IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Leponex on hyvä lääke.Keskiviikko 04.11.2020 07:05

Heräsin taas kuuden jälkeen. Olen aamuihminen kun taas iltaihminen. Mä menen jo aina illalla kahdeksan jälkeen nukkumaan. En jaksa edes valvoa yhdeksään asti. Mutta mä nukahdan aina heti kun menen sänkyyn. Nukun koko yön hyvin. En herää yöllä. Aamukahvit on juotu taas. Eilen sählypelit ei menneet ihan putkeen. Mun joukkue hävisi.
Parhaan kaverin joukkue taas teki monta maalia. Mutta oli silti ihan kiva pelata. Ensi viikolla taas uudestaan. Sovittiin parhaan kaverin kanssa että menen sen luokse taas kylään tuossa perjantaina. Näemme sitten taas. Olo on tällä hetkellä ihan ok. Ei onneksi ahdista. Vähän on semmoinen jännittynyt olo. Mutta kyllä se siitä. Rahaa on tullut taas tänään ja tämän viikon perjantaina tulee lisää rahaa. Pääsee maksamaan taas laskuja. Mulle onkin tullut jo pari laskua. Maksan ne tällä viikolla pois. Niin ei tarvitse miettiä niitä. Kämppä pitäisi taas siivota sekä pestä pyykkiä. No onneksi mulla on tänään aikaa siivota ja huomenna. Huomenna käyn apteekissa hakemassa lääkkeet. On sitten niitäkin taas. Verikokeisiin menen perjantaina. Pakko mennä että saa taas leponex lääkettä. Jos en mene verikokeisiin niin en saisi sitä lääkettä. Mulla menee edelleen iltaisin se 200mg. On ollut sopiva määrä sitä lääkettä. Se on hyvä lääke kun sen ottaa illalla niin se rauhoittaa ja saa hyvin nukuttua. Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan mikä on hyvä. Jos en söisi tuota lääkettä niin olisin ihan sekaisin. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä.
Jotenkin pystyy elämään tätä elämää. Olen onnellinen tällä hetkellä ja se on tärkeintä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia ja siivoan nyt keittiön. Pitää tiskata. Luulen että tästä tulee hyvä päivä.
Innolla odotan perjantai päivää niin näkee parhaan kaverin.
Meillä on taas paljon juteltavaa. Big brotheria pitää taas katsoa tänään. Miten niiden viikkotehtävä sujuu. Saa nähdä kuka lähtee tällä viikolla talosta. Mä toivon että Arttu saisi lähteä. Tylsä tyyppi.
Se vaan makoilee sängyllä. Onneksi Joel ja Marko ovat talossa vielä.
Mun suosikit! Ovat ihan varmasti finaalissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.