IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan kovasti juhannusta!Tiistai 02.06.2020 07:29

Viikko on alkanut tosi hyvin. Eilen jaoin lääkkeet dosettiin niin huomasin että leponexia pitää hakea lisää. Alkaa olla loppu. Ajattelin tänään käydä siellä apteekissa. Illalla ajattelin mennä. Samalla kun käyn apteekissa niin käyn kaupasta ostamassa vähän jäätelöä. Niin ja kahvia ostan lisää. Pari pakettia. Olo on ollut ihan hyvä. Ei ole ollut mitään harhoja pitkään aikaan. Olen myös huomannut etten ole rauhottavia syönyt aikoihin. Se on vaan hyvä asia! Olen selvinnyt hyvin. Tänään olen menossa taas aamulenkille. Kaverin kanssa. Kivempi kävellä kaverin kanssa kun yksin. Eilen mä olin taas liikuntapuistossa. Olin noin tunnin siellä. Oli hyvä ilma. Ei ollut kylmä eikä kuuma. Sain treenattua. Olen menossa varmaan myös viikonloppuna taas liikuntapuistoon. Jos on hyvä ilma niin menen.
Tulee sitten vähän liikuntaa taas viikonloppuna. Ihan hyvä. Mulla on semmoinen tunne että paino olisi vähän tippunut. No se selviää tässä kuussa. Katsotaan. Mihin suuntaan mun paino on mennyt.
Olen aika hyvin päässyt sokerin syönnistä eroon. Mun ei edes tee enää mieli mitään karkkeja ja limuja. Koitan juhannukseen asti olla etten syö mitään herkkuja kauheasti. Koska kaloreita tulee sitten silloin kun juon juhannuksena. Sitten en mieti niitä vaan nautin. Ihanaa. Viiniä ja siideriä. Ostan varmaan sitä päärynäviiniä. Se on mun lempi viini.
Todella hyvää kylmänä. Maistuu juhannuksena. Juhannuksena sitten saunotaan. Pääsen puusaunaan.
Puusauna on paras. Alle kolme viikkoa pitää vielä jaksaa.
Sitten pääsee pois täältä hetkeksi. Kyllä tää aika menee äkkiä.
Nopeasti se juhannus sieltä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.