IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taas lämmin päivä tulossa tänään. Nyt pitää vaan juoda paljon vettä. Ettei tule nestehukkaa. Avasin keittiön ikkunan että tulee vähän raitista ilmaa tänne kämppään. Ikkunat vaan auki. Pyykkiä pitää pestä taas tänään kun on hyvin aikaa. Alan tuossa sitten pesemään kun olen eka käynyt aamulenkillä kaverin kanssa. Joutuu taas laittamaan aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Fiilis on aika hyvä nyt.
Nautin nyt vaan kesästä. Nyt pitää ihan oikeasti nauttia koska kesä menee äkkiä ja kohta on taas syksy. Syksyllä viimeistään menen taas kuntosalille. Alan käymään pari kertaa viikossa. Olen aina sen noin tunnin. Varmaan tuo sählyryhmä alkaa myös syksyllä ja aijon mennä siihenkin. Tulee paljon liikuntaa sitten taas syksyllä. Nautin liikunnasta.
Siitä tulee aina hyvä olo kun on vähän liikkunut ja hikoillut.
Suosittelen liikkumaan. Mulle se ainakin tekee hyvää. Se lievittää masennusta ja ahdistusta. Nyt mua ei ole yhtään mikään masentanut.
Ei ole moneen kuukauteen masentanut. Hyvä fiilis ollut koko ajan päällä. Pidän siitä. Onneksi kaverit ovat olemassa. Niistä mä saan aina voimaa joka päivä. Mulla on kyllä ihanat kaverit. Se on kiva kun näen niitä joka päivä. Vietämme paljon aikaa yhdessä. Salkkarit tulee taas tänään. Mitäköhän niissä nyt tällä viikolla tapahtuu? Kaikkea yllättävää taas. Vika salkkarit jakso pitää katsoa. Sitä en halua missata. Salkkarit on vaan niin paras sarja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.