IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Katsellaan vaan leffoja.Perjantai 13.11.2020 06:54

Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat. Poikaystävä tulee huomenna käymään minun luonani pitkästä aikaan. Vietetään kiva lauantai päivä. Ollaan jo suunniteltu mitä tehdään. Eli katsellaan leffoja koko päivä netflixistä. Käydään hakemassa vähän roskaruokaa ja leffamässyä.
Ei olla pitkään aikaan vietetty semmoista päivää että katsellaan vaan leffoja. Tulee kiva lauantai päivä. Pitää katsoa ostaako sipsiä vai irtokarkkeja mässyksi. Mä lupasin tarjota roskaruoat. Eli mä maksan.
Oli mukava ilta eilen parhaan kaverin luona. Katseltiin frendit sarjaa ja höpöteltiin siinä samalla. Näemme parhaan kaverin kanssa ensi viikolla. Nyt taas soitellaan ja viestitellään. Ostin parhaalle kaverille ylläriksi suklaalevyn. Tykkäsi siitä kovasti. Tänään koitan taas käydä lenkillä että tämä mun jalka saa vähän liikuntaa. Käyn varmaan tuossa päivällä tai illalla lenkillä. Jalka on edelleen vähän kipeä mutta kyllä se siitä.
Se on hyvä merkki että pystyn kävellä sillä. Fiilis on ollut nyt tosi hyvä.
Olen ollut iloinen eikä mua stressaa oikeastaan mikään. Ihanaa kun ei ole stressiä niin on hyvä olla. Päivä ja hetki kerrallaan vaan elän tätä mun elämää. Saa nähdä sitten miten ensi viikko sujuu. Toivon että hyvin. Mutta nyt keskityn viikonloppuun ensin. Heräsin taas jo kuuden jälkeen. Mä olen nyt aina herännyt siihen aikaan. Mikä on vaan hyvä.
Tykkään näistä aamuista kun ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit. En ole vieläkään kerennyt katsoa bb:tä.
Tänään mä koitan saada katsottua sitä. Hyvin aikaa tänään katsoa.
Pitää myös katsoa tempparit. Siinä on taas peitto heilunut. Ei mikään ylläri. Saa nähdä mitä iltanuotiolla tapahtuu. Paljon draamaa varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.