IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kiva päivä eilen poikaystävän kanssa. Haettiin vähän roskaruokaa ja ostettiin leffamässyä. Katsottiin pari leffaa netflixistä. Niissä oli paljon toimintaa mutta olivat ihan hyviä leffoja. Loppu illan katselin taas big brotheria. Tänään taas selviää kuka lähtee talosta. Mä niin toivon että se on Vili. En enää jaksa katsoa sen naamaa talossa. Hyvin saisi Lähteä talosta. Mutta saa nähdä miten käy. Pari viikkoa niin bb loppuu.
Nopeasti vaan tää aika menee. No onneksi salkkarit tulee vielä mutta sekin voi olla että se jää sitten joulutauolle. Nyt pitää vaan nauttia salkkareista kun vaan pystyy. No onneksi se tauko ei ole pitkä. Jatkuu sitten taas. Olo on ollut ihan ok. Ei ole ollut huonoa oloa. Mikä on vaan hyvä. Ei ole onneksi joutunut syömään taas rauhottavia. Luulen etten syö niitä taas vähään aikaan. Mikä on vaan hyvä merkki. Syön niitä sitten kun harhat iskee tai tulee todella paha ahdistus. Nyt pitää vaan nauttia tästä hyvästä olosta. Toivon että ensi viikko menee hyvin taas.
Lääkkeitä mun ei tarvitse hakea koska mulla on nyt kaikkia eikä ne heti lopu. Jalka alkaa olla jo parempi. Ei ole enää niin kipeä. Katsoo jos huomenna pääsee salille taas. Otan sitten vaan rennosti sen jalan kanssa. Teen liikkeitä sillä. Tänää aijon taas lenkkeillä. Käyn nyt aamulla ja iltapäivällä. Siinä on mun liikunnat tänään. Varmaan on ihan kiva sää. Saa raitista ilmaa. Aijon ottaa tänään vaan rennosti. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Voi vaan olla. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.