tokmannilla kävin ostamassa reissuun limua ja kivennäisvettä. Tänään sitten saunotaan tyttöjen kanssa illalla.
Saa nyt nähdä onko siellä hyvä sauna. Että saako kunnon löylyt.
No kuuma suihku siellä on ihan varmasti. Pystyy peseytymään.
Huomenna sitten ollaan koko aamu päivä ulkona. Sitten kun heräillään huomenna aamulla niin pitää alkaa pakata kamoja kasaan. Aamupala meillä on huomenna kahdeksan jälkeen.
Hyvin keretään syömään rauhassa ennen kun me mennään tuonne ulos. Sitten sen ulkoilun jälkeen me mennään syömään ja matkataan tänne takaisin. Kyllä se reissu menee varmasti hyvin. Ja mä olen aika innoissani. Se on paljon parempi fiilis kun taas semmoinen fiilis ettei halua lähteä. Aijon nauttia tästä reissusta. Varmasti tulee mukavaa ja hauskaa. Kun tulin lenkiltä eilenä niin mä menin lepäämään mun sohvalle ja mä nukahdin. Nukuin jotain puolitoista tuntia. Sitten unien jälkeen skypetin poikaystävän kanssa.
Ja menin parhaan kaverin luokse illalla. Oli taas mukavaa nähdä parasta kaveria. Katsottiin huippujengi ohjelma. Mä näin nyt sen jakson ihan kokonaan. En nukahtanut kesken kaiken.
Se on kyllä hyvä ohjelma. Mielenkiintoinen kun ne kiipeää sinne vuorelle. Ja että kuka on sitten ensimmäisenä siellä huipulla.
Kun olen kirjoittanut tämän blogin niin alan laittamaan kämppää vähän kuntoon ennen lähtöä ja pakkaan loput kamat.
Pitää tiskata taas. Sain eilenä pestyä lakanat ja loput vaatteet. Nyt on taas puhtaat lakanat sängyssä. Mukavampi taas nukkua.
Nyt olen hereillä kun join äsken aamu kahvit taas. Mä heräsin tänään jo tuossa kuuden jälkeen. Ennen kun herätys kello herätti.
Onneksi musta on tullut aamu ihminen. Ja oppinut nyt herämään aina aikaisin. Mä tykkään tosi paljon näistä aamuista. Voi juoda aamu kahvit rauhassa ja kirjoittaa blogi aamulla. Siinä on mun aamu rutiinit. Niillä tää mun päivä lähtee aina käyntiin.
Olen nyt kirjoittanut blogia muutaman vuoden. Ja aijon edelleen jatkaa tämän kirjoittamista. Tykkään aina kirjoitella tänne näitä mun ajatuksia mitä tulee mieleen. Tänään me jaetaan taas viikon lääkket dosettiin. Nyt mulla on kaikki lääkkeet. Ja ne riittää taas joksikin ajaksi. Ohjaajat ottaa sen mun dosetin mukaan sinne reissuun. Ne pitää siis huolta noista lääkkeistä. Aijon ottaa mukaan noita rauhottavia jos ahdistus iskee vaikka. Ne on hyvä olla mukana.
Onneksi nyt tää aamu on aika kiireetön. Voi pikku hiljaa valmistautua lähtöön. kerkiän juomaan hyvin teetä tässä aamulla.
Sitten reissussa juon kahvia. Huomenna aamulla kun me herätään niin juon aamukahvit että herään sitten.
Ja syödä hyvä aamupala niin jaksaa olla sen aamun ulkona.
uskon että aika menee todella äkkiä kun ollaan reissussa.
Kello on nyt tulossa seitsemän ja mulla alkaa olla taas nälkä. Aamupala on vasta puolentoista tunnin päästä.
No mä saan koneella kulutettua tätä aikaa. Mun tabletti on taas latautumassa. Katson sillä vielä jotain ennen kun me lähdetään.
