IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu. Mukavaa kun ei ole mihinkään kiire. Olin eilen illalla taas parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit. Tänään paras kaveri lähtee reissuun niin emme näe tänään. Näemme sitten ensi viikolla. Fiilis on ollut hyvä. Nautin taas hyvästä olosta mikä on nyt. Se on ollut myös todella hyvä juttu että harhoja ei ole ollut pitkiin aikoihin, eikä ole joutunut onneksi syömään yhtään rauhottavia. Alan jo toipumaan mökkireissusta. Eilen oli vielä aika väsynyt olo. Jos tänään olisi paljon pirteämpi. Join aamukahvit äsken niin olen nyt herännyt.
Tänään aijon käydä kaupassa iltapäivällä. Pitää ostaa lisää teetä ja kahvia. Ostan ehkä sipsiä. Tai jäätelöä. Tekee vähän mieli.
Tänään olen menossa taas aamulenkille. Kun on näin hyvä ilma.
Olin eilenäkin lenkillä. Kävin taas kävelemässä pururadan.
Nyt on onneksi innostusta liikkua. Nautin liikunnasta. Siitä tulee mulle ainakin hyvä olo. Kun on käynyt lenkillä tai salilla.
Nukkuu paremmin seuraavan yön. Mulla on ensi viikon perjantaina verikokeet taas. Joutuu menemään lääkityksen takia. Aina kerran kuussa joutuu käymään koska syön leponexia. Mikä on hyvä lääke.
Harhat pysyy aika hyvin poissa kun syö tuota lääkettä. Olen syönyt tuota lääkettä 17 vuotiaasta asti. Mulla menee aina illalla se 200mg.
Tänään koitan saada pestyä pyykit. Ajattelin pestä ne lenkin jälkeen.
Jos pesukone on vaan vapaa. Luulen että tästä tulee taas hyvä päivä. Nyt on vissiin viimeiset hellepäivät tänä viikonloppuna.
Sitten viilenee. Syksy alkaa tulla. Voin sanoa että ihan mukava kesä oli. Nautin siitä ihan täysillä. Kavereiden kanssa.
Saa nähdä mitä salkkareissa sitten tapahtuu ensi viikolla. Odotan innolla. Niin ja rantabaari sarjassa. Odotan jo innolla big brotheria.
Mikä alkaa myös syksyllä. Mä katoin viime kauden ja oli hyvä.
Toivon että tämäkin kausi on yhtä hyvä. Saa nähdä millaisia ihmisiä siihen menee sitten. Posse alkaa myös syksyllä. Se on ihan paras.
Aijon katsoa kaikki jaksot. Tulee varmaan sitten aina perjantaisin.
No ainakin on sitten katsottavaa syksyllä.
Ei tule tylsiä iltoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.