IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvisin taas ahdistuksesta.Keskiviikko 29.04.2020 07:35

Viime päivät ovat taas olleet rankkoja. Ollut tosi paljon ahdistusta ja harhoja. Mutta nyt taas alkaa helpottaa. Olen taas joutunut syömään rauhottavia. Mitkä onneksi auttoivat tuohon oloon. Mutta mä selvisin niistä taas ja kaikki on hyvin. Uskon ettei taas vähään aikaan tule noita huonoja oloja. Nyt varmaan taas alkaa hyvä kausi. Odotan kovasti jo vappua. Vietän sitä kavereiden kanssa. Unohdetaan huolet ja murheet sitten. Nautitaan elämästä. Unohdetaan myös tuo korona hetkeksi.
Tänään olisi ohjelmassa siivoilua ja menen taas aamulenkille. Ulkona paistaa taas aurinko. Kiva ilma. Mukavaa lähteä lenkille.
Pääsee taas tuulettamaan päätä. Mikä tekee vaan hyvää. Aivot saavat vähän happea. Sekä tulee hyvä olo lenkin jälkeen.
Nukuin tosi hyvin viime yön ja mä heräsin jo vähän ennen seitsemää.
Nyt on pirteä olo kun join kupin kahvia. Se herätti mut. Aamu on muutenkin lähtenyt hyvin käyntiin. On hyvä olo taas. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Kyllä kaikki järjestyy. Olin eilen verikokeissa.
Ihan hyvin meni sielläkin. Nyt ei taas tarvitse mennä kuukauteen verikokeisiin. Leponex lääkettä pitää kohta taas hakea. Sitä saa nyt taas kun kävin verikokeissa. Haen tällä viikolla. Varmaan jo huomenna.
Pitää ostaa vähän herkkuja kun vappu tulee. Sipsiä ja simaa pitää ostaa. Mä rakastan simaa. Ostan sitä varmaan pari pulloa.
Tulee harvoin juotua sitä. Nyt sitä saa taas juoda. En mieti yhtään kaloreita kun juon sitä juomaa. Mä aijon vaan nauttia.
Vappuna kuuluu herkutella. Kulutan ne kalorit taas vapun jälkeen.
Eli paljon lenkkeilyä vaan. Sekä jättää taas sokerin pois.
Viikolla en koskaan juo mitään sokeri juomia. Viikonloppuisin tulee juotua limua. Hyvin pystyn arki päivinä olla juomatta limua.
Mikä on vaan hyvä. Mutta nyt alan vähän siivota. Aloitan keittiöstä.
Laitan hyvää musiikkia soimaan. Niin on kivempi siivota.
Nyt aijon tänään nauttia auringosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.