Varmaan taas shameless sarjaa. Mun kaikki kamat mitkä mä pakkaan nyt mukaan niin mahtuu juuri ja juuri tuohon mun mustaan kassiin. On lakanat ja pyyhkeet mukana. Vaihto vaatteet, suihku kamat, Kaikki mahtuu juuri ja juuri. Sitten ennen kun me lähdemme niin pitää taas tarkistaa sata kertaa että onko kaikki tarvittava mukana. Ja se kun me tullaan takaisin sieltä niin taas pitää tarkistaa monta kertaa taas kaikki. ettei mikään vaan unohdu.
ulkona on aika kiva ilma tällä hetkellä. Toivottavasti illalla paistaa aurinko. koska me ulkoillaan tänään illalla.
Aurinkolasit pitää ottaa mukaan. Pakkaan ne tuohon mun olkalaukkuun. Onneksi ostin kivennäisvesi pullon jos iskee jano.
Ja sauna juomaksi ostin jaffaa. Aina kun mä saunon niin pitää olla aina joku sauna juoma. joko limua tai kivennäisvettä.
Se maistuu niin hyvälle saunan jälkeen kylmänä.
Se sauna siellä reisussa ei varmaan ole kamalan iso.
Mahdutaan kavereiden kanssa jotenkin sitten sinne.
Me onneksi syödään vielä tuo lounas ennen kun me lähdetään reissuun. Ei sitten tule nälkä ihan heti. Koska illalla me syödään sitten seuraavan kerran. Lapussa luki että syödään tuossa viiden aikoihin. Ja sen jälkeen me mennään kävelylle.
Käydään kävelemässä ennen iltapalaa ja saunaa.
uni tulee varmasti äkkiä illalla. Kun on ottanut iltalääkkeet. Onneksi mä osaan nukkua hyvin aina vieraissa paikoissa.
Se on vaan kun ottaa noi lääkkeet illalla niin mä sammun saman tien. Ja mä en heräile koskaan yöllä. Nukun sikeästi.
Sitten kun on nukkunut hyvin niin jaksaa sitten taas seuraavan päivän. On paljon pirteämpi olo kun on saanut kunnolla nukuttua.
Se on ihan hyvä vaan että tuo leponex lääke pistää nukuttamaan illalla ja se lääke rauhoittaa samalla.
Mä syön leponex lääkettä joka ilta sen 200 mg.
ja masennus lääkettä mä syön aamuisin vaan sen 15 mg.
yksi rauhottava lääke on sitten vaan sen 5 mg.
pieni pilleri mutta todella rauhoittava.
Muita lääkkeitä en syö tällä hetkellä. Noilla lääkkeillä olen tähän asti pärjännyt loistavasti. En sekoa ihan heti.
Kohta alan kuuntelemaan musaa taas. Tästä tulee hyvä ja mukava päivä. Nyt kun alan kuuntelemaan musaa niin tulee semmoinen matka fiilis samalla. Mukavampi tiskata kun musa soi taustalla.
Poikaystävälle soitan sitten illalla kun tulee sopiva hetki.
Pitää muistaa ottaa toi puhelimen laturi mukaan. Ja laitan kohta myös tuon puhelimen latautumaan. On akku sitten täynnä ennen kun me lähdemme. Poikaystävä soittaa mulle vielä tuossa aamupäivällä kun sillä on ruokkis. Keretään siinäkin puhumaan.
Mutta huomenna illalla pystytään sitten taas skypettämään.
Ja mä soitan aina poikaystävälle kun tulee semmoinen tunne.
Eilenäkin mä soittelin vaan sille kun oli tylsää.
Vähän väliä. Poikaystävä on aina sanonut mulle että voin aina soittaa sille. Oli tilanne mikä tahansa.
Sekin tuntuu hyvältä kun kuulee edes toisen äänen.
En ole nyt jaksanut väritellä. Ei ole ollut semmoista fiilistä.
No mä väritän sitten taas jossain vaiheessa kun innostun taas.
Mutta. Nyt jatkuu tuo pakkaaminen ja alan laittamaan kämppää pikku hiljaa järjestykseen. Saa kaiken hoidettua ennen lähtöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.