IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi kahvinkeitin.Lauantai 06.06.2020 07:03

Viikko on mennyt ihan hyvin. vähän on ollut kireää oloa mutta se menee kyllä äkkiä pois. Eilen kävin tokmannilla. Ostin uuden kahvinkeittimen. Electrolux merkkisen. Maksoi vaan 25 euroa. Mustan värinen keitin. Keitin äsken aamukahvit sillä niin tuli todella hyvää kahvia! Nyt saa joka aamu hyvää kahvia taas. Uskon että tuo keitin kestää pitkään. Ainakin pari vuotta. Ajattelin etten ole nyt vähään aikaan menossa tokmannille. Olen pyörinyt siellä aika paljon niin nyt on hyvä pitää vähän taukoa. Menen vaikka sitten taas heinäkuussa. Silloin on varmaan kesävaatteiden alennysmyynti. Saa halvalla kesävaatteita.
Ostan sitten jotain jos löytyy. Alle pari viikkoa juhannukseen. Odotan sitä niin innolla! Pääsee poikaystävän luokse monen kuukauden jälkeen. Päästään viettämään laatuaikaa juhannuksena. Niin parasta.
Tulee varmasti mukava juhannus. Ajattelin että käytäisiin silloin juhannuksena poikaystävän kanssa moikkaamassa mun vanhempia.
Joita en ole nähnyt moneen kuukauteen. Se olisi aika kiva!
Äiti ja isä tykkäisivät varmasti. Kun tultaisiin käymään. Mä päätin jo tänään herätä kuuden jälkeen. Ajattelin että jatkossa herään siihen aikaan. Mä tykkään näistä aamuista. Voi rauhassa juoda kahvia ja kirjoittaa blogia. Niillä mun aamu lähtee aina hyvin käyntiin. Tänään aijon taas lenkkeillä ellei kauhea vesisade iske. Katsotaan millainen ilma on tänään. Ainakin tällä hetkellä pilviseltä näyttää.
Saa nähdä tuleeko sitä vettä. Aijon tänään maksaa vuokran. Nyt kun olen koneella niin maksan sen. Saa sen pois alta ja sitten se on maksettu. Eilen tuli kelalta lisää rahaa. kohta voisin alkaa kuunnella vähän musiikkia. Kuuntelen aina aamulla musaa. Silläkin päivä lähtee hyvin käyntiin. Nautitaan kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.