IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uudet karpalokapselit.Perjantai 06.12.2019 08:25

Viikko on ollut aika rankka. Mulla on ollut rajut mielialan vaihtelut. Välillä olen iloinen, välillä surullinen.. välillä ärsyttää kaikki, ollut itkupotkuraivarit..kaikki tämä on johtunut noista vanhoista e-pillereistä mitä aloin syömään pari viikkoa sitten. Mutta mä uskon että kohta alkaa helpottaa. Siinä menee vaan hetki että totun noihin pillereihin taas.
Se on ollut hyvä että en ole joutunut onneksi syömään rauhottavia noiden mielialojen takia. Aloin tällä viikolla syömään semmoisia karpalokapseleita missä on samassa maitohappobakteeri. Joudun syömään karpalokapseleita sen takia ettei tule enää mitään tulehduksia.
En enää koskaan halua virtsatieputken tulehdusta.
Olen syönyt nyt noita karpalokapseleita jo useamman kuukauden.
Voin sanoa että kun aloin syömään niitä niin tulehduksia ei ole ollut.
Suosittelen kokeilemaan. Niistä on iso apu. Tämän viikonlopun olen nyt omissa oloissani. Kaverit ovat lähteneet lomille. Poikaystävä tulee varmaan huomenna käymään. No nyt saa taas levättyä. On alkanut pitkät vapaat. Aijon nauttia. Kävin eilen kaupassa ja ostin suklaata sekä coca colaa. Mun viikonloppu herkut. Olo on tällä hetkellä ihan ok.
Ei nyt ärsytä tai masenna mikään. Vielä. Kyllä se siltä sitten tulee taas. varaudun siihen. Ajattelin varmaan mennä ehkä lenkille tänään. Iltapäivällä. Tai sitten käyn vaan lidlissä. Jos se on auki.
Nyt kun on itsenäisyyspäivä. En aijo katsoa linnan juhlia. Ei kiinnosta.
Viime vuonna katsoin parhaan kaverin kanssa niitä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Sitten menen ehkä sen jälkeen takaisin nukkumaan. Sain eilen siivottua taas ja pestyä pyykit.
Nyt kämppä on siisti ja tein uuden järjestyksen keittiöön. On vähän enemmän tilaa keittiössä. Mikä on hyvä juttu.
Viihtyy taas. Mutta aijon nauttia tästä päivästä ja siitä ettei ole kiire.
Voi vaan olla. Ihanaa. Tänään aijon katsoa taas sarjoja netflixistä.
Kun on aikaa hyvin katsoa ja makoilla sohvalla.
Mietin pitäisikö hakea sipsiä kaupasta tänään? No tässä on hyvin aikaa miettiä. Jos mun tekee mieli sipsiä niin käyn hakemassa.
Olen syönyt jo kaikki suklaat. Limua en ole vielä juonut.
Tästä on tulossa ihan kiva päivä. Saa nukkua jos nukuttaa.
Levätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.