IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vili saisi lähteä bb talosta.Lauantai 14.11.2020 07:34

Tänään vietetään poikaystävän kanssa mukava päivä. Haetaan vähän jotain ruokaa ja leffamässyä. Katsellaan tänään koko päivä leffoja.
Netflixistä. En ole pitkään aikaan katsonut netflixiä. Sinne on varmaan nyt tullut hyviä leffoja. Käyn vielä aamulenkillä ennen kun näemme poikaystävän kanssa. Hyvin kerkiää tehdä lenkin. Sitten lenkin jälkeen kyllä maistuu kaikki herkut mitä me ostetaan. Olo oli eilen jotenkin hermostunut. Mutta ei onneksi silleen ahdistanut. No kyllä se siitä.
Nyt mä aijon vaan nauttia tästä päivästä. En mieti mitään ikäviä juttuja.
Ajattelen vaan hyviä asioita mitä mulla on elämässä. Pitää katsoa jossain vaiheessa koska pääsee parhaan kaverin luokse yökylään.
Puhuttiin siitä eilen parhaan kaverin kanssa. Katsoo jos vaikka lähiaikoina. Olen jo innolla odottanut sitä. Sitten vaan juodaan ja valvotaan koko yö. Siinä on meidän suunnitelma. Ostetaan tietysti myös herkkuja. Mitä me syödään. Nyt on taas katsottu tempparit.
Olihan siinä taas vaikka mitä draamaa. Iltanuotiolla ainakin. Pakko nähdä mitä sitten ensi viikolla tapahtuu. Ainakin Mattu ei halua enää jatkaa temppareissa. Sen kohdan mä näin ensi viikosta. No ei tullut mitenkään yllärinä. Mä jotenkin arvasin että siinä käy niin.
Taas yksi pari luovuttaa. Saa nähdä ketkä ovat häätöäänestyksessä
Big brotherissa. Mä toivon että Vili ja Arttu. Jompi kumpi saa kyllä nyt lähteä. En jaksa katsoa enää niitä kahta. Vili on vaan niin ärsyttävä.
Alusta asti kun se tuli taloon. Julia on paljon parempi kun Vili.
Mä niin toivon että Joel voittaa big broherin. Se voi olla mahdollista että se voittaa. varmasti finaalissa. Hyvä Joel!
Ollut alusta asti mun suosikki. Sillä on välillä niin hauskat jutut että naurattaa. Toivon että ensi vuonnakin tulee taas big brother.
Niin hyvää viihdettä pakko sanoa. Mä ja paras kaveri ollaan sen faneja. Molemmat tykätään kovasti siitä ohjelmasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.