IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut ikävä poikaystävää.Keskiviikko 02.09.2020 07:17

Oli hyvät sählypelit. Sekajoukkueet. Pelasimme sen puolisen tuntia. Mä olin hyökkääjä. Tein neljä maalia. Kiva oli pelata sählyä pitkästä aikaan.
Nyt me sitten aina pelataan se kerran viikossa tiistaisin. Mun kaveri on myös pelaamassa siinä ryhmässä. Oltiin eri joukkueessa eilen.
Olo tuntuu ihan hyvältä nyt. Ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla.
Mikä on vaan hyvä. Jaksaa taas elää tätä elämää. Aina ei ole helppoa.
Mutta sitten kyllä aina jotenkin selviää. Olen menossa viikonloppuna poikaystävän luokse. Vietetään sen äidin synttäreitä. Mitkä ovat nyt tänä viikonloppuna. Ei olla nähty poikaystävän kanssa kolmeen viikkoon. Ihanaa taas nähdä pitkästä aikaan taas. On ollut todella kova ikävä. Vietetään mukava viikonloppu. Tänään olen menossa taas kauppaan. Teen chili con carnea ruoaksi tänään. Nopea ruoka.
Yksi mun lemppari. Useasti teen sitä. Verikokeet ovat taas tämän viikon perjantaina. Pitää käydä siellä. Lääkityksen takia. Saan sitten leponexit haettua ensi viikolla taas. Pitää samalla ostaa noita karpalokapseleita.
Ne alkaa kohta olla loppu. Onneksi ne ei ole kamalan kalliita.
Syön niitä joka päivä. Ei enää ole ollut tulehduksia kun olen niitä syönyt. Pitääa alkaa siivota jossain vaiheessa. Aloitan jo varmaan tänään. Niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa. Pyykit pesen vasta huomenna. Niillä ei ole kiire. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Odotan innolla jo viikonloppua. Enää pari päivää, niin näemme taas poikaystävän kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.