IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Näen entiset työkaverit.Torstai 23.01.2020 08:03

Tänään sitten siivotaan, näen entiset työkaverit ja teen kavereiden kanssa ruokaa. Siinä tää päivä sitten mukavasti menee. On jotain tekemistä. Eilenä oli hyvät treenit salilla. Mä vaan tein enkä ajatellut mitään. Isoilla painoilla.
Hiki tuli kyllä pintaan. Tunnin olin salilla. Tänään olen myös menossa moikkaamaan mun vanhoja työkavereita työpaikalle. Mukavaa nähdä heidät taas. On ollut kyllä ikävä niitä. Varmaan juodaan siellä kahvit.
Sekä höpötellään niitä näitä. Mukavia asioita. Hyvä etten tänään nukkunut onneksi pommiin. Heräsin nyt ajoissa taas. Saa blogin kirjoitettua ja sen jälkeen alan siivoilemaan sekä pesemään pyykkiä.
Nyt mua ei onneksi masenna mikään. Olen iloisella mielellä nyt ja nautin samalla siitä että nyt on hyvä olo! Viikonloppua odotan innolla. Pääsee viettämään synttäreitä ja on desucon. Paras lauantai päivä ikinä. Me nyt päätettiin kaverin kanssa että lauantaina ollaan menossa vaan burger kingiin syömään. Tulee halvemmaksi. Sunnuntaina mennään sitten syömään subwayhin tai kotipizzaan. Kunnon ruoat viikonloppuna. Mukavaa taas päästä pitkästä aikaan ulos syömään kaverin kanssa. Kaverilla on mulle jo synttärilahja. Saan sen sitten lauantaina. Ai niin ja kaverin kanssa katsomme putouksen lauantaina. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun taas yksin. Saadaan kunnon naurut kun katsotaan se. Putous on ihan paras. Yksi mun lempi ohjelmista. Salkkarit jäi aika hauskaan kohtaan eilenä. Pakko katsoa taas tänään miten siinä käy.
Katsottiin myös parhaan kaverin kanssa poliisit. Tykkään siitäkin ohjelmasta. Se on aika jännittävä mitä siinä tapahtuu.
Odotan jo innolla ylihuomista. Desucon täältä tullaan! Nyt ei ole vaatekriisiä enää. Tiedän mitä puen sinne sitten päälle. Pokemonia vaan. Huppari ja laukku on pokemonia. Mä toivon että viikonloppuna paistaisi aurinko. Eikä olisi kamalan kylmä.
Mutta sen näkee sitten. Nyt musiikit soimaan ja alan siivota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.