IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Käydään subwayssa. :)Perjantai 04.09.2020 07:06

Ihanaa nyt alkaa viikonloppu!! Olen koko viikon odottanut perjantaita.
Näen poikaystävän kolmen viikon jälkeen. Ihanaa taas nähdä sitä. Päästään viettämään mukavaa viikonloppua. Olen vasta illalla lähdössä. Poikaystävä hakee mut kun pääsee töistä. Olen melkein pakannut kaikki. Pakkaaminen jatkuu myöhemmin. Käydään tosiaan kaupassa, alkossa, ja subileivät haetaan. En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa.
Mukavaa taas mennä sinne. En vielä tiedä minkä subileivän mä syön.
No se selviää sitten illalla. Ajattelin tänään laittaa päälle yhden mekon.
Se on semmoinen maastokuvioinen missä on pitkät hihat. En ole pitkään aikaan käyttänyt sitä niin perjantain kunniaksi ajattelin laittaa sen nyt päälle. Se on yksi mun lempi mekoista. Ostin sen mekon Gina tricot liikkeestä. Se mekko oli alennuksessa. Maksoi vaan 10 euroa. Oli kyllä todella hyvä löytö. Tosiaan olen suunnitellut nyt sitä shoppailureissua minkä teen myöhemmin syksyllä. Sillä ei ole onneksi mikään kiire. Mulla on edelleen vaatekaappi täynnä vaatteita mitä mä vielä käytän. Lokakuussa voisi sitten tehdä sen reissun. Säästän vielä tämän kuun rahaa. Mulla on verikokeet taas tänään. Kahdeltatoista.
Pitää sinne sitten mennä. No siinä tulee lenkki heitettyä kun kävelee sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Ensi viikolla haen taas lääkkeitä.
Leponexia on taas tarkoitus hakea. Sitten ne lääkkeet riittävät taas pariksi viikoksi. Ensi viikolla alan taas käymään salilla. Maanantai iltana ja keskiviikko iltana. Pääsee treenaamaan. Otan nyt alkuun kevyesti koska en ole nyt käynyt salilla yli puoleen vuoteen.
Sitten vaan pikkuhiljaa alkaa lisäilemään painoja.
Niin siitä se taas lähtee. Nyt perjantai musiikit soimaan. Fiilistelemään viikonloppua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.