IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Iskias jalassa.Keskiviikko 11.11.2020 06:55

Kannatti eilen mennä sinne lääkäriin. Mulla todettiin iskias oikeassa jalassa. Nyt mä en saa yhtään rasittaa kauheasti tätä jalkaa. Kävellä mä saan onneksi. Mutta fyysinen rasitus on kielletty. En eilen päässyt pelamaan sählyä mutta menin katsomaan pelejä. Oli kiva kyllä katsoa kun muut pelasivat. Tänään en ole menossa salille. Katsoo sitten jos ensi viikolla pääsee. Koitan tehdä tänään pieniä lenkkejä. Kävelen rauhallisesti. Ajattelin nyt aamulla mennä tekemään yhden lenkin ja illalla toisen lenkin. En halua jäädä nyt pakoilleen. Sekään ei tee hyvää jalalle. Jos on vaan koko ajan liikkumatta. Muuten on ollut hyvä fiilis päällä. Nyt ei ole ahdistanut yhtään. Mikä on vaan hyvä. Luulen että rauhottavia ei joudu syömään taas vähään aikaan. Pitää kohta muistaa ottaa aamulääke. Ettei unohdu. Mulla on taas pari bb jaksoa katsomatta. Koitan katsoa ne huomenna viimeistään tai tänään jos kerkiää. Pakko nähdä miten niiden viikkotehtävä on alkanut.
Saa taas nähdä ketkä ovat häätöäänestyksessä. Mä toivon että Vili ja Arttu. Toivon että Joel, marko ja Kristiina eivät lähde talosta. Mutta voi tapahtua ihan mitä vaan vielä. Se Timon lähtö oli ylläri. Tuli ihan puskista. Tänään ajattelin jo siivota tätä kämppää. Niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa. Pyykkiä pesen huomenna taas.
Lakanat pitää pestä ja pyyhkeet. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia millä tää päivä lähtee hyvin käyntiin. Huomenna näen taas parhaan kaverin. Menen sen luokse kylään illalla. Keritään nähdä vielä ennen viikonloppua koska silloin mä menen poikaystävän luokse. Odotan innolla jo viikonloppua. Ollut kova ikävä poikaystävää. Päästää viettämään aikaa taas toistemme kanssa.
Ihanaa. Varmaan silloin perjantaina pitää hakea kebab annos.
Mun tekee kauheasti mieli sitä. Syön sitä sitten perjantaina.
Ei maksa kun 8 euroa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.