IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään salille.Keskiviikko 09.09.2020 07:36

Viikko mennyt tähän asti tosi hyvin. Ei ole ollut yhtään ahdistusta tai harhoja. Päivä kerrallaan vaan nyt taas mennyt. Ihanaa kun on hyvä olo taas. Nautin taas siitä. Enkä ole joutunut syömään yhtään rauhottavaa. Onneksi mä syön niitä todella harvoin. Otan sen siinä vaiheessa jos olo ei helpotu. Se vaikuttaa onneksi heti se lääke. On todella vahva. En ole vielä kerennyt käymään apteekissa. Huomenna menen viimestään. Leponex lääke riittää vielä huomiseen.
Tänään olen menossa illalla taas salille. Olen aivan innoissani. Viimeksi kun kävin salilla niin oli kivaa. Oli hyvät treenit. Tänään teen saman.
Saa nähdä tippuuko mun paino tässä vielä. Kunhan ei liikaa.
Eilen oli hyvät sählypelit. Mä tein neljä maalia. Olin taas hyökkääjä. Pelattiin se puolisen tuntia. Oli kivaa. Ensi viikolla sitten uudestaan.
Tiistai on hyvä peli päivä. Se on hyvä että maanantaina käyn salilla,tiistaina sählypelit ja sitten keskiviikkona salille. Kunnon liikuntaa joka päivä mikä tekee vaan todella hyvää. Nukkuu ainakin hyvin seuraavan yön kun on liikkunut. Tänään olen menossa taas kauppaan tässä aamulla. Pitää ostaa muutama juttu. Ruoaksi teen tänään kinkkukastiketta ja makaronia. Hyvä ruoka tälle päivälle.
Jaksaa sitten salilla kun on syönyt. Tänään ajattelin jo alkaa siivota.
Osan ainakin niin huomenna ei ole sitten niin kamalasti siivottavaa.
Pyykit pesen huomenna vasta. Tänään katson taas eilisen bb jakson.
On aika mielenkiintoinen. Mulla ei vieläkään ole suosikkia vielä siinä.
Mutta jännäksi menee. Hyvää viihdettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.