IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai aamu. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Voi rauhassa taas kirjoittaa blogia. Ajattelin nyt olla aamun koneella. Aamulenkki on tänään. Olin eilenäkin aamulla lenkillä kaverin kanssa. Juteltiin niitä näitä. Käveltiin se puolisen tuntia. Olin eilenä siellä verikokeissa. Ei ollut onneksi kauheaa ruuhkaa ja mä pääsin etuajassa sinne. Mikä oli positiivinen ylläri. Sen jälkeen mä kävin kaupassa. Ostin kahvia pari pakettia. Sekä mehukivennäisvettä. Sitruunan makuista. Join sen jo heti eilenä. Oli hyvää kylmänä. Mutta tästä on tulossa taas ihan kiva päivä. Näen taas parasta kaveria illalla. Olin eilenäkin sen luona illalla. Katsottiin salkkarit. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu ensi viikolla.
Tänään aijon taas katsoa muutaman jakson sillä silmällä. Mä olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun! Niin paras. Se ohjelma on vaan niin ihanan positiivinen. Sen takia mä tykkään siitä niin paljon. Olen itsekin positiivinen ihminen. Olen myös aika iloinen. En koskaan ajattele kauheasti ikäviä asioita. Ajattelen vaan hyviä juttuja mistä tulee hyvä mieli. Ihanaa. Kohta mä näen poikaystävän. On ollut niin ikävä! Tuntuu varmasti aika jännittävältä pussailla sen kanssa. Sekä pitää sen kädestä kiinni. Koskea sitä. Siis ihan nähdä se livenä lähellä.
Ihanaa tämä jännitys! Tuntuu ihan vatsan pohjalla. Iloista jännitystä.
Enää muutama päivä pitää nyt jaksaa. Niin pääsee juhannuksen viettoon. Nautin ihan täysillä. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.