IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aikaisin hereillä.Torstai 03.09.2020 06:21

Heräsin jo vähän ennen kuutta. Ulkona on vielä aika pimeää. No kyllä se valo sieltä sitten tulee taas. Olo on tosi hyvä tällä hetkellä. Tää viikko on mennyt paljon paremmin viime viikkoon verrattuna. Olen hyvin jaksanut. Huomenna olen sitten lähdössä viikonlopuksi poikaystävän luo. Päästään viettämään sen äidin synttäreitä. Sekä pääsee viettämään taas kunnolla aikaa poikaystävän kanssa. Salkkarit jakso oli eilen tosi jännä. Loppu jaksosta yllätti. Pakko katsoa taas tänään salkkarit. Tänään en näe kavereita. Vietän päivää yksin. Tekee ihan hyvää välillä olla yksin. Olen huomannut tämän. Siinä saa taas samalla levättyä kun voi vaan olla. Huomenna ajattelin käydä alkossa hakemassa vähän juotavaa. Ostan omena tai päärynäviiniä. Jompaa kumpaa. Tekee nyt mieli juoda taas viiniä. Sekä juon siideriä. Poikaystävä ostaa varmaan myös jotain juotavaa. Kun olen saanut blogin kirjoitettua niin alkaa siivoilu. Saa kämpän kuntoon ennen lähtöä. Pyykkiä pitää pestä myös tänään niin saa senkin hoidettua. Tänään aijon mennä illalla taas lenkille. Ellei sada kaatamalla vettä. Käyn kävelemässä sen pururata lenkin. Eilenä en jaksanut lähteä lenkille. Tänään uusi yritys.
Rahaa tulee taas onneksi huomenna ja ensi viikolla. Saa laskut taas maksettua pois. Sain eilen vuokra laskun. Maksan sen ensi viikolla.
Onneksi sillä laskulla ei ole mikään kiire.
Mutta. Nyt alan siivota. Saa sen pois alta. Myöhemmin teen sitten ruokaa. Suikalelihakastiketta. Perunoiden kanssa. Siinä on mun tämän päivän ruoka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.