IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lääkkeet ja lääkkeet.Keskiviikko 08.07.2020 07:25

Viikon puoliväli. Nopeasti mennyt taas alku viikko. Kohta on taas viikonloppu. Aika menee äkkiä. Heräsin tänään kuuden jälkeen.
Aamukahvit on juotu. Aamukahvi on paras. Juon vaan yhden kupin kahvia päivässä. Se menee aina aamulla. Muuten mä juon teetä enemmän. Vihreää teetä. Mikä on hyvää. Sekä terveellistä.
Sitä menee noin pari kuppia päivässä. Koitan huomenna hakea ne leponexit. Toivon että saan ne huomenna niin on taas sitten lääkkeitä.
Ei tarvitse vähään aikaan käydä apteekissa. Masennuslääkettä pitää varmaan taas hakea ensi viikolla. Alkaa kohta loppumaan.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon jäljellä. Niitä ei tarvitse hakea. En ole onneksi joutunut nyt syömään niitä. Mikä on vaan hyvä.
En ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä. No pesen viimeistään huomenna. Silloin on aikaa. Pesen lakanat samalla. Menen varmaan tänään taas lenkille. Ellei sada vettä. Jos sataa niin en mene. Eilen mä kävin taas pari kertaa lenkillä. Aamulla ja päivällä. Oli hyvä ilma.
Tykkään lenkkeillä. Siinä saa aina hyvää liikuntaa. Kun liikkuu ulkona niin saa samalla raitista ilmaa. Sitten kun tuo kuntosali aukeaa missä mä käyn, niin menen heti sinne treenaamaan. Ihan tuossa vieressä. Kävelymatkan päässä. Ei ole kaukana. Aijon sitten alkaa käydä siellä pari kertaa viikossa. Olen aina noin tunnin siellä.
On sitten syksyllä tekemistä kun menen salille. En eilen muistanut katsoa pihlajasatua. Katson sen jakson tänään jos kerkiän.
Varmaan siinä on taas tapahtunut jotain järkevää.
Nyt alan vähän siivota kämppää. Niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Aloitan keittiöstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.