IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna synttärit.Perjantai 24.01.2020 07:48

Viikonloppu. Desucon viikonloppu. Ihan parasta! Huomenna mennään kaverin kanssa sinne. Tänään käyn pankkiautomaatilla nostamassa sen desucon rahan. Sain siirrettyä eilen rahaa säästötililtä käyttötilille.
Sitten rahat on valmiina. Uskon että bussimatkat menee ihan hyvin. Yleensä mua alkaa ahdistaa bussissa mutta onneksi kaveri on mun tukena siinä. Sekä mulla on rauhottava jos alkaa ahdistaa.
Tehtiin eilen hyvää ruokaa kavereiden kanssa. Mä tein kookoskanakeittoa. Mikä oli tosi hyvää. Jälkiruoaksi oli uuniomenapaistos. Salaattina kaalisalaatti. Kävin eilen kaupassa. Kulta katriina kahvi oli tarjouksessa niin ostin sen. 2,50 euroa maksoi.
Nyt mulla on taas pari pakettia kahvia. Ei ihan heti lopu.
Synttäri on sitten huomenna. Minusta tulee vanha. Voin sanoa että en kyllä näytä kauheasti 30 vuotiaalta. Vaan paljon nuoremmalta.
Aina kun sanon mun iän niin kukaan ei usko että olisin niin vanha.
No olen tottunut. Sain eilen parhaalta kaverilta synttärilahjan. Aamutakin ja susu suklaata. Ihana lahja! Aina kun tulen suihkusta niin voin ottaa sen aamutakin käyttöön. Kietoudun siihen aina.
Huomenna saan sitten toiselta kaverilta lahjan. Niin ja poikaystävältä saan sitten jossain vaiheessa lahjan. Kauheasti lahjoja.
Sain eilen siivottua. Sekä pestyä pyykit. Hyvin oli aikaa tehdä nuo.
Koko aamupäivä. Oli kyllä eilen mukavaa nähdä kaikki entiset työkaverit. Sanoin että tulen aina moikkaamaan niitä kun pyörin siinä lähellä. Itku siinä tuli kun piti hyvästellä ne.
Sain niiltä punaisenruusun muistoksi ja pari korttia. Missä luki että olen ihana ja mukava ihminen. Laitan ne kortit johonkin esille tuonne olohuoneeseen. Pakko olla näkyvillä. Sain eilen maksettua loput laskut. Rahatilanne on aika hyvä tällä hetkellä.
Sitä ei tarvitse murehtia. Rahaa on. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Desucon fiilis nyt vaan päälle. Tulee paras viikonloppu! Nautin mun synttäreistä sitten huomenna. Kivaa viettää niitä kaverin kanssa. Huomenna tulee taas putous. Pakko katsoa. Tulee taas lauantai iltaisin ohjelmaa telkasta. Niin ja se rehtori sarjaa pitää myös katsoa huomenna. Se oli mun mielestä hauska.
Viikon vika salkkari jakso tulee tänään. Saa nähdä mihin kohtaan se sitten jää. Varmasti taas johonkin jännään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.