IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on taas lääkkeitä.Keskiviikko 09.10.2019 06:13

Viikko on alkanut ihan kivasti. Nyt taas jaksaa kun ei tarvitse syödä enää antibiootteja. Olen muutenkin nyt terve. Tulehdus on hävinnyt.
Oltiin salilla kaverin kanssa maanantaina. Hyvät treenit. Tuli hyvä olo sen tunnin jälkeen. Tiistai aamulla meinasin nukkua pommiin. Mulla oli 20 minuutta aikaa keretä töihin. Onneksi kerkesin. Olin vissiin niin väsynyt että herätyskello oli soinut ja mä sammutin sen.
Nyt tänä aamuna mä heräsin jo puoli kuusi. Halusin herätä nyt ajoissa ettei tule kamala kiire. Eilinen salkkari jakso oli aika mielenkiintoinen.
Mä repesin kun Kari ja Salla menivät sänkyyn. Pakko katsoa tänään mitä seuraavaksi tapahtuu. Odotan innolla tämän päivän jaksoa.
Kävin eilen apteekissa hakemassa lääkkeitä. Nyt on masennuslääkettä, psyykelääkettä ja rauhottavia. Lääkkeisiin meni vaan 11 euroa.
Nyt ei tarvitse vähään aikaan hakea mitään. Ei ollut onneksi ruuhkaa eilen apteekissa kun kävin. Alle pari viikkoa niin mennään I love me messuille. Odotan innolla. Päätin että en osta sieltä mitään.
Aijon vaan ihastella mitä kaikkea siellä on myynnissä. Laukkuja ja kenkiä. Viimeksi kun olimme tuolla messuilla niin löysin pari laukkua sieltä. Unelmoin edelleen sitä uutta Guess laukkua minkä haluan jossain vaiheessa. Tänään mennään taas salille kaverin kanssa. Mukavaa päästä kuntoilemaan. Nyt mun paino on alkanut pikkuhiljaa tippua.
Mikä on vaan hyvä juttu. Kunhan ei liikaa tipu.
Kun olin punnituksessa niin olin laihtunut kilon. Kiva ylläri.
Eilen olin pelaamassa sählyä. Mulla on kerran viikossa aina sitä.
Porukalla aina pelataan. Olen hyvä hyökkääjä siinä.
Pelataan aina se 40 minuuttia. Jaksan juosta niin kauan kentällä. Voin sanoa että mulla on tosi hyvä kunto.
Niin jaksaa juosta. Se tekee vaan hyvää koko kropalle kun saa liikettä. Mä nautin siitä. Sekä aina tulee hyvä fiilis pelin jälkeen.
Onnistunut olo. Mutta nyt katson vaatteet mitä pistän töihin päälle tänään. Voisin kohta siivota vähän tätä mun keittiötä.
Nyt kun on aikaa aamusta. Lähden vasta parin tunnin päästä töihin.
Ihana aamu kun ei ole kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